Altmuligt > Udstyr til børn > Klapvogne > Brugte klapvogne

Køb af brugt klapvogn vs. ny klapvogn

Mads Phikamphon

Alle klapvognene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke lige er vildt overskud i dit budget, så skal du tænke på at købe en brugt klapvogn - men der er nogle ting du må tænke igennem før du går efter at købe en brugt model.

Først skal du kigge på præcis hvor mange penge du vil spare når du køber en brugt model. Se også på præcis hvordan det forholder sig mht. din garanti..

Spar penge ved at købe brugt

Såfremt du kigger på at købe en brugt model, så må du begynde med at kigge på præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. De sidste par dage har vi kigget på forskellige annoncer for brugte modeller. Normalt er prisen for en brugt klapvogn ca. 1000 kr.

I tilfælde af der må gode anmeldelser til, så ligger de allerbilligste nye modeller rent prismæssigt på ca. 300 kr.

Herunder har vi en af de billige nye modeller med gode anmeldelser👍

Smoby Baby Nurse

En god og billig klapvogn

Smoby Baby Nurse

4.75 stjerner baseret på 257 anmeldelser

321 DKK hos Amazon DE

Du vil kunne se mange af de bedst anmeldte nye klapvogne her.

Garanti når du køber brugt

Såfremt du vælger at købe en brugt model, så har du ikke samme garanti som hvis du vælger en ny klapvogn. Det er derfor måske en ide at gennemtænke hvorvidt du vil spare nok penge på at gå efter en brugt model til at det opvejer at du nok får slet ingen eller kortere garantiperiode.

I udgangspunktet er der på næsten alle produkter to års garanti. Hvis den klapvogn du vælger at købe brugt er et år gammel er der blot et år af garantiperioden tilbage.

I tilfælde af den brugte model er over to år gammel er der typisk ikke nogen garanti længere. Det betyder du står med problemerne i tilfælde af den stopper med at fungere lige efter du har afhentet varen.

Det kan være at klapvognen bliver ved med at fungere. I så fald kan du være ret ligeglad med at garantiperioden er udløbet, men du kan selvfølgelig ikke være garanteret at det slutter på den måde.

Lige gyldig om du vælger nyt eller brugt, så må du lige huske at garantiperioden kun gælder når du har kvitteringen. Uden kvittering, ingen garanti😐

Mindre at vælge imellem

Ved siden af at du måske vil spare noget færre penge end beregnet når du køber en brugt model, så bør du også overveje at dit udvalg bliver noget begrænset hvis du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du vælger at købe en ny model, så er der oftest en del forskellige modeller at overveje, så du kan gå efter en klapvogn der har gode anmeldelser.

I tilfælde af du vælger at købe en brugt model bliver du med andre ord nødt til blot at se på hvad der lige er til salg af brugte klapvogne for tiden. Udvalget bliver altså en del begrænset såfremt du vælger at købe brugt.

Til sidst er der også lige det med at få varen leveret. I tilfælde af du køber en ny model, så er levering næsten altid til at have med at gøre selvom det evt. koster lidt i leveringsomkostninger.

Det er sjældent sådan hvis du vælger at købe en brugt model. Hvis du køber brugt kommer du næsten altid til selv at være ansvarlig for at få din vare afhentet og bragt hjem.

Glem ikke miljøet

Ligegyldigt om det viser sig at være en ide for dig at købe en brugt klapvogn eller ej, så er der i det mindste en ting som det er virkeligt godt for at vælge at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det stort set altid er sådan at det er bedst at købe en brugt model fremfor en ny.

I tilfælde af det er vores miljø som afgører om du skal købe nyt eller brugt, så må du næsten uden tvivl købe en brugt klapvogn.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*