Altmuligt > Køkkenudstyr > Knivmagneter

Den bedste knivmagnet i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivmagneterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 3 forskellige knivmagneter. Zwilling Sort er den bedste knivmagnet. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Zwilling Sort

Zwilling Sort

🥇 den bedst anmeldte knivmagnet
🥉 den billigste knivmagnet

4.75 stjerner baseret på 25 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for knivmagnet. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste over de bedst anmeldte knivmagneter.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en knivmagnet der passer til det du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste knivmagnet til en god pris👍

PS: Sådan finder vi frem til den bedste knivmagnet

For at kunne finde den bedste knivmagnet, så har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 221 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte knivmagnet.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste knivmagnet.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte knivmagnet

Den bedst anmeldte knivmagnet er Zwilling Sort. Lige nu står den til 249 DKK hos Coop.

Zwilling Sort

Zwilling Sort

🥇 den bedst anmeldte knivmagnet
🥉 den billigste knivmagnet

4.75 stjerner baseret på 25 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af Zwilling Sort er på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste knivmagnet med alle de andre modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Zwilling Sort virkelig bedre end anmeldelserne af de andre modeller. Zwilling Sort er de blå barer, mens gennemsnittet for alle knivmagneterne er gråt.Mærket Zwilling som den bedste knivmagnet stammer fra klarer sig også rigtig godt indefor kategorier som fx. knivmagneter og køkkensakse.

De 3 bobler

Ved siden af den bedste knivmagnet herover, så findes der også andre gode knivmagneter. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide knivmagneterne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Eva Solo Magnetotil 8 Knive 27.5 Cm

4.34.5 stjerner

Lige efter de bedste knivmagneter har vi Eva Solo Magnetotil 8 Knive 27.5 Cm. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner

For tiden er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 382 DKK.Zwilling Aluminium

4.34.5 stjerner

I anmeldelserne får Zwilling Aluminium 4.3 stjerner, så den er også super tæt på de bedste knivmagneter

Den står netop nu til 329 DKK hos Coop.
Læs mere

Tekander

Tekander

Alle de bedste tekande modeller. Fremragende tekander fra 193 DKK.

Grydelapper

Grydelapper

De allerbedste modeller. Priser fra 49 DKK.

Tragte

Tragte

De bedst anmeldte tragte. Tragte fra 39 DKK.

Kaffekander

Kaffekander

Alle de bedste kaffekande modeller. Fremragende kaffekander fra 219 DKK.

Kaffefiltere

Kaffefiltere

De allerbedste modeller. Priser fra 24 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*