Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive

De bedste knive i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Leatherman Free K2X Serrated den bedste kniv. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Leder du efter en helt bestemt type kniv, så går vi også i dybden med brødknive, grøntsagsknive, kokkeknive m.m. længere nede på denne side.

Leatherman Free K2X Serrated

Leatherman Free K2X Serrated

🥇 den bedst anmeldte kniv

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

899 DKK hos Grejfreak
1049 DKK hos Friluftsland

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for kniv, så derfor har vi udvalgt en hel del knive som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange knive satte vi vores robot til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste knive👍

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker. Derved kan du få din nye kniv til en god pris.

Valg af kniv

Der findes flere forskellige typer knive, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer knive. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at købe den helt rigtige kniv.

Et par af de typer knive du kan kigge på er brødknive, grøntsagsknive, kokkeknive, køkkenknive, jagtknive, steakknive, lommeknive, foldeknive, urteknive, skrælleknive, dykkerknive og knivsæt.

Typisk ligger prisen på brødknive omkring 500 DKK, grøntsagsknive omkring 900 DKK, kokkeknive omkring 500 DKK, køkkenknive omkring 300 DKK, jagtknive omkring 700 DKK, steakknive omkring 700 DKK, lommeknive omkring 200 DKK, foldeknive omkring 400 DKK, urteknive omkring 400 DKK, skrælleknive omkring 100 DKK, dykkerknive omkring 300 DKK og knivsæt omkring 1000 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der selvfølgelig en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer knive, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 120 knive vi har valgt pga. de mange fremragende anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer knive, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Fiskars, Mora, Victorinox og Zwilling.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste kniv

For at kunne finde frem til den bedste kniv, så har vi udvalgt 120 forskellige knive fra mærker som Fiskars, Mora, Victorinox og Zwilling.

Efter vi har udvalgt knivene har Find Hold robotten indsamlet 22.927 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at dække mange forskellige behov, så har vi checket en del forskellige slags knive. Fra brødknive over grøntsagsknive til kokkeknive.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange knive. Vi har i stedet haft som mål at samle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste kniv.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste kniv

Bedst anmeldt af knivene (uanset kniv type) er Leatherman Free K2X Serrated. Lige nu står den til 899 DKK hos Grejfreak. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr kniv. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste knive.

Leatherman Free K2X Serrated

Leatherman Free K2X Serrated

🥇 den bedst anmeldte kniv

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

899 DKK hos Grejfreak
1049 DKK hos Friluftsland

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Leatherman Free K2X Serrated er på 4-5 stjerner.Mærket Leatherman som den bedste kniv stammer fra fremstår også fremragende indefor kategorier som knive.

Den bedst anmeldte brødkniv

Af de brødknive modeller vi har kigget på, så er Endeavour 22.5 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 855 DKK hos Amazon DE.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Endeavour 22.5 Cm er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil se på de andre brødkniv modeller, så kan du se brødknive modellerne her.

Den bedst anmeldte grøntsagskniv

Af de grøntsagsknive modeller vi har kigget på, så er CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive den bedst anmeldte. Lige nu står den til 1269 DKK hos Kitchentime.

Anmeldelserne af CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive ligger altså usædvanligt godt. Hele 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil se på de andre grøntsagskniv modeller, så kan du se grøntsagsknive modellerne her.

Den bedst anmeldte jagtkniv

Af de jagtknive modeller vi har kigget på, så er Victorinox 0.8331.MC9 den bedst anmeldte. Lige nu står den til 499 DKK hos Fiskegrej.

Victorinox 0.8331.MC9

Victorinox 0.8331.MC9

4.75 stjerner baseret på 70 anmeldelser

499 DKK hos Fiskegrej

Victorinox 0.8331.MC9 anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 92% er på 4-5 stjerner.Hvis du vil se på de andre jagtkniv modeller, så kan du se jagtknive modellerne her.

Den bedst anmeldte lommekniv

Af de lommeknive modeller vi har kigget på, så er Victorinox 0.3803 den bedst anmeldte. Lige nu står den til 182 DKK hos Grejfreak.

Victorinox 0.3803 anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 94% er nemlig på 4-5 stjerner.Hvis du vil se på de andre lommekniv modeller, så kan du se lommeknive modellerne her.

Når du overvejer en ny knive så husk at lommeknive næsten altid koster mindre sammenlignet med andre knive. I tilfælde af dit budget ikke er ret stort, så kan det derfor godt være værd at bruge tid på at se på udvalget af lommeknive👍

Den bedst anmeldte foldekniv

Af de foldeknive modeller vi har kigget på, så er Lansky Madrock World Legal den bedst anmeldte. Lige nu står den til 299 DKK hos Grejfreak.

Anmeldelserne af Lansky Madrock World Legal ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil se på de andre foldekniv modeller, så kan du se foldeknive modellerne her.

Den bedst anmeldte urtekniv

Af de urteknive modeller vi har kigget på, så er Endeavour 8.5 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 499 DKK hos Coop.

Endeavour 8.5 Cm

Endeavour 8.5 Cm

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Endeavour 8.5 Cm anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre urtekniv modeller, så kan du se urteknive modellerne her.

Den bedst anmeldte skrællekniv

Af de skrælleknive modeller vi har kigget på, så er Monkey Business Apfelschuss Greifer Und Schäler den bedst anmeldte. Lige nu står den til 100 DKK hos Propagandashop.Hvis du vil se på de andre skrællekniv modeller, så kan du se skrælleknive modellerne her.

Præcis ligesom med lommeknive, så har vi de fleste skrælleknive i den billige ende sammenlignet med andre typer knive. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at checke udvalget af skrælleknive hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Den bedst anmeldte dykkerkniv

Af de dykkerknive modeller vi har kigget på, så er Scubapro White Tip BCD den bedst anmeldte. Lige nu står den til 479 DKK hos Diving 2000.

Scubapro White Tip BCD

Scubapro White Tip BCD

4.85 stjerner baseret på 6 anmeldelser

479 DKK hos Diving 2000

Ser vi på Scubapro White Tip BCD anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis du vil se på de andre dykkerkniv modeller, så kan du se dykkerknive modellerne her.

Det bedst anmeldte knivsæt

Af de knivsæt modeller vi har kigget på, så er HOLMs Deli By Sabatier den bedst anmeldte. Lige nu står den til 399 DKK hos Coop.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Kigger vi på HOLMs Deli By Sabatier anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre knivsæt modeller, så kan du se knivsæt modellerne her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at knivsæt næsten altid er væsentligt dyrere end de fleste andre typer knive. Faktisk kan et knivsæt hurtigt koste dobbelt så meget som andre typer knive😓

Knive fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en kniv fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

De store kniv mærker vi valgte at se nærmere på er Fiskars, Mora, Victorinox og Zwilling. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Udfra de forskellige Fiskars knive, så får Fiskars Royal SANTOKU17 Cm flest stjerner i anmeldelserne. Den står for tiden til 335 DKK hos Amazon DE.

Kigger vi på Fiskars Royal SANTOKU17 Cm anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Ser vi på Mora modellerne, så er den bedst anmeldte Morakniv Companion Spark. Friluftsland har den or tiden til 329 DKK.

Morakniv Companion Spark

Morakniv Companion Spark

4.85 stjerner baseret på 275 anmeldelser

329 DKK hos Friluftsland

Ser vi på Morakniv Companion Spark anmeldelserne, så har vi utrolige 95% på 4 eller 5 stjerner👍Den bedst anmeldte Victorinox kniv vi har fundet er en Victorinox Palisander 800 G. For tiden står den til 1472 DKK hos Amazon DE.

Checker vi anmeldelserne af Victorinox Palisander 800 G, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Udfra de forskellige Zwilling knive, så får Zwilling Four Star flest stjerner i anmeldelserne. Den står for tiden til 369 DKK hos Coop.

Zwilling Four Star

Zwilling Four Star

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

369 DKK hos Coop

Ser vi på Zwilling Four Star anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner🤩
Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 89 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

Alle de bedst anmeldte grøntsagsknive. Fremragende grøntsagsknive til priser fra 59 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

Alle de bedste modeller. Fremragende kokkeknive fra 104 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 275 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

Alle de bedst anmeldte jagtknive. Fremragende jagtknive til priser fra 448 DKK.

Steakknive

Steakknive

Alle de bedste modeller. Fremragende steakknive fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

Alle de bedst anmeldte foldeknive. Fremragende foldeknive til priser fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

Alle de bedste modeller. Fremragende urteknive fra 369 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

Alle de bedst anmeldte dykkerknive. Fremragende dykkerknive til priser fra 126 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

Alle de bedste modeller. Fremragende knivsæt fra 349 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*