Altmuligt > Sportsudstyr > Kædelåse

Den bedste kædelås i 2021

Mads Phikamphon

Alle kædelåsene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af anmeldelser for 6 forskellige kædelåse. Rawlink 4-CIFRET Kode er den bedste kædelås. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på herunder.

Rawlink 4-CIFRET Kode

Rawlink 4-CIFRET Kode

🥇 den bedst anmeldte kædelås
🥉 den billigste kædelås

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for kædelås, så derfor har vi fundet en masse kædelåse der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste over de bedst anmeldte kædelåse.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste kædelås til en god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nykædelås. I listen her går priserne fx. fra 130,- DKK for den billigste kædelås til hele 1120,- DKK for den dyreste kædelås.

Mange folk går efter en kædelås fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som ABUS.

Hvordan vi har fundet den bedste kædelås

For at kunne finde den allerbedste kædelås, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra store mærker som ABUS.

Efter vi har udvalgt kædelåsene har vores robot fundet 2.559 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste kædelås.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge kædelås udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte kædelås

Den bedst anmeldte kædelås er Rawlink 4-CIFRET Kode. Lige nu står den til 130 DKK hos Coop.

Rawlink 4-CIFRET Kode

Rawlink 4-CIFRET Kode

🥇 den bedst anmeldte kædelås
🥉 den billigste kædelås

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Rawlink 4-CIFRET Kode anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste kædelås med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Rawlink 4-CIFRET Kode en del bedre end anmeldelserne af alle de andre kædelåse (Rawlink 4-CIFRET Kode er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Den allerbedste kædelås kommer fra mærket Rawlink. Dette mærke fremstår ligeså virkeligt godt indefor kategorier som fx. kædelåse.

Hvis du søger efter en kædelås til børn, så er den bedst anmeldte ABUS Til Børn 1200 M/kode. Den står lige nu til 110 DKK hos Amazon UK.Ikke så overraskende, så har ABUS Til Børn 1200 M/kode en pris der er lavere end prisen på de forskellige modeller til de voksne. Præcis ligesom det forholder sig med en del andre typer produkter til børn.

Kædelåse fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter en kædelås fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte kædelåse fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære kædelås mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra ABUS.

Den bedst anmeldte ABUS kædelås vi har fundet frem til er en ABUS 1060 CityChain X-Plus. Amazon UK har den or tiden til 1120 DKK.

ABUS 1060 CityChain X-Plus anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.De 6 bobler

Ved siden af den bedste kædelås herover, så findes der selvfølgelig også andre gode kædelåse. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide kædelåsene herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
ABUS 1060 CityChain X-Plus

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste kædelåse har vi ABUS 1060 CityChain X-Plus. Den får nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 93% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 1449 DKK hos Cykelexperten.ABUS 1385 Tresor M/kode

4.54.5 stjerner

Herefter har vi ABUS 1385 Tresor M/kode. Den får i anmeldelserne 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 373 DKK hos Cykelexperten.ABUS 4804

4.44.5 stjerner

ABUS 4804 er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.4 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu på tilbud til 173 DKK hos Cykelexperten.Rawlink Kædelås

4.34.5 stjerner

Rawlink Kædelås er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 150 DKK hos Coop.ABUS Til Børn 1200 M/kode

4.34.5 stjerner

ABUS Til Børn 1200 M/kode ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Cykelexperten. Hos Cykelexperten står den til 129 DKK.

Husk dog at denne model er beregnet til børn.
Læs mere

Foldelåse

Foldelåse

Alle de bedste foldelås modeller. Fremragende foldelåse fra 399 DKK.

Klatrereb

Klatrereb

De allerbedste modeller. Klatrereb fra 199 DKK.

Dartpile

Dartpile

Alle de bedst anmeldte dartpile. Fremragende dartpile fra 149 DKK.

Dykkercomputere

Dykkercomputere

Alle de bedste dykkercomputer modeller. Fremragende dykkercomputere fra 1129 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De allerbedste modeller. Dykkerknive fra 199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*