Altmuligt > Elektronik > Kaffemaskiner > Kapsel kaffemaskiner

Den bedste kapsel kaffemaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle kapsel kaffemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser, så er DeLonghi Nespresso Lattissima Touch den bedste kapsel kaffemaskine. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre kapsel kaffemaskiner.

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

🥇 den bedst anmeldte kapsel kaffemaskine

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1840 DKK hos ProShop
1899 DKK hos Elgiganten
1899 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny kapsel kaffemaskine, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange kapsel kaffemaskiner satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 12 liste med de bedst anmeldte kapsel kaffemaskiner👍

Anmeldelserne er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en kapsel kaffemaskine der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye kapsel kaffemaskine til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nykapsel kaffemaskine. I listen her svinger priserne fra fornuftige 296,- DKK for den billigste kapsel kaffemaskine til hele 2698,- DKK for den dyreste kapsel kaffemaskine.

Stik og kapsler

Din nye kapsel kaffemaskine skal ret sikkert en tur i en af dine stikkontakter. Du bør derfor undersøge om stikket passer ind såfremt du foretrækker at købe din nye kapsel kaffemaskine i en webshop i udlandet.

Ikke særligt overraskende, så skal alle kapsel kaffemaskiner selvfølgelig bruge kapsler efter behov. Derfor er det sikkert en overvejelse værd at købe ekstra kapsler med når du køber din nye kapsel kaffemaskine.

Sådan finder vi frem til den bedste kapsel kaffemaskine

For at kunne finde frem til den allerbedste kapsel kaffemaskine, så har vi udvalgt 12 forskellige kapsel kaffemaskiner.

Herefter har Find Hold robotten fundet 24.448 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste kapsel kaffemaskine.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge kapsel kaffemaskine udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste kapsel kaffemaskine

Bedst anmeldt af kapsel kaffemaskinerne er DeLonghi Nespresso Lattissima Touch. Den står lige nu til 1840 DKK hos ProShop. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en rimeligt dyr kapsel kaffemaskine. Prisen ligger nemlig væsentligt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte kapsel kaffemaskiner.

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

🥇 den bedst anmeldte kapsel kaffemaskine

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1840 DKK hos ProShop
1899 DKK hos Elgiganten
1899 DKK hos Whiteaway

Bestemt godt nok er kun 0% af anmeldelserne af DeLonghi Nespresso Lattissima Touch på triste 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Nespresso TemplateFieldNameSafe. Den står lige nu til 525 DKK (før 751) hos Amazon DE. En bedre pris end DeLonghi Nespresso Lattissima Touch kapsel kaffemaskinen herover.

Nespresso {TemplateFieldNameSafe}

Nespresso {TemplateFieldNameSafe}

🥈 den bedst anmeldte billige kapsel kaffemaskine

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

525 DKK hos Amazon DE
599 DKK hos Whiteaway
599 DKK hos Skousen

Ret godt er blot 0% af anmeldelserne af Nespresso TemplateFieldNameSafe|Nespresso TemplateFieldNameSafe anmeldelserne} på triste 1-2 stjerner.Den billige Nespresso TemplateFieldNameSafe koster netop nu 1315 DKK mindre end modellen ovenfor. Med andre ord kan du spare 71%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to kapsel kaffemaskiner ikke er de samme modeller.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste kapsel kaffemaskine med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Det er nok ret tydeligt at DeLonghi Nespresso Lattissima Touch er noget bedre anmeldt end de andre kapsel kaffemaskiner. DeLonghi Nespresso Lattissima Touch er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle kapsel kaffemaskinerne er de grå barer.Noget billigere Nespresso TemplateFieldNameSafe er ligeså bedre end gennemsnittet for alle kapsel kaffemaskinerne. Check blot diagrammet lidt længere nede. Nespresso TemplateFieldNameSafe er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor kapsel kaffemaskiner at DeLonghi fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som kapsel kaffemaskiner, varmeblæsere, olieradiatorer og radiatorer.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Nespresso.

Nespresso fremstår også særdeles godt indefor kategorier som kapsel kaffemaskiner, varmeblæsere, olieradiatorer og radiatorer.

Alle 10 konkurrenter til bedste kapsel kaffemaskine

Ved siden af den bedste kapsel kaffemaskine lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende kapsel kaffemaskiner. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide kapsel kaffemaskinerne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Nespresso Lattissima Pro Kapselmaskine

4.95 stjerner

Nespresso Lattissima Pro Kapselmaskine har vi placeret lige uden for de allerbedste kapsel kaffemaskiner, da den får ret gode 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Whiteaway. Der står den til 2698 DKK.Nespresso CitiZ

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Nespresso CitiZ 4.7 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 799 DKK.Nespresso Essenza Mini Black C30-EU-BK-NE1

4.64.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Nespresso Essenza Mini Black C30-EU-BK-NE1I anmeldelserne får den 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 599 DKK.Bosch Tassimo Vivy 2

4.64.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Bosch Tassimo Vivy 2I anmeldelserne får den 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 399 DKK.Krups Nescafé Dolce Gusto Lumio

4.54.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Krups Nescafé Dolce Gusto Lumio. Den får 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 701 DKK.Dolce Gusto Genio 2 Mat Black

4.54.5 stjerner

Dolce Gusto Genio 2 Mat Black er med 4.5 stjerner også ganske godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste kapsel kaffemaskiner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 89% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 999 DKK.Bosch TASSIMO VIVY2 Black

4.54.5 stjerner

En af de resterende interessante kapsel kaffemaskiner er Bosch TASSIMO VIVY2 Black. Den får i anmeldelserne 4.5 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 296 DKK. Bosch TASSIMO VIVY2 Black er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Mini Me Kapselmaskine

4.44.5 stjerner

Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Mini Me Kapselmaskine er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god kapsel kaffemaskine.

Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Mini Me Kapselmaskine får 4.4 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Elgiganten, hvor den står til 299 DKK.Nescafe Dolce Gusto Esperta Kapselmaskine 0132180731

4.44.5 stjerner

En af de resterende interessante kapsel kaffemaskiner er Nescafe Dolce Gusto Esperta Kapselmaskine 0132180731. Den får i anmeldelserne 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 85% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 799 DKK.Dolce Gusto Kapselmaskine Infinissima

4.04 stjerner

En af de øvrige glimrende kapsel kaffemaskiner er Dolce Gusto Kapselmaskine Infinissima. Den får i anmeldelserne 4 stjerner ud af 5. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 499 DKK.
Læs mere

Espressomaskiner

Espressomaskiner

Alle de allerbedste modeller. Fremragende espressomaskiner til priser fra 140 DKK.

Filter kaffemaskiner

Filter kaffemaskiner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende filter kaffemaskiner fra 294 DKK.

Perkolatorer

Perkolatorer

Alle de bedst anmeldte perkolator modeller. Fremragende perkolatorer fra 434 DKK.

Espressokander

Espressokander

Alle de allerbedste modeller. Fremragende espressokander til priser fra 149 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende stempelkander fra 109 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*