Altmuligt > Udstyr til børn > Kasseapparater > Brugte kasseapparater

Køb af brugt kasseapparat vs. nyt kasseapparat

Mads Phikamphon

Alle kasseapparaterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Såfremt der ikke lige er så mange penge i budgettet, så skal du overveje at købe et brugt kasseapparat. Der er et par ting du bør tænke igennem inden du vælger at købe en brugt model.

Du skal se på præcis hvor mange penge du kan spare ved at købe en brugt model, samt hvordan det forholder sig mht. fx. garanti..

Spar penge

Det vigtigste ved at købe brugt er at tænke over hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. De sidste par dage har vi checket annoncer for brugte modeller og typisk ligger prisen for et brugt kasseapparat omkring 100 kr.

I tilfælde af der skal gode anmeldelser på bordet, så ligger de allerbilligste nye kasseapparater prismæssigt på ca. 150 kr, så du kan med altså regne med at kunne spare omkring 50 kr på at købe et brugt kasseapparat.

Her er et af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser.

Såfremt du vil kigge på et større udvalg af nye modeller, så kan du checke alle modellerne vi har analyseret her.

Hvad med garantien?

Når du køber en brugt model, så er der ikke den samme garanti som hvis du køber et nyt kasseapparat. Det er derfor en ide at overveje om du vil spare så mange penge på at købe en brugt model til at det modsvarer at du får slet ingen eller ihvertfald kortere garanti.

I udgangspunktet er der på de fleste produkter købt i Danmark to års garanti. Hvis det kasseapparat du køber brugt allerede er et år gammel er der kun et års garanti tilbage.

I tilfælde af det brugte kasseapparat er mere end to år er der slet ikke nogen garanti tilbage. Det betyder du står med håret i postkassen såfremt det stopper med at virke efter du har afhentet varen.

Det kan selvfølgelig være at kasseapparatet bliver ved med at virke. I så fald kan du være ligeglad med at garantien er udløbet, men du kan ikke være sikker på at det forholder sig sådan.

Uanset hvad du vælger, så må du huske på at din garanti kun gælder når du har en kvittering. Uden kvittering ingen garanti😐

Færre valgmuligheder

Ved siden af at du måske kan spare væsentligt færre penge end beregnet ved at købe brugt, så bør du også tænke på at udvalget bliver noget begrænset når du køber brugt.

I tilfælde af du køber nyt, så er der oftest rigtig mange modeller at overveje, så du fx. kan vælge en af et kasseapparat der får de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du køber brugt bliver du nødt til at se på hvad der lige er til salg brugt lige nu. Udvalget bliver altså begrænset hvis du vælger at købe brugt.

Til sidst er der også det med leveringen. I tilfælde af du køber nyt er levering næsten altid nemt uanset det evt. koster lidt. Det er sjældent sådan når du køber en brugt model. Der kommer du til selv at være ansvarlig for at få varen bragt hjem.

Hvad med miljøet?

Ligegyldigt om det er fornuftigt for dig at købe et brugt kasseapparat, så er der en ting som det er godt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det som udgangspunkt altid gælder at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Såfremt det er vores miljø der skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så skal du helt sikkert købe et brugt kasseapparat.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*