Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Knivsæt

Det bedste knivsæt i 2020

Alle knivsættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet en hel del af anmeldelser så er det bedste knivsæt HOLMs Deli By Sabatier. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedste anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

349 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for knivsæt. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 18 over de bedste knivsæt.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på dit nye knivsæt.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge knivsæt. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 149,- DKK for det billigste knivsæt til 1549,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder det bedste knivsæt

For at finde det bedste knivsæt har vi udvalgt 18 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 233 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte knivsæt.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste knivsæt.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste knivsæt

Bedst anmeldt af knivsættene er HOLMs Deli By Sabatier. Lige nu står det til 349 DKK (før 399) hos Coop.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedste anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

349 DKK hos Coop

Kigger vi på HOLMs Deli By Sabatier anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af det bedste knivsæt med gennemsnittet for alle de andre knivsæt modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af HOLMs Deli By Sabatier noget bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (HOLMs Deli By Sabatier er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).De 10 konkurrenter

Udover det bedste knivsæt herover, så findes der også en sjat andre gode knivsæt. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Laguiole Evolution

4.95 stjerner

Laguiole Evolution har vi placeret lige uden for de bedste knivsæt, da det får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 299 DKK.CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive

4.75 stjerner

Herefter kommer CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive, der i anmeldelserne får 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger særdeles godt. Glimrende 94% er nemlig på 4-5 stjerner.

Det står netop nu til 1259 DKK hos Kitchentime.Zwilling Gourmet 3 Dele

4.75 stjerner

Zwilling Gourmet 3 Dele er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 92% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det er netop nu på tilbud til 599 DKK hos Coop.Global G-201

4.64.5 stjerner

Global G-201 er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 93% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Det er netop nu på tilbud til 999 DKK hos Coop.Laguiole Production Tradition

4.54.5 stjerner

Laguiole Production Tradition ligeså godt placeret i anmeldelserne. Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt, da glimrende 91% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Barlife. Hos Barlife står det til 349 DKK.Global G-2220GB

4.14 stjerner

Med i listen har vi også Global G-2220GB, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 87% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 1499 DKK.Zwilling Four Star 2 Dele

3.63.5 stjerner

Med på listen her har vi også Zwilling Four Star 2 Dele, da det i anmeldelserne får 3.6 stjerner

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der er det på tilbud til 899 DKK.Dorre I Stål 5 Knive Med Trækasse

Her i slutningen af listen har vi Dorre I Stål 5 Knive Med Trækasse, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står det til 149 DKK.

Dorre I Stål 5 Knive Med Trækasse er det billigste knivsæt i listen her over de bedst anmeldte modeller.Satake I Balsabox. Tre Knive I Balsabox.

Her i slutningen af listen har vi Satake I Balsabox. Tre Knive I Balsabox., der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står det til 799 DKK.

Satake I Balsabox. Tre Knive I Balsabox. er det billigste knivsæt i listen her over de bedst anmeldte modeller.CHROMA Type 301 Design By F. A Hamret. PORSCHE3 Knive

Her i slutningen af listen har vi CHROMA Type 301 Design By F. A Hamret. PORSCHE3 Knive, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Det er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står det til 1549 DKK.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedste brødkniv modeller. Fremragende brødknive fra 80 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De allerbedste grøntsagskniv modeller. Priser fra 40 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De allerbedste kokkeknive. Fremragende kokkeknive fra 80 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De bedste køkkenkniv modeller. Fremragende køkkenknive fra 80 DKK.

Køkkensakse

Køkkensakse

De allerbedste køkkensaks modeller. Priser fra 119 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*