Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder > Kasseroller

Den bedste kasserolle i 2020

Alle kasserollerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 15 forskellige kasseroller. Den bedste kasserolle er HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥇 den bedste anmeldte kasserolle

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny kasserolle, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

For hver model har Find Hold robotten samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 15 listen her over de bedste kasseroller.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye kasserolle.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nykasserolle. Her i vores liste går priserne fx. fra 149,- DKK for den billigste kasserolle til hele 849,- DKK for den dyreste model.

Sådan finder vi den bedste kasserolle

For at finde den allerbedste kasserolle har vi udvalgt 15 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt kasserollerne har vores robot indsamlet 397 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste kasserolle.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge kasserolle udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte kasserolle

Den bedst anmeldte kasserolle er HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Den står lige nu til 199 DKK hos Coop.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥇 den bedste anmeldte kasserolle

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af HOLMs Deli Bum 1.4 Liter anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste kasserolle med alle de andre kasserolle modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at HOLMs Deli Bum 1.4 Liter er en del bedre anmeldt end alle de andre kasserolle modeller. HOLMs Deli Bum 1.4 Liter er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Boblerne

Udover den bedste kasserolle ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende kasseroller. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide kasserollerne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Greenpan Barcelona

4.95 stjerner

Greenpan Barcelona har vi placeret lige uden for de allerbedste kasseroller, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner🤩

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 399 DKK.Le Creuset 1.9 Liter

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Le Creuset 1.9 Liter 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste kasseroller. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu på tilbud til 849 DKK hos Coop.Greenpan Cambridge 1.6 Liter

4.54.5 stjerner

Greenpan Cambridge 1.6 Liter er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 199 DKK hos Coop.OBH Nordica SUPREME2.0L 8217

4.34.5 stjerner

OBH Nordica SUPREME2.0L 8217 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 315 DKK hos ProShop.Scanpan Classic Sauce Pan 18 Cm 1.8 L.

4.24.5 stjerner

Scanpan Classic Sauce Pan 18 Cm 1.8 L. ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 4.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 399 DKK.Jamie Oliver Tefal Premium Copper 1.4 Liter

3.53.5 stjerner

Jamie Oliver Tefal Premium Copper 1.4 Liter ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 3.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 699 DKK.Dorre Kasserollesæt 3 DELE1.5 2.03.0 Liter

Her i slutningen af listen her har vi Dorre Kasserollesæt 3 DELE1.5 2.03.0 Liter. I anmeldelserne får den 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 819 DKK.HOLM 16 Cm

Med på listen over de bedste modeller har vi også HOLM 16 Cm, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 309 DKK.Övriga KASSEROLLE1.4L

Med på listen over de bedste modeller har vi også Övriga KASSEROLLE1.4L, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 269 DKK.Enkel Designet Af Ole Palsby 1.5 Liter

Med på listen over de bedste modeller har vi også Enkel Designet Af Ole Palsby 1.5 Liter, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 149 DKK.

Enkel Designet Af Ole Palsby 1.5 Liter er også den billigste model.
Læs mere

Trykkogere

Trykkogere

De bedst anmeldte trykkogere. Trykkogere fra 96 DKK.

Grydesæt

Grydesæt

Alle de bedste grydesæt modeller. Fremragende grydesæt til priser fra 120 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De allerbedste modeller. Priserne starter på 149 DKK.

Køkkensakse

Køkkensakse

De bedst anmeldte køkkensakse. Køkkensakse fra 119 DKK.

Opbevaringskrukker

Opbevaringskrukker

Alle de bedste opbevaringskrukke modeller. Fremragende opbevaringskrukker til priser fra 109 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*