Altmuligt > Køkkenudstyr > Gryder > Kasseroller

Den bedste kasserolle i 2021

Mads Phikamphon

Alle kasserollerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 11 forskellige kasseroller. Den bedste kasserolle er HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥇 den bedst anmeldte kasserolle

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny kasserolle, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

For hver model har Find Hold robotten samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 11 listen her over de bedste kasseroller.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye kasserolle.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nykasserolle. Her i vores liste går priserne fx. fra 102,- DKK for den billigste kasserolle til hele 969,- DKK for den dyreste model.

Sådan finder vi den bedste kasserolle

For at finde den allerbedste kasserolle har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt kasserollerne har vores robot indsamlet 602 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste kasserolle.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge kasserolle udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte kasserolle

Den bedst anmeldte kasserolle er HOLMs Deli Bum 1.4 Liter. Den står lige nu til 199 DKK hos Coop.

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

HOLMs Deli Bum 1.4 Liter

🥇 den bedst anmeldte kasserolle

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

199 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af HOLMs Deli Bum 1.4 Liter anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste kasserolle med alle de andre kasserolle modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at HOLMs Deli Bum 1.4 Liter er en del bedre anmeldt end alle de andre kasserolle modeller. HOLMs Deli Bum 1.4 Liter er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Det er ikke kun indefor kasseroller at mærket HOLMs deli fremstår fremragende. Det gør det også indefor kategorier som fx. grillpander, kasseroller og knivsæt.

Boblerne

Udover den bedste kasserolle ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende kasseroller. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide kasserollerne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
KitchenAid Steel Core Enamel 2 Liter

5.05 stjerner

KitchenAid Steel Core Enamel 2 Liter har vi placeret lige uden for de allerbedste kasseroller, da den får hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 899 DKK.Greenpan Barcelona 2.0 Liter

4.95 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Greenpan Barcelona 2.0 Liter 4.9 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste kasseroller. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 649 DKK hos Coop.Greenpan Barcelona

4.95 stjerner

Greenpan Barcelona er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.9 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 499 DKK hos Coop.Scanpan Classic 1.8 Liter

4.85 stjerner

Scanpan Classic 1.8 Liter er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 429 DKK hos ProShop.Le Creuset 1.9 Liter

4.75 stjerner

Le Creuset 1.9 Liter ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 92% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 969 DKK.GreenPan BARCELONA20 Cm

4.75 stjerner

På listen har vi også GreenPan BARCELONA20 Cm, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 699 DKK.Greenpan Cambridge 1.6 Liter

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Greenpan Cambridge 1.6 Liter, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Usædvanligt høje 91% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 279 DKK.Trangia NONSTICK1.75 Liter

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Trangia NONSTICK1.75 Liter, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor den står til 102 DKK.

Trangia NONSTICK1.75 Liter er også den billigste model.Coop 1.5 Liter

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi Coop 1.5 Liter. I anmeldelserne får den 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 149 DKK.Jamie Oliver Tefal Premium Copper 1.4 Liter

3.74 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Jamie Oliver Tefal Premium Copper 1.4 Liter, da den i anmeldelserne får 3.7 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 849 DKK.
Læs mere

Trykkogere

Trykkogere

De allerbedste modeller. Priserne starter på 403 DKK.

Grydesæt

Grydesæt

De bedst anmeldte grydesæt. Grydesæt fra 120 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

Alle de bedste knivsæt modeller. Fremragende knivsæt til priser fra 335 DKK.

Køkkensakse

Køkkensakse

De allerbedste modeller. Priserne starter på 159 DKK.

Madkasser

Madkasser

De bedst anmeldte madkasser. Madkasser fra 90 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*