Altmuligt > Knivblokke

Den bedste knivblok i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivblokkene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser så er Endeavour Natur den bedste knivblok. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre knivblokke.

Endeavour Natur

Endeavour Natur

🥇 den bedst anmeldte knivblok

5.05 stjerner baseret på 16 anmeldelser

699 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god knivblok. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 over de bedst anmeldte knivblokke👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en knivblok der modsvarer dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste knivblok til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyknivblok. I listen her svinger prisen fx. fra 179,- DKK for den billigste knivblok til hele 2599,- DKK for den dyreste knivblok.

Hvordan vi har fundet den bedste knivblok

For at kunne finde den allerbedste knivblok, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt knivblokkene har robotten indsamlet 2.533 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste knivblok.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge knivblok udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste knivblok

Bedst anmeldt af knivblokkene er Endeavour Natur. Den står lige nu til 699 DKK hos Coop.

Endeavour Natur

Endeavour Natur

🥇 den bedst anmeldte knivblok

5.05 stjerner baseret på 16 anmeldelser

699 DKK hos Coop

Ser vi på Endeavour Natur anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm. Lige nu står den til 179 DKK hos Coop. Det må siges at være en bedre pris end Endeavour Natur knivblokken ovenfor.

Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm

Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige knivblok
🥉 den billigste knivblok

4.75 stjerner baseret på 17 anmeldelser

179 DKK hos Coop
217 DKK hos Kitchentime

Helt utrolige 100% af Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Køber du den billige Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm i stedet for Endeavour Natur ovenfor, så sparer du 520 DKK. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 74%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to knivblokke ikke er samme model.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den bedste knivblok med gennemsnittet for de andre knivblok modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Endeavour Natur noget bedre end anmeldelserne af alle de andre knivblok modeller (Endeavour Natur er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm er også en del bedre end gennemsnittet for alle knivblokkene. Se bare diagrammet lidt længere nede (Funktion Rund 22.5 Cm Ø11 Cm er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor knivblokke at Endeavour fremstår fremragende. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Den bedste billige model kommer fra Funktion. Funktion klarer sig på samme måde som Endeavour også virkeligt godt indefor andre andre typer produkter. For Funktion fx. kategorier som brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

De 6 konkurrenter til bedste knivblok

Ved siden af den bedste knivblok lige herover, så findes der også andre spændende knivblokke. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide knivblokkene herover🙂

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Zwilling Med Skærper Four Star

4.95 stjerner

Zwilling Med Skærper Four Star har vi placeret lige uden for de allerbedste knivblokke, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Lidt vilde 101% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 2599 DKK.Zwilling Gourmet

4.95 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Zwilling Gourmet 4.9 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 2545 DKK.Fiskars Edgeinkl 5 Knive

4.64.5 stjerner

Fiskars Edgeinkl 5 Knive får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 89% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 858 DKK.RIG-TIG BLOCK-IT Black

3.03 stjerner

RIG-TIG BLOCK-IT Black får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 3 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 399 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*