Altmuligt > Elektronik > Kaffekværne

Den bedste kaffekværn i 2021

Mads Phikamphon

Alle kaffekværnene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af anmeldelser, så er den bedste kaffekværn Stelton Emma Grå. Hvorfor den er den bedste kaffekværn ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Stelton Emma Grå

Stelton Emma Grå

🥇 den bedst anmeldte kaffekværn

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

399 DKK hos Coop
399 DKK hos Noru

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny kaffekværn, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 25 liste over de bedst anmeldte kaffekværne👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en kaffekværn der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye kaffekværn.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en kaffekværn. I listen her svinger priserne fra fornuftige 151,- DKK for den billigste kaffekværn til 2273,- DKK for den dyreste kaffekværn.

Såfremt du ikke lige har pengene klar til din ny kaffekværn, så kan du se på en brugt model.

En del folk går efter en kaffekværn fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Bodum og Wilfa.

Opladere og kaffebønner

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste kaffekværne modeller et batteri som du skal holde opladt inden du får noget brugbart ud af maskineriet.

I tilfælde af der ikke medfølger nogle batterier med til den model du har valgt, så bør du nok lige checke om du bør købe batterier med når du køber din nye kaffekværn. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din kaffekværn.

Ikke overraskende, så skal alle kaffekværne bruge kaffebønner efter behov. Det er derfor værd at overveje at købe ekstra kaffebønner med når du køber din nye kaffekværn.

Hvordan vi finder frem til den bedste kaffekværn

For at kunne finde den allerbedste kaffekværn, så har vi udvalgt 25 forskellige modeller fra populære mærker som Bodum og Wilfa.

Herefter har robotten fundet 6.971 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste kaffekværn.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge kaffekværn udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste kaffekværn

Bedst anmeldt af kaffekværnene er Stelton Emma Grå. Lige nu står den til 399 DKK hos Coop.

Stelton Emma Grå

Stelton Emma Grå

🥇 den bedst anmeldte kaffekværn

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

399 DKK hos Coop
399 DKK hos Noru

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Stelton Emma Grå er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Bosch TSM6A013B. Lige nu står den til 151 DKK hos ProShop.

Bosch TSM6A013B

Bosch TSM6A013B

🥈 den bedst anmeldte billige kaffekværn
🥉 den billigste kaffekværn

4.85 stjerner baseret på 84 anmeldelser

151 DKK hos ProShop
211 DKK hos Kitchentime
236 DKK hos Whiteaway

Bosch TSM6A013B anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 92% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Den billige Bosch TSM6A013B koster netop nu 248 DKK mindre end Stelton Emma Grå ovenfor. Du kan med andre ord spare 62%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to kaffekværne ikke er de samme modeller.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste kaffekværn med de andre kaffekværn modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Det er ret tydeligt at Stelton Emma Grå er noget bedre anmeldt end de andre kaffekværne. Stelton Emma Grå er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Bosch TSM6A013B er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder. Bosch TSM6A013B er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor kaffekværne at mærket Stelton fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

Som tidl. nævnt, så kommer den allerbedste billige model fra Bosch. Bosch klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som kaffekværne, stempelkander, termokrus og brødkasser.

Kaffekværne fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en kaffekværn fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte kaffekværne fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bodum og Wilfa. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte kaffekværn.

Ser vi på Bodum kaffekværne modellerne, så får Bodum Bistro de bedst anmeldelser. Coop har den or tiden til 399 DKK.

Bodum Bistro

Bodum Bistro

4.54.5 stjerner baseret på 73 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Helt vildt høje 91% af anmeldelserne af Bodum Bistro er på 4 eller 5 stjerner.Udfra de forskellige Wilfa modeller, så får Wilfa WSCG2 de bedst anmeldelser. Netop nu har vi Wilfa WSCG2 til 509 DKK (før 538) hos Skousen.

Lidt vilde 97% af Wilfa WSCG2 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste kaffekværn ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende kaffekværne. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide kaffekværnene lige herover, for så kan det være en af de 10 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
KitchenAid 5KCG0702EOB Artisan

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste kaffekværne har vi KitchenAid 5KCG0702EOB Artisan. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Skousen. Der står den til 2273 DKK.Smeg CGF01RDEU

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Smeg CGF01RDEU 5 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste kaffekværne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2090 DKK.Profi Cook EKM 1205

5.05 stjerner

Profi Cook EKM 1205 får også gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 685 DKK.OBH Precision GD7008S0

4.85 stjerner

OBH Precision GD7008S0 får også gode anmeldelser. Den får 4.8 ud 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 315 DKK.Sage SCG820BSS4EEU1

4.85 stjerner

Med i listen har vi desuden Sage SCG820BSS4EEU1, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner ud af 5. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 1999 DKK.Wilfa WSCG2

4.75 stjerner

Med i listen har vi desuden Wilfa WSCG2, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Lidt vilde 97% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Skousen. Der er den også på tilbud til 509 DKK.Bodum Bistro

4.54.5 stjerner

En af de resterende interessante kaffekværne er Bodum Bistro, der i anmeldelserne får 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 399 DKK.OBH Nordica Easy Grind

4.54.5 stjerner

En af de øvrige interessante kaffekværne er OBH Nordica Easy Grind. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner ud af 5. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coolshop. Der står den til 177 DKK.Melitta Cirkelpigen Molino

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Melitta Cirkelpigen Molino. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 399 DKK.Hario Skerton Plus

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Hario Skerton Plus. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den til den billigste pris hos Computersalg. Der står den til 236 DKK.Et par modeller mere

Ved siden af de gode kaffekværn modeller ovenfor, så har vi samlet anmeldelser for modeller som viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser.

Nogle af de andre kaffekværne vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste her.

4.5Graef CM800 Silver
4.4Bodum Bistro
4.4Wilfa Svart UNIFORMWSFBS-100B
4.4Sage Doze Control
4.3Melitta Molino Black
4.3Delonghi KG520
4.0Wilfa CG-110S
4.0Bodum Bistro
4.0Wilfa CG-110B
4.0Delonghi KG89
3.9Bialetti Keramisk Kaffekværn
3.3KitchenAid 5KCG0702EAC Artisan
3.2Moccamaster 49307

Læs mere

Dampstrygejern

Dampstrygejern

Alle de allerbedste dampstrygejern modeller. Fremragende dampstrygejern fra 99 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampstationer fra 419 DKK.

Hånddampere

Hånddampere

De bedst anmeldte hånddamper modeller. Fremragende hånddampere fra 199 DKK.

Kombiovne

Kombiovne

Alle de allerbedste kombiovn modeller. Fremragende kombiovne fra 699 DKK.

Perkolatorer

Perkolatorer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende perkolatorer fra 431 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*