Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Knivsæt

Det bedste knivsæt i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivsættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet hundredevis af anmeldelser så er det bedste knivsæt HOLMs Deli By Sabatier. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedst anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for knivsæt. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 12 over de bedste knivsæt.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på dit nye knivsæt.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge knivsæt. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 335,- DKK for det billigste knivsæt til 1499,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter et knivsæt fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedste modeller fra Global.

PS: Hvordan vi finder det bedste knivsæt

For at finde det bedste knivsæt har vi udvalgt 12 forskellige modeller fra store mærker som Global.

Derefter har robotten indsamlet 714 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte knivsæt.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange knivsæt. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste knivsæt.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste knivsæt

Bedst anmeldt af knivsættene er HOLMs Deli By Sabatier. Lige nu står det til 399 DKK hos Coop.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedst anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Kigger vi på HOLMs Deli By Sabatier anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af det bedste knivsæt med gennemsnittet for alle de andre knivsæt modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af HOLMs Deli By Sabatier noget bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (HOLMs Deli By Sabatier er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det er ikke kun indefor knivsæt at mærket HOLMs deli klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som fx. grillpander, kasseroller og knivsæt.

Knivsæt fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at vælge et knivsæt fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Global.

Udfra de forskellige Global knivsæt, så får Global G-5814 de bedst anmeldelser. Amazon DE har det netop nu til 1196 DKK.

Global G-5814 anmeldelserne ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover det bedste knivsæt herover, så findes der også en sjat andre gode knivsæt. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Hâws Laguiole

5.05 stjerner

Hâws Laguiole har vi placeret lige uden for de bedste knivsæt, da det får hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 999 DKK.Laguiole Evolution

4.95 stjerner

I anmeldelserne får Laguiole Evolution 4.9 stjerner, så det er også tæt på de bedste knivsæt. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Det står netop nu til 399 DKK hos Coop.CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive

4.85 stjerner

CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt godt, da glimrende 96% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det står netop nu til 1319 DKK hos Kitchentime.Zwilling Four Star 2 Dele

4.85 stjerner

Zwilling Four Star 2 Dele er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.8 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 95% er på 4 eller 5 stjerner.

Det står netop nu til 1829 DKK hos Coop.Global G-5814

4.85 stjerner

Global G-5814 ligeså godt placeret i anmeldelserne. Det får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 1649 DKK.Laguiole Evalution Tradition

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Laguiole Evalution Tradition, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Lidt vilde 97% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Barlife. Der står det til 335 DKK.

Laguiole Evalution Tradition er det billigste knivsæt i listen her over de bedst anmeldte modeller.Zwilling Gourmet 3 Dele

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Zwilling Gourmet 3 Dele, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 1199 DKK.Global G-2220GB

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Global G-2220GB, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 1499 DKK.Laguiole Production Tradition

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Laguiole Production Tradition, da det i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt, da glimrende 94% er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Barlife. Der står det til 399 DKK.Global G-201

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Global G-201, da det i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 93% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 1979 DKK.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedste brødkniv modeller. Fremragende brødknive fra 89 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De allerbedste grøntsagskniv modeller. Priser fra 67 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De allerbedste kokkeknive. Fremragende kokkeknive fra 105 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De bedste køkkenkniv modeller. Fremragende køkkenknive fra 135 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De allerbedste jagtkniv modeller. Priser fra 232 DKK.

Steakknive

Steakknive

De allerbedste steakknive. Fremragende steakknive fra 97 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De bedste lommekniv modeller. Fremragende lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De allerbedste foldekniv modeller. Priser fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

De allerbedste urteknive. Fremragende urteknive fra 279 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De bedste skrællekniv modeller. Fremragende skrælleknive fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De allerbedste dykkerkniv modeller. Priser fra 112 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*