Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Knivsæt

Det bedste knivsæt i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivsættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet hundredevis af anmeldelser så er det bedste knivsæt HOLMs Deli By Sabatier. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedst anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for knivsæt. Vi har derfor valgt en del modeller som får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 over de bedste knivsæt.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på dit nye knivsæt.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge knivsæt. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 349,- DKK for det billigste knivsæt til 1955,- DKK for den dyreste model.

PS: Hvordan vi finder det bedste knivsæt

For at finde det bedste knivsæt har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 678 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte knivsæt.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste knivsæt.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste knivsæt

Bedst anmeldt af knivsættene er HOLMs Deli By Sabatier. Lige nu står det til 399 DKK hos Coop.

HOLMs Deli By Sabatier

HOLMs Deli By Sabatier

🥇 det bedst anmeldte knivsæt

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Kigger vi på HOLMs Deli By Sabatier anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af det bedste knivsæt med gennemsnittet for alle de andre knivsæt modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af HOLMs Deli By Sabatier noget bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (HOLMs Deli By Sabatier er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det er ikke kun indefor knivsæt at mærket HOLMs deli klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som fx. kasseroller og knivsæt.

De 10 konkurrenter

Udover det bedste knivsæt herover, så findes der også en sjat andre gode knivsæt. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Hâws Laguiole

5.05 stjerner

Hâws Laguiole har vi placeret lige uden for de bedste knivsæt, da det får hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 999 DKK.Laguiole Evolution

4.95 stjerner

I anmeldelserne får Laguiole Evolution 4.9 stjerner, så det er også tæt på de bedste knivsæt. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Det står netop nu til 399 DKK hos Coop.CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive

4.85 stjerner

CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE3 Knive er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.8 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 96% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står netop nu til 1269 DKK hos Kitchentime.Zwilling Gourmet 3 Dele

4.85 stjerner

Zwilling Gourmet 3 Dele er blandt de bedst anmeldte knivsæt, da det får 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩

Det står netop nu til 1199 DKK hos Coop.Zwilling Four Star 2 Dele

4.85 stjerner

Zwilling Four Star 2 Dele ligeså godt placeret i anmeldelserne. Det får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 95% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 1399 DKK.Global G-5814

4.85 stjerner

Med i listen har vi også Global G-5814, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Coop. Der står det til 1649 DKK.Laguiole Evalution Tradition

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Laguiole Evalution Tradition, da det i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Lidt vilde 97% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er det til den billigste pris hos Barlife. Der står det til 349 DKK.

Laguiole Evalution Tradition er det billigste knivsæt i listen her over de bedst anmeldte modeller.Laguiole Production Tradition

4.64.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Laguiole Production Tradition, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt, da glimrende 94% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Barlife. Hos Barlife står det til 349 DKK.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedste brødkniv modeller. Fremragende brødknive fra 89 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De allerbedste grøntsagskniv modeller. Priser fra 59 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De allerbedste kokkeknive. Fremragende kokkeknive fra 104 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De bedste køkkenkniv modeller. Fremragende køkkenknive fra 275 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De allerbedste jagtkniv modeller. Priser fra 448 DKK.

Steakknive

Steakknive

De allerbedste steakknive. Fremragende steakknive fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De bedste lommekniv modeller. Fremragende lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De allerbedste foldekniv modeller. Priser fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

De allerbedste urteknive. Fremragende urteknive fra 369 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De bedste skrællekniv modeller. Fremragende skrælleknive fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De allerbedste dykkerkniv modeller. Priser fra 126 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*