Altmuligt > Køkkenudstyr > Knivslibere

Den bedste knivsliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivslibere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste knivsliber Chef's Choice 1520. Hvorfor den er den bedste knivsliber ser vi nærmere på nedenfor.

Chef

Chef's Choice 1520

🥇 den bedst anmeldte knivsliber

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1899 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for knivsliber, så derfor har vi fundet en masse knivslibere der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 19 liste med de bedst anmeldte knivslibere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye knivsliber.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en knivsliber. I listen her starter priserne på 53,- DKK for den billigste knivsliber til 1899,- DKK for den dyreste knivsliber.

Hvis du jager efter en helt bestemt type en er det måske en ide at kigge på elektrisk knivsliber.

Hvordan vi har fundet den bedste knivsliber

For at kunne finde den allerbedste knivsliber, så har vi udvalgt 19 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 9.425 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste knivsliber.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge knivsliber udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste knivsliber

Bedst anmeldt af knivslibere er Chef's Choice 1520. Lige nu står den til 1899 DKK hos Coop. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en meget dyr knivsliber. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnittet for de viste knivslibere.

Chef

Chef's Choice 1520

🥇 den bedst anmeldte knivsliber

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1899 DKK hos Coop

Hele 89% af anmeldelserne af Chef's Choice 1520 er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje AccuSharp Og. Lige nu står den til 329 DKK hos Grejfreak. Det må siges at være en del bedre pris end Chef's Choice 1520 knivsliberen ovenfor.

AccuSharp Og

AccuSharp Og

🥈 den bedst anmeldte billige knivsliber

4.64.5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

329 DKK hos Grejfreak

Checker vi AccuSharp Og anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Køber du den billige AccuSharp Og i stedet for modellen ovenfor, så sparer du 1570 DKK. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 83%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to knivslibere ikke er samme model.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste knivsliber med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Chef's Choice 1520 en del bedre end anmeldelserne af alle de andre knivsliber modeller (Chef's Choice 1520 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model AccuSharp Og er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle knivslibere. Check bare diagrammet lidt længere nede (AccuSharp Og er her de øverste blå barer).Knivslibere drivmiddel muligheder

Måske synes du det er vigtigt at denne nye knivsliber model har et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste knivsliber modeller med forskellige drivmidler som fx. elektrisk:

Hvad der er det bedste drivmiddel til en knivsliber afhænger af hvilke behov du har, så man kan ikke sige at en type er et bedre valg end andre typer knivslibere.

Den bedst anmeldte elektrisk knivsliber

Den bedst anmeldte elektrisk knivsliber vi har fundet finde er en Chef'sChoice Knivslip Pronto. Den står lige netop nu lige nu til 320 DKK hos Outmore.

Chef'sChoice Knivslip Pronto anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 85% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste knivsliber ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende knivslibere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Alletiders såfremt du ikke helt kan lide knivslibere ovenfor, for så kan det være en af de 10 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet👍
Chef

4.75 stjerner

Chef's Choice 120 har vi placeret lige uden for de allerbedste knivslibere, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 1799 DKK.OBH Nordica SharpX-treme Silver 9967

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit OBH Nordica SharpX-treme Silver 9967 4.6 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 620 DKK.Chef

4.54.5 stjerner

Chef's Choice CC320-WHITE får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 899 DKK.Anysharp Pro

4.54.5 stjerner

Anysharp Pro får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 88% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 199 DKK.Fiskars Edge Roll-Sharp

4.54.5 stjerner

På listen har vi også Fiskars Edge Roll-Sharp, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5. Vi har hele 88% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 149 DKK.Chef

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Chef'sChoice Knivslip Pronto, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 85% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Outmore, hvor den står til 320 DKK.AccuSharp Sharp

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså AccuSharp Sharp'N'Easy 2-TRINS, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor den står til 53 DKK.

AccuSharp Sharp'N'Easy 2-TRINS er den billigste model her på siden.Chef

4.34.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Chef's Choice Manuel 478. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

Den er til den bedste pris hos Outmore. Hos Outmore står den til 160 DKK.Fiskars 1014214

4.34.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Fiskars 1014214, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 89% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 139 DKK.Et par knivsliber modeller mere

Ved siden af de spændende knivslibere ovenfor, så har vi checket anmeldelser for modeller som viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser.

Her har vi en liste med 7 af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

Måske ikke så overraskende, så er der knivslibere modeller som får helt ned til under dårlige 3 stjerner i anmeldelserne.

4.3Chef's Choice 4633
4.1Vulkanus PROFESSIONELVG2
4.1Guntex AccuSharp Knivsliber
4.0Vulkanus Pocket
4.0Lansky Quick Edge
3.1Edgeware Europa/Asien 2-SKRIDT
2.7Chef's Choice Commercial Diamond Hone CC20003 Trin

Læs mere

Kokkeknive

Kokkeknive

Alle de bedst anmeldte kokkeknive. Fremragende kokkeknive fra 109 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

Alle de bedste modeller. Fremragende køkkenknive til priser fra 119 DKK.

Strygestål

Strygestål

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 54 DKK.

Espressokander

Espressokander

Alle de bedst anmeldte espressokander. Fremragende espressokander fra 138 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

Alle de bedste modeller. Fremragende stempelkander til priser fra 111 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*