Altmuligt > Køkkenudstyr > Knivslibere

Den bedste knivsliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle knivslibere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste knivsliber Chef's Choice 1520. Hvorfor den er den bedste knivsliber ser vi nærmere på nedenfor.

Chef

Chef's Choice 1520

🥇 den bedst anmeldte knivsliber

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1133 DKK hos Whiteaway
1133 DKK hos Skousen
1899 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for knivsliber, så derfor har vi fundet en masse knivslibere der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedst anmeldte knivslibere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye knivsliber.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en knivsliber. I listen her starter priserne på 72,- DKK for den billigste knivsliber til 1176,- DKK for den dyreste knivsliber.

Hvis du jager efter en helt bestemt type en er det måske en ide at kigge på elektrisk knivsliber.

Hvordan vi har fundet den bedste knivsliber

For at kunne finde den allerbedste knivsliber, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 6.509 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste knivsliber.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge knivsliber udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste knivsliber

Bedst anmeldt af knivslibere er Chef's Choice 1520. Lige nu står den til 1133 DKK hos Whiteaway. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr knivsliber. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnittet for de viste knivslibere.

Chef

Chef's Choice 1520

🥇 den bedst anmeldte knivsliber

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1133 DKK hos Whiteaway
1133 DKK hos Skousen
1899 DKK hos Coop

Hele 89% af anmeldelserne af Chef's Choice 1520 er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Fiskars Edge Roll-Sharp. Lige nu står den til 162 DKK hos Kitchentime. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end Chef's Choice 1520 knivsliberen ovenfor.

Fiskars Edge Roll-Sharp

Fiskars Edge Roll-Sharp

🥈 den bedst anmeldte billige knivsliber

4.64.5 stjerner baseret på 2.714 anmeldelser

162 DKK hos Kitchentime

Checker vi anmeldelserne af Fiskars Edge Roll-Sharp, så ligger hele 89% på 4 eller 5 stjerner.Køber du den billige Fiskars Edge Roll-Sharp i stedet for modellen ovenfor, så sparer du 971 DKK. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 86%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to knivslibere ikke er samme model.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste knivsliber med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Chef's Choice 1520 en del bedre end anmeldelserne af alle de andre knivsliber modeller (Chef's Choice 1520 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Fiskars Edge Roll-Sharp er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle knivslibere. Check bare diagrammet lidt længere nede (Fiskars Edge Roll-Sharp er her de øverste blå barer).Knivslibere drivmiddel muligheder

Måske synes du det er vigtigt at denne nye knivsliber model har et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste knivsliber modeller med forskellige drivmidler som fx. elektrisk:

Hvad der er det bedste drivmiddel til en knivsliber afhænger af hvilke behov du har, så man kan ikke sige at en type er et bedre valg end andre typer knivslibere.

Den bedst anmeldte elektrisk knivsliber

Den bedst anmeldte elektrisk knivsliber vi har fundet finde er en Chef's Choice 120. Den står lige netop nu lige nu til 1176 DKK hos Whiteaway.Alle 9 konkurrenter

Udover den bedste knivsliber ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende knivslibere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Alletiders såfremt du ikke helt kan lide knivslibere ovenfor, for så kan det være en af de 9 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet👍
Chef

4.75 stjerner

Chef's Choice 120 har vi placeret lige uden for de allerbedste knivslibere, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1176 DKK.OBH Nordica SharpX-treme Silver 9967

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit OBH Nordica SharpX-treme Silver 9967 4.6 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 519 DKK.AccuSharp Og

4.64.5 stjerner

AccuSharp Og får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 329 DKK.Anysharp Pro

4.54.5 stjerner

Anysharp Pro får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 87% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 149 DKK.Chef

4.54.5 stjerner

Chef'sChoice Knivslip Pronto ligger med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 88% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 335 DKK.AccuSharp Sharp

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi desuden AccuSharp Sharp'N'Easy 2-TRINS, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor den står til 72 DKK.

AccuSharp Sharp'N'Easy 2-TRINS er den billigste model her på siden.Chef

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Chef's Choice CC320-WHITE. Den får i anmeldelserne 4 stjerner

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 679 DKK.
Læs mere

Kokkeknive

Kokkeknive

Alle de bedste modeller. Fremragende kokkeknive til priser fra 109 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 275 DKK.

Strygestål

Strygestål

Alle de bedst anmeldte strygestål. Fremragende strygestål fra 179 DKK.

Espressokander

Espressokander

Alle de bedste modeller. Fremragende espressokander til priser fra 160 DKK.

Stempelkander

Stempelkander

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 123 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*