Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader

De bedste kogeplader i 2020

Alle kogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket mange hundrede af anmeldelser så er Gorenje ECT641BSC den bedste kogeplade. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Vil du helst have en helt bestemt type kogeplade, så kigger vi nærmere på induktionskogeplader og gaskogeplader nedenfor.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedste anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1616 DKK hos Amazon UK
2844 DKK hos Whiteaway
2844 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for kogeplade. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange kogeplader har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste kogeplader👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye kogeplade.

Valg af kogeplade

Der findes flere forskellige typer kogeplader, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer kogeplader. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kogeplade.

Et par af de typer du kan se på er induktionskogeplader og gaskogeplader.

Typisk ligger prisen på induktionskogeplader omkring 6800 DKK og gaskogeplader omkring 5900 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer kogeplader, så kan du roligt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 74 kogeplader vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser på nettet.

Udover at kigge på de flere forskellige typer kogeplader, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste kogeplade

For at kunne finde den bedste kogeplade, så har vi udvalgt 74 forskellige modeller fra mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

Efter vi har udvalgt kogepladerne har robotten indsamlet 1.554 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at kunne dække mange forskellige behov, så har vi checket flere forskellige slags kogeplader. Fx. har vi set på induktionskogeplader og gaskogeplader.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste kogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge kogeplade udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Fuldstændig ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din nye kogeplade en tur i stikkontakten for at virke. Der er nok ikke nogen som regner med du køber en så tung ting i udlandet - men hvis du gør, så skal du lige huske at checke at stikket passer til din stikkontakt.

Hvad med kogeplade designet

Ved siden af anmeldelser og features, så bør du sikkert også skænke designet af din nye kogeplade en tanke. Det gælder jo om at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt forkert ud.

Du bør overveje om den valgte model passer til dit køkken eller ej. Såfremt den ikke passer, så skal du evt. overveje en anden model.

Såfremt designet er vigtigt for dig, så bør du overveje om den valgte type kogeplade passer ind. Afhængigt præcis af hvor vigtigt designet er for dig, så bør du evt. overveje en bestemt type kogeplade.

I samme forbindelse kan det meget vel være en ide at overveje størrelsen på de forskellige kogeplader. De forskellige typer varierer i størrelsen, hvilket kan måske have betydning for hvordan de passer ind.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye kogeplade ren. Alt efter det valgte design, så kan kogepladen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Den bedste kogeplade

Bedst anmeldt af alle kogepladerne er Gorenje ECT641BSC. Den er den allerbedste kogeplade på tværs af alle typer kogeplader. Lige nu står den til 1616 DKK hos Amazon UK.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedste anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1616 DKK hos Amazon UK
2844 DKK hos Whiteaway
2844 DKK hos Wupti

Gorenje ECT641BSC anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Induktionskogepladerne

Af de induktionskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte EICO NikolaTesla BL/A/Mix. Lige nu står den til 9995 DKK hos Computersalg.

Vildt nok er kun 0% af EICO NikolaTesla BL/A/Mix anmeldelserne i den triste ende med 1-2 stjerner.EICO NikolaTesla BL/A/Mix er naturligvis ikke den eneste induktionskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Gaskogepladerne

Af de gaskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte Bosch Series 4PVS611BB5E. Lige nu står den til 5409 DKK hos Elgiganten.

Anmeldelserne af Bosch Series 4PVS611BB5E ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Bosch Series 4PVS611BB5E er naturligvis ikke den eneste gaskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Bedste økologiske kogeplade

I tilfælde af du også er glad for øko, så er den bedst anmeldte økologiske model kogeplade Severin Dobbel. Den står netop nu til 1109 DKK hos Kitchentime.Kogeplader fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en kogeplade fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

De store kogeplade mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, EICO, Siemens og Witt. For hvert af disse mærker har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bosch kogeplader, så får Bosch Series 4PVS611BB5E flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den netop nu til 5409 DKK.

Anmeldelserne af Bosch Series 4PVS611BB5E ligger fantastisk godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Baseret på de forskellige EICO kogeplader modeller, så er EICO NikolaTesla BL/A/Mix bedst anmeldt. Computersalg har den or tiden til 9995 DKK.

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af EICO NikolaTesla BL/A/Mix på triste 1 eller 2 stjerner.Af de forskellige Siemens modeller, så får Siemens EH651FEB1E de bedst anmeldelser. Elgiganten har den lige nu til 2724 DKK.

Kigger vi på Siemens EH651FEB1E anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Af de forskellige Witt kogeplader, så får Witt Fusion 1SQW flest stjerner i anmeldelserne. Whiteaway har den netop nu til 18779 DKK (før 19768).

Witt Fusion 1SQW anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Kogeplader med forskellige drivmidler

Nogen folk synes det er ret vigtigt at den nye kogeplade drives af et bestemt drivmiddel, så derfor har vi lavet listen herunder med de bedste kogeplader med flere forskellige drivmidler som gas.

Det bedste kogeplade drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov og krav. Dvs. man kan ikke bare sige at en bestemt type kogeplader er bedre end de andre typer.

Den bedst anmeldte gas kogeplade

Den allerbedst anmeldte gas kogeplade vi har fundet frem til finde er en Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St. Den står lige nu lige nu til 8609 DKK hos Elgiganten.

Kigger vi på anmeldelserne af Smeg Classic 87 Cm (rustfrit St, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader

Alle de allerbedste induktionskogeplader. Fremragende induktionskogeplader til priser fra 1117 DKK.

Gaskogeplader

Gaskogeplader

De bedste modeller. Gaskogeplader fra 2475 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedst anmeldte bordopvaskemaskine modeller. Bordopvaskemaskiner fra 1899 DKK.

Dampovne

Dampovne

Alle de allerbedste dampovne. Fremragende dampovne til priser fra 3999 DKK.

Emhætter

Emhætter

De bedste modeller. Emhætter fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*