Altmuligt > Udstyr til børn > Julekalendere

Den bedste julekalender i 2020

Alle julekalenderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på mange hundrede af anmeldelser så er LEGO Harry POTTER2020 den bedste julekalender. Hvorfor den er den bedste julekalender kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

LEGO Harry POTTER2020

LEGO Harry POTTER2020

🥇 den bedste anmeldte julekalender

4.95 stjerner baseret på 17 anmeldelser

179 DKK hos Computersalg
249 DKK hos Legen
270 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for julekalender, så derfor har vi udvalgt en hel del julekalendere som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange julekalendere satte vi vores robot til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 liste med de bedste julekalendere👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye julekalender.

En del folk går efter en julekalender fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som LEGO.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste julekalender

For at kunne finde frem til den bedste julekalender, så har vi udvalgt 6 forskellige julekalendere fra mærker som LEGO.

Efter vi har udvalgt julekalenderne har Find Hold robotten indsamlet 1.547 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste julekalender.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste julekalender

Bedst anmeldt af julekalenderne er LEGO Harry POTTER2020. Lige nu står den til 179 DKK hos Computersalg.

LEGO Harry POTTER2020

LEGO Harry POTTER2020

🥇 den bedste anmeldte julekalender

4.95 stjerner baseret på 17 anmeldelser

179 DKK hos Computersalg
249 DKK hos Legen
270 DKK hos Coop

Anmeldelserne af LEGO Harry POTTER2020 ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den allerbedste julekalender med gennemsnittet for de andre julekalendere, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af LEGO Harry POTTER2020 virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre julekalender modeller (LEGO Harry POTTER2020 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle julekalenderne er de grå).Julekalendere fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en julekalender fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor julekalendere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra LEGO.

Baseret på de forskellige LEGO modeller, så er LEGO Harry POTTER2020 bedst anmeldt. Computersalg har den or tiden til 179 DKK.

LEGO Harry POTTER2020

LEGO Harry POTTER2020

🥇 den bedste anmeldte julekalender

4.95 stjerner baseret på 17 anmeldelser

179 DKK hos Computersalg
249 DKK hos Legen
270 DKK hos Coop

Checker vi LEGO Harry POTTER2020 anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.De 6 konkurrenter til bedste julekalender

Ved siden af den bedste julekalender ovenfor, så findes der også andre fremragende julekalendere. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om julekalenderne herover, for så kan det jo være en af de 6 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken julekalender du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Paw Patrol Julekalender

4.64.5 stjerner

Paw Patrol Julekalender har vi placeret lige uden for de bedste julekalendere, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 88% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 224 DKK.LEGO Star WARS2020

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får LEGO Star WARS2020 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 88% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 270 DKK hos Coop.LEGO 60268

4.34.5 stjerner

LEGO 60268 er også blandt de rigtig godt anmeldte julekalendere, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 177 DKK hos Legetøjseksperten.Hama String Beads Advent Calendar 5000 Pcs.

4.34.5 stjerner

Hama String Beads Advent Calendar 5000 Pcs. er også blandt de rigtig godt anmeldte julekalendere, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 134 DKK hos Legetøjseksperten.

Hama String Beads Advent Calendar 5000 Pcs. er den billigste model her på siden.LEGO FRIENDS2020

4.04 stjerner

På listen har vi også LEGO FRIENDS2020, der i anmeldelserne får 4 stjerner ud af 5

Den står for tiden til 147 DKK hos Computersalg.
Læs mere

Klapvogne

Klapvogne

Alle de bedste modeller. Fremragende klapvogne til priser fra 280 DKK.

Paraplyklapvogne

Paraplyklapvogne

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 280 DKK.

Pusletasker

Pusletasker

Alle de bedst anmeldte pusletasker. Fremragende pusletasker fra 42 DKK.

Sutteflasker

Sutteflasker

Alle de bedste modeller. Fremragende sutteflasker til priser fra 20 DKK.

Badebassiner

Badebassiner

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 130 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*