Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader

De bedste kogeplader i 2021

Mads Phikamphon

Alle kogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Gorenje ECT641BSC den bedste kogeplade. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Vil du helst have en helt bestemt type kogeplade, så kigger vi nærmere på induktionskogeplader og gaskogeplader nedenfor.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedst anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3339 DKK hos Whiteaway
3339 DKK hos Wupti
3339 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for kogeplade. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange kogeplader har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste kogeplader👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye kogeplade.

Valg af kogeplade

Der findes flere forskellige typer kogeplader, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer kogeplader. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kogeplade.

Et par af de typer du kan se på er induktionskogeplader og gaskogeplader.

Typisk ligger prisen på induktionskogeplader omkring 7700 DKK og gaskogeplader omkring 7000 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke har så mange penge til din ny kogeplade, så kan du overveje en brugt model.

Er du åben for flere forskellige typer kogeplader, så kan du uden panik læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 69 kogeplader vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser.

Ved siden af at kigge på de forskellige typer kogeplader, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

PS: Hvordan vi finder den bedste kogeplade

For at finde frem til den bedste kogeplade har vi udvalgt 69 forskellige kogeplader fra store mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 2.225 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte kogeplade.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi kigget på en del slags kogeplader. Vi har set på fx. induktionskogeplader og gaskogeplader.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange kogeplader. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste kogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Ligesom mange andre hvidevarer, så skal din kogeplade forbindes med en stikkontakt for at virke. Jeg regner ikke med at du køber en så stor og tung sag i udlandet, men hvis du gør det, så skal du huske at se efter at stikket matcher din danske stikkontakt⚠️

Hvad med kogeplade designet

Ved siden af anmeldelser og features, så bør du sikkert også skænke designet af din nye kogeplade en tanke. Det gælder jo om at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt forkert ud.

Du bør overveje om den valgte model passer til dit køkken eller ej. Såfremt den ikke passer, så skal du evt. overveje en anden model.

Såfremt designet er vigtigt for dig, så bør du overveje om den valgte type kogeplade passer ind. Afhængigt præcis af hvor vigtigt designet er for dig, så bør du evt. overveje en bestemt type kogeplade.

I samme forbindelse kan det meget vel være en ide at overveje størrelsen på de forskellige kogeplader. De forskellige typer varierer i størrelsen, hvilket kan måske have betydning for hvordan de passer ind.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye kogeplade ren. Alt efter det valgte design, så kan kogepladen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Den bedste kogeplade

Bedst anmeldt af alle kogepladerne er Gorenje ECT641BSC. Den er den allerbedste kogeplade på tværs af alle typer kogeplader. Lige nu står den til 3339 DKK hos Whiteaway.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedst anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3339 DKK hos Whiteaway
3339 DKK hos Wupti
3339 DKK hos Skousen

Gorenje ECT641BSC anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Det er ikke kun indefor kogeplader at Gorenje klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. kogeplader, emhætter, fryseskabe og gaskomfurer.

Induktionskogepladerne

Af de induktionskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3. Lige nu står den til 11111 DKK hos Elgiganten.

Anmeldelserne af EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 er naturligvis ikke den eneste induktionskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Gaskogepladerne

Af de gaskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte SMEG PGF64-4. Lige nu står den til 9395 DKK hos Elgiganten.

SMEG PGF64-4

SMEG PGF64-4

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

9395 DKK hos Elgiganten

Ser vi på anmeldelserne af SMEG PGF64-4, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.SMEG PGF64-4 er naturligvis ikke den eneste gaskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Kogeplader fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en kogeplade fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

De store kogeplade mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, EICO, Siemens og Witt. For hvert af disse mærker har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bosch kogeplader, så får Bosch Series 4PVS611BB5E flest stjerner i anmeldelserne. Amazon DE har den netop nu til 3359 DKK.

Anmeldelserne af Bosch Series 4PVS611BB5E ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Baseret på de forskellige EICO kogeplader modeller, så er EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 bedst anmeldt. Elgiganten har den or tiden til 11111 DKK.

Checker vi anmeldelserne af EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3, så ligger helt utrolige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Af de forskellige Siemens modeller, så får Siemens EH651FEB1E de bedst anmeldelser. Elgiganten har den lige nu til 2727 DKK.

Kigger vi på Siemens EH651FEB1E anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Af de forskellige Witt kogeplader, så får Witt Fusion 1SQW flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den netop nu til 18817 DKK.

Witt Fusion 1SQW anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader

De bedst anmeldte induktionskogeplade modeller. Induktionskogeplader fra 499 DKK.

Gaskogeplader

Gaskogeplader

Alle de allerbedste gaskogeplader. Fremragende gaskogeplader til priser fra 6254 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedste modeller. Bordopvaskemaskiner fra 2444 DKK.

Dampovne

Dampovne

De bedst anmeldte dampovn modeller. Dampovne fra 3499 DKK.

Emhætter

Emhætter

Alle de allerbedste emhætter. Fremragende emhætter til priser fra 399 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*