Altmuligt > Hvidevarer > Kogeplader

De bedste kogeplader i 2021

Mads Phikamphon

Alle kogepladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket mange hundrede anmeldelser så er Gorenje ECT641BSC den bedste kogeplade. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Vil du helst have en helt bestemt type kogeplade, så kigger vi nærmere på induktionskogeplader og gaskogeplader nedenfor.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedst anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1879 DKK hos Whiteaway
2033 DKK hos Wupti
2033 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for kogeplade. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange kogeplader har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste kogeplader👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye kogeplade.

Valg af kogeplade

Der findes flere forskellige typer kogeplader, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer kogeplader. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kogeplade.

Et par af de typer du kan se på er induktionskogeplader og gaskogeplader.

Typisk ligger prisen på induktionskogeplader omkring 8400 DKK og gaskogeplader omkring 7500 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke har så mange penge til din ny kogeplade, så kan du overveje en brugt model.

Er du åben for flere forskellige typer kogeplader, så kan du uden panik læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 65 kogeplader vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser.

Ved siden af at kigge på de forskellige typer kogeplader, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

PS: Hvordan vi finder den bedste kogeplade

For at finde frem til den bedste kogeplade har vi udvalgt 65 forskellige kogeplader fra store mærker som Bosch, EICO, Siemens og Witt.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 2.146 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte kogeplade.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi kigget på en del slags kogeplader. Vi har set på fx. induktionskogeplader og gaskogeplader.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange kogeplader. Vi har i stedet gået efter at samle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste kogeplade.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er bedst.


Ligesom mange andre hvidevarer, så skal din kogeplade forbindes med en stikkontakt for at virke. Jeg regner ikke med at du køber en så stor og tung sag i udlandet, men hvis du gør det, så skal du huske at se efter at stikket matcher din danske stikkontakt⚠️

Hvad med kogeplade designet

Ved siden af anmeldelser og features, så bør du sikkert også skænke designet af din nye kogeplade en tanke. Det gælder jo om at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt forkert ud.

Du bør overveje om den valgte model passer til dit køkken eller ej. Såfremt den ikke passer, så skal du evt. overveje en anden model.

Såfremt designet er vigtigt for dig, så bør du overveje om den valgte type kogeplade passer ind. Afhængigt præcis af hvor vigtigt designet er for dig, så bør du evt. overveje en bestemt type kogeplade.

I samme forbindelse kan det meget vel være en ide at overveje størrelsen på de forskellige kogeplader. De forskellige typer varierer i størrelsen, hvilket kan måske have betydning for hvordan de passer ind.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye kogeplade ren. Alt efter det valgte design, så kan kogepladen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Den bedste kogeplade

Bedst anmeldt af alle kogepladerne er Gorenje ECT641BSC. Den er den allerbedste kogeplade på tværs af alle typer kogeplader. Lige nu står den til 1879 DKK (før 2033) hos Whiteaway.

Gorenje ECT641BSC

Gorenje ECT641BSC

🥇 den bedst anmeldte kogeplade

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1879 DKK hos Whiteaway
2033 DKK hos Wupti
2033 DKK hos Skousen

Gorenje ECT641BSC anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Det er ikke kun indefor kogeplader at Gorenje klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. kombiovne, kogeplader, emhætter og fryseskabe.

Induktionskogepladerne

Af de induktionskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3. Lige nu står den til 11986 DKK hos Computersalg.

EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 er naturligvis ikke den eneste induktionskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Gaskogepladerne

Af de gaskogeplader vi har checket er den bedst anmeldte Smeg SR964XGH. Lige nu står den til 5719 DKK (før 6018) hos Skousen.

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Smeg SR964XGH i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Smeg SR964XGH er naturligvis ikke den eneste gaskogeplade. Du kan se de andre modeller her.

Kogeplader fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en kogeplade fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

De store kogeplade mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bosch, EICO, Siemens og Witt. For hvert af disse mærker har vi fundet den bedst anmeldte model.

Af de forskellige Bosch kogeplader, så får Bosch Series 4PVS611BB5E flest stjerner i anmeldelserne. Computersalg har den netop nu til 3228 DKK.

Anmeldelserne af Bosch Series 4PVS611BB5E ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Baseret på de forskellige EICO kogeplader modeller, så er EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3 bedst anmeldt. Computersalg har den or tiden til 11986 DKK.

Checker vi anmeldelserne af EICO NikolaTesla Switch BL/F/8 3, så har vi helt utrolige 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Af de forskellige Siemens modeller, så får Siemens EH651FEB1E de bedst anmeldelser. Elgiganten har den lige nu til 2657 DKK.

Kigger vi på Siemens EH651FEB1E anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Af de forskellige Witt kogeplader, så får Witt Fusion 1SQW flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den netop nu til 18817 DKK.

Witt Fusion 1SQW anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Kogeplader med forskellige drivmidler

Nogen folk synes det er ret vigtigt at den nye kogeplade drives af et bestemt drivmiddel, så derfor har vi lavet listen herunder med de bedste kogeplader med flere forskellige drivmidler som gas.

Det bedste kogeplade drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov og krav. Dvs. man kan ikke bare sige at en bestemt type kogeplader er bedre end de andre typer.

Den bedst anmeldte gas kogeplade

Den allerbedst anmeldte gas kogeplade vi har fundet frem til finde er en Smeg SR964XGH. Den står lige nu lige nu til 5719 DKK (før 6018) hos Skousen.

Fantastisk nok er kun 0% af Smeg SR964XGH anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.
Læs mere

Induktionskogeplader

Induktionskogeplader

Alle de allerbedste induktionskogeplader. Fremragende induktionskogeplader til priser fra 499 DKK.

Gaskogeplader

Gaskogeplader

De bedste modeller. Gaskogeplader fra 5719 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedst anmeldte bordopvaskemaskine modeller. Bordopvaskemaskiner fra 3451 DKK.

Dampovne

Dampovne

Alle de allerbedste dampovne. Fremragende dampovne til priser fra 3599 DKK.

Emhætter

Emhætter

De bedste modeller. Emhætter fra 649 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*