Altmuligt > Elektronik > Kaffemaskiner

De bedste kaffemaskiner i 2020

Alle kaffemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Moccamasr Cup-one Royal Blue den bedste kaffemaskine. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Vil du helst have en helt bestemt type kaffemaskine, så ser vi også nærmere på espressomaskiner, filter kaffemaskiner, kapsel kaffemaskiner m.m. længere nede.

Moccamasr Cup-one Royal Blue

Moccamasr Cup-one Royal Blue

🥇 den bedste anmeldte kaffemaskine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1349 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for kaffemaskine. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange kaffemaskiner har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedst anmeldte kaffemaskiner👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste kaffemaskine til en rigtig god pris.

De forskellige typer kaffemaskiner

Der findes flere forskellige typer kaffemaskiner, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer kaffemaskiner. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige kaffemaskine.


I gennemsnit ligger prisen på espressomaskiner omkring 10600 DKK, filter kaffemaskiner omkring 900 DKK, kapsel kaffemaskiner omkring 1600 DKK og perkolatorer omkring 500 DKK.

Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for enhver type kaffemaskine er der en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer kaffemaskiner, så kan du uden panik læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 352 kaffemaskiner vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser.

Ved siden af at se på de forskellige typer kaffemaskiner, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Melitta, Siemens, Bosch og Kitchenaid.

Ved siden af at se på kaffemaskinerne her på denne side, så kan du også overveje et par alternative typer produkter. Du kan fx. overveje nogen af de mange forskellige espressokande og stempelkande modeller.

Hvordan vi finder den bedste kaffemaskine

For at finde frem til den allerbedste kaffemaskine har vi udvalgt 352 forskellige kaffemaskiner fra populære mærker som Melitta, Siemens, Bosch og Kitchenaid.

Derefter har Find Hold robotten fundet 39.241 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte kaffemaskine.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi kigget på en del typer kaffemaskiner. Fra espressomaskiner over filter kaffemaskiner til kapsel kaffemaskiner.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste kaffemaskine.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge kaffemaskine udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Husk også at kaffemaskiner skal sættes i en stikkontakt, så hvis du køber din nye kaffemaskine i fx. en engelsk butik skal du huske at undersøge om der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt⚠️

Hvad med kaffemaskine designet

Udover anmeldelserne, så skal du også tænke over designet af din nye kaffemaskine. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

I tilfælde af designet betyder noget for dig, så skal du tænke på farve og materialer på din nye kaffemaskine. Matcher den valgte models farver og materialer med dit køkken eller ej?

Hvis design betyder noget for dig, så skal du tænke på om den valgte type kaffemaskine passer ind i dit køkken. Afhængigt af hvor vigtigt design er for dig og dit køkken, så kan det være du skal fokusere på en bestemt type kaffemaskine.

Samtidigt kan det være lidt tid værd at tænke på størrelsen på de forskellige typer kaffemaskiner. Ligesom mange andre ting, så varierer de i størrelsen og det kan have betydning for præcis hvordan de passer ind i dit køkken.

Endelig skal du også tænke på hvordan det bliver at holde din nye kaffemaskine ren og pæn. Alt efter designet, så kan modellen nemlig være mere eller mindre let at holde ren.

Den bedste kaffemaskine

Bedst anmeldt af alle kaffemaskinerne er Moccamasr Cup-one Royal Blue. Den er den bedst anmeldte kaffemaskine på tværs af alle typer kaffemaskiner. Den står lige nu til 1349 DKK (før 1499) hos Coop.

Moccamasr Cup-one Royal Blue

Moccamasr Cup-one Royal Blue

🥇 den bedste anmeldte kaffemaskine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1349 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Moccamasr Cup-one Royal Blue, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Coop. Den står lige nu til 169 DKK (før 169) hos Coop. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end Moccamasr Cup-one Royal Blue kaffemaskinen ovenfor.

Coop

Coop

🥈 den bedst anmeldte billige kaffemaskine

4.85 stjerner baseret på 47 anmeldelser

169 DKK hos Coop

Checker vi Coop anmeldelserne, så har vi lidt vilde 98% på 4-5 stjerner.Køber du den billige Coop i stedet for modellen herover, så sparer du 1180 DKK. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 87%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at der ikke er tale om den samme kaffemaskine.

Espressomaskinerne

Af de espressomaskiner vi har kigget på er den bedst anmeldte Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW. Lige nu står den til 4999 DKK (før 8799) hos Coop.

Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW

Ser vi på Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden espressomaskine model, så kan du se de forskellige espressomaskine modeller her.

I tilfælde af du drømmer om en espressomaskine, så bør du lige huske at espressomaskiner er ret meget dyrere end de fleste andre kaffemaskiner. Du skal med andre ord ikke blive overrasket hvis du kigger på priserne på espressomaskinerne med andre typer kaffemaskiner.

Filter kaffemaskinerne

Af de filter kaffemaskiner vi har kigget på er den bedst anmeldte Bosch ComfortLine. Lige nu står den til 266 DKK (før 481) hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Bosch ComfortLine ligger i den gode ende. Hele 89% er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil overveje en anden filter kaffemaskine model, så kan du se de forskellige filter kaffemaskine modeller her.

Når du overvejer en ny kaffemaskiner så glem ikke at filter kaffemaskiner næsten altid koster mindre sammenlignet med andre kaffemaskiner. Det kan næste altid være værd at checke de forskellige filter kaffemaskiner hvis du fokuserer på prisen.

De bedst anmeldte kapsel kaffemaskiner

Af alle kapsel kaffemaskinerne er den bedst anmeldte Nespresso Citiz D113 (). Lige nu står den til 999 DKK hos Elgiganten.

Nespresso Citiz D113 ()

Nespresso Citiz D113 ()

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten

Nespresso Citiz D113 () anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Nespresso Citiz D113 () er selvfølgelig ikke den eneste kapsel kaffemaskine. Du kan se de andre modeller her.

Præcis ligesom med filter kaffemaskiner, så ligger kapsel kaffemaskinerne i den billige ende sammenlignet med andre kaffemaskiner. Det betyder ligesom for filter kaffemaskinerne at du bør bruge lidt tid på at overveje en kapsel kaffemaskine hvis budgettet ikke er lidt begrænset.

Den bedste perkolator

Af alle perkolatorerne er den bedst anmeldte Gastronoma Coffee 1.5L. Lige nu står den til 422 DKK (før 459) hos Amazon DE.Hvis du vil overveje en anden perkolator model, så kan du se de forskellige perkolator modeller her.

Præcis ligesom med filter kaffemaskiner, så har vi de fleste perkolatorer i den billige ende sammenlignet med andre typer kaffemaskiner. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at checke udvalget af perkolatorer hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Kaffemaskiner fra de store mærker

Mange går efter en kaffemaskine fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store kaffemaskine mærker vi valgte at se nærmere på er Melitta, Siemens, Bosch og Kitchenaid. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Den bedste Melitta kaffemaskine

Den bedst anmeldte Melitta kaffemaskine vi har kunne finde er en Melitta Excellent. Den står lige nu til 349 DKK (før 400) hos Coop.

Melitta Excellent

Melitta Excellent

4.75 stjerner baseret på 28 anmeldelser

349 DKK hos Coop

Lidt vilde 97% af Melitta Excellent anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte Siemens kaffemaskine

Den bedst anmeldte Siemens kaffemaskine vi har kunne finde er en Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW. Den står lige nu til 4999 DKK (før 8799) hos Coop.

Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW

Checker vi Siemens EQ.6 Plus S100 651319RW anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Den bedste Bosch kaffemaskine

Den bedst anmeldte Bosch kaffemaskine vi har kunne finde er en Bosch TASSIMO VIVY2 Black. Den står lige nu til 214 DKK hos Amazon DE.

Hele 86% af Bosch TASSIMO VIVY2 Black anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den bedste Kitchenaid kaffemaskine

Den bedst anmeldte Kitchenaid kaffemaskine vi har kunne finde er en KitchenAid 5KCM1204EOB. Den står lige nu til 532 DKK (før 592) hos Amazon DE.Alternative produkter

Udover en almindelig kaffemaskine, så kan du også overveje de alternative produkter som espressokander eller stempelkander.

Lige herunder tager vi et hurtigt kik på de allerbedste alternative produkter.

De bedst anmeldte espressokander

Af alle espressokanderne er den bedst anmeldte Bialetti Moka Express. Lige nu står den til 192 DKK hos Amazon DE.

Hele 85% af Bialetti Moka Express anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Bialetti Moka Express er selvfølgelig ikke den eneste espressokande. Du kan se de andre modeller her.

De bedst anmeldte stempelkander

Af alle stempelkanderne er den bedst anmeldte. Lige nu står den til 444 DKK hos Amazon DE.

--

4.75 stjerner baseret på 521 anmeldelser

444 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af ligger i den rigtigt gode ende, da hele 94% er på 4+ ud af 5 stjerner.er selvfølgelig ikke den eneste stempelkande. Du kan se de andre modeller her.


Læs mere

Espressomaskiner

Espressomaskiner

Alle de bedst anmeldte espressomaskiner. Fremragende espressomaskiner til priser fra 67 DKK.

Filter kaffemaskiner

Filter kaffemaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende filter kaffemaskiner fra 266 DKK.

Kapsel kaffemaskiner

Kapsel kaffemaskiner

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 214 DKK.

Perkolatorer

Perkolatorer

Alle de bedst anmeldte perkolatorer. Fremragende perkolatorer til priser fra 49 DKK.

Espressokander

Espressokander

Alle de bedste modeller. Fremragende espressokander fra 177 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 118 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*