Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader

Den bedste kogeplade i 2020

Alle kogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er den bedste kogeplade Bosch PKE611D17E. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Bosch PKE611D17E

Bosch PKE611D17E

🥇 den bedste anmeldte kogeplade

3.94 stjerner baseret på 132 anmeldelser

1538 DKK hos Wupti
1691 DKK hos Elgiganten
1730 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for kogeplade. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 28 over de bedste kogeplader.

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye kogeplade.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge kogeplade. Her i vores liste går priserne fx. fra 179,- DKK for den billigste kogeplade til 7233,- DKK for den dyreste model.

Præcis ligesom de fleste andre hvidevarer, så skal din kogeplade sættes i stik for at virke. Ingen regner med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at sikre dig at stikket passer til en af dine stikkontakter.

Hvad med kogeplade designet

Udover anmeldelser og features, så bør du også skænke designet af din nye kogeplade en tanke. Det gælder jo om at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du skal overveje om farve og materialer passer til dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer, så skal du måske overveje en anden model.

Endelig bør du også overveje hvordan det vil være at gøre din nye kogeplade ren. Alt efter designet, så kan kogepladen være mere eller mindre let at rengøre.

PS: Hvordan vi finder den bedste kogeplade

For at finde den bedste kogeplade har vi udvalgt 28 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 440 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte kogeplade.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange kogeplader. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste kogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste kogeplade

Bedst anmeldt af kogepladerne er Bosch PKE611D17E. Lige nu står den til 1538 DKK (før 1538) hos Wupti.

Bosch PKE611D17E

Bosch PKE611D17E

🥇 den bedste anmeldte kogeplade

3.94 stjerner baseret på 132 anmeldelser

1538 DKK hos Wupti
1691 DKK hos Elgiganten
1730 DKK hos Whiteaway


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Dobbelt Med Håndtag. Lige nu står den til 179 DKK (før 373) hos Amazon DE. Det må siges at være en noget andet pris end Bosch PKE611D17E ovenfor.

Dobbelt Med Håndtag

Dobbelt Med Håndtag

🥈 den bedst anmeldte billige kogeplade
🥉 den billigste kogeplade

3.84 stjerner baseret på 176 anmeldelser

179 DKK hos Amazon DE
293 DKK hos Amazon UK
329 DKK hos Kitchentime


Den billige Dobbelt Med Håndtag koster 1359 DKK mindre end Bosch PKE611D17E herover. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 88%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to kogeplader ikke er de samme modeller.

De 10 konkurrenter

Udover den bedste kogeplade lige herover, så findes der også en sjat andre spændende kogeplader. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Severin DK 1031, , Plade, Zone Induktions, Keramisk, 2 Zone, 2 Zone

3.84 stjerner

Severin DK 1031, , Plade, Zone Induktions, Keramisk, 2 Zone, 2 Zone har vi placeret lige uden for de bedste kogeplader, da den får hele 3.8 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 1189 DKK.Gorenje ECT641BSC

2.02 stjerner

I anmeldelserne får Gorenje ECT641BSC 2 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste kogeplader

Den er billigst hos Wupti, hvor den også er på tilbud. Hos Wupti står den til 3849 DKK.Wilfa CP-2

Wilfa CP-2 får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 299 DKK.ON Dobbelt

ON Dobbelt får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Coop. Der er den på tilbud til 199 DKK.Wilfa Sk CP-1W

Her på siden har vi også Wilfa Sk CP-1W, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er billigst hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 299 DKK.Gorenje ECT322BCSC

Her på siden har vi også Gorenje ECT322BCSC, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 2499 DKK.Gorenje ECT643BCSC

Med på listen har vi også Gorenje ECT643BCSC, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2248 DKK.Eico Hh 60

Med på listen har vi også Eico Hh 60, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Whiteaway. Der er den på tilbud til 2495 DKK.Eico Hh 30

Med på listen har vi også Eico Hh 30, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 1495 DKK.Zanussi ZEV6140XBA

Med på listen har vi også Zanussi ZEV6140XBA, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 3799 DKK.
Læs mere

Køleskabe

Køleskabe

De bedste køleskab modeller. Køleskabe fra 699 DKK.

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De allerbedste vinkøleskabe. Vinkøleskabe fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*