Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive

De bedste knive i 2020

Alle knivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Victorinox Spartan Lomme, RED den bedste kniv. Hvorfor den er den bedste kniv kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Søger du en helt bestemt type kniv, så ser vi nærmere på brødknive, grøntsagsknive, kokkeknive m.m. nedenfor.

Victorinox Spartan Lomme, RED

Victorinox Spartan Lomme, RED

🥇 den bedste anmeldte kniv

4.95 stjerner baseret på 2.601 anmeldelser

127 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Friluftsland

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny kniv, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister med de bedst anmeldte knive.

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye kniv.

Valg af kniv

Der findes flere forskellige typer knive, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer knive. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kniv.


Gennemsnitligt ligger prisen på brødknive omkring 700 DKK, grøntsagsknive omkring 800 DKK, kokkeknive omkring 700 DKK og køkkenknive omkring 1400 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer knive er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer knive, så kan du roligt læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 292 knive vi har valgt udfra deres gode anmeldelser på nettet.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste kniv

For at kunne finde frem til den bedste kniv, så har vi udvalgt 292 forskellige knive.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 11.441 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte kniv.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi set på en del slags knive. Fra brødknive over grøntsagsknive til kokkeknive.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste kniv.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge kniv udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste kniv

Bedst anmeldt af knivene (uanset typen af kniv) er Victorinox Spartan Lomme, RED. Lige nu står den til 127 DKK (før 172) hos Amazon DE.

Victorinox Spartan Lomme, RED

Victorinox Spartan Lomme, RED

🥇 den bedste anmeldte kniv

4.95 stjerner baseret på 2.601 anmeldelser

127 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Friluftsland

Victorinox Spartan Lomme, RED anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 98% er på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte brødkniv

Af de brødknive vi har kigget på, så er Classic 23 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 1425 DKK hos Amazon UK.

Lidt vilde 96% af anmeldelserne af Classic 23 Cm er på 4 eller 5 stjerner👍Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se brødknive modellerne her.

Den bedst anmeldte grøntsagskniv

Af de grøntsagsknive vi har kigget på, så er Classic 9 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 724 DKK (før 739) hos Amazon DE.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se grøntsagsknive modellerne her.

Den bedst anmeldte kokkekniv

Af de kokkeknive vi har kigget på, så er Classic 15 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 985 DKK (før 1261) hos Amazon DE.

Helt vildt høje 93% af Classic 15 Cm anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se kokkeknive modellerne her.

Den bedst anmeldte køkkenkniv

Af de køkkenknive vi har kigget på, så er PowerGrip™ Universal den bedst anmeldte. Lige nu står den til 122 DKK hos Amazon UK.

Kigger vi på anmeldelserne af PowerGrip™ Universal, så har vi usædvanligt høje 90% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se køkkenknive modellerne her.


Læs mere

Brødknive

Brødknive

Alle de allerbedste modeller. Fremragende brødknive fra 81 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedst anmeldte grøntsagskniv modeller. Grøntsagsknive fra 53 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

Alle de allerbedste kokkekniv modeller. Fremragende kokkeknive fra 80 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

Alle de allerbedste modeller. Fremragende køkkenknive fra 90 DKK.

Knivslibere

Knivslibere

De bedst anmeldte knivsliber modeller. Knivslibere fra 90 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*