Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Kokkeknive

Den bedste kokkekniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle kokkeknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser så er Peugeot Paris Bistro den bedste kokkekniv. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Peugeot Paris Bistro

Peugeot Paris Bistro

🥇 den bedst anmeldte kokkekniv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

375 DKK hos Amazon UK
599 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for kokkekniv. Vi har derfor valgt en hel del modeller som hver og en får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange kokkeknive har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 21 over de bedste kokkeknive👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye kokkekniv.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en kokkekniv. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 109,- DKK for den billigste kokkekniv til 1149,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi den bedste kokkekniv

For at finde frem til den bedste kokkekniv har vi udvalgt 21 forskellige kokkeknive.

Derefter har robotten fundet 2.361 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte kokkekniv.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange kokkeknive. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste kokkekniv.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste kokkekniv

Bedst anmeldt af kokkeknivene er Peugeot Paris Bistro. Lige nu står den til 375 DKK hos Amazon UK.

Peugeot Paris Bistro

Peugeot Paris Bistro

🥇 den bedst anmeldte kokkekniv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

375 DKK hos Amazon UK
599 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Peugeot Paris Bistro ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Brabantia TASTY41.5 Cm. Lige nu står den til 109 DKK (før 10941) hos Kitchentime. En bedre pris end Peugeot Paris Bistro herover.

Brabantia TASTY41.5 Cm

Brabantia TASTY41.5 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige kokkekniv
🥉 den billigste kokkekniv

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

109 DKK hos Kitchentime

Kigger vi på Brabantia TASTY41.5 Cm anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Den billige Brabantia TASTY41.5 Cm koster lige nu 266 DKK mindre end modellen herover. Du kan med andre ord spare 71%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to kokkeknive ikke er samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste kokkekniv med alle de andre modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder.

Det er nok ret tydeligt at Peugeot Paris Bistro er væsentligt bedre anmeldt end de andre modeller. Peugeot Paris Bistro er de blå barer, mens gennemsnittet for alle kokkeknivene er gråt.Det billigere alternativ Brabantia TASTY41.5 Cm er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Brabantia TASTY41.5 Cm er her de blå barer).Det er ikke blot indefor kokkeknive at mærket Peugeot klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor produkter som kokkeknive og krydderikværne.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra Brabantia. Brabantia fremstår ligeså særdeles godt indefor andre typer produkter som fx. kokkeknive og krydderikværne.

De 10 konkurrenter til bedste kokkekniv

Ved siden af den bedste kokkekniv herover, så findes der også andre gode kokkeknive. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Professional Secrets 19 Cm

5.05 stjerner

Professional Secrets 19 Cm har vi placeret lige uden for de bedste kokkeknive, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er billigst hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 729 DKK.Endeavour Big Chopper 24 Cm

4.95 stjerner

I anmeldelserne får Endeavour Big Chopper 24 Cm 4.9 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Vi har utrolige 101% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Trendy Living, hvor den står til 958 DKK.Zwilling Gourmet

4.95 stjerner

Zwilling Gourmet får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.9 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 349 DKK.Endeavour Green Chopper 20 Cm

4.95 stjerner

Endeavour Green Chopper 20 Cm får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.9 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 999 DKK.Fiskars Kockkniv 20CM Norr

4.95 stjerner

Med på siden her har vi også Fiskars Kockkniv 20CM Norr, der i anmeldelserne får 4.9 stjerner ud af 5. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Kitchentime, hvor den står til 359 DKK.Victorinox Palisandertræ

4.95 stjerner

Med på siden her har vi også Victorinox Palisandertræ, der i anmeldelserne får 4.9 stjerner ud af 5. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner🤩

Den er for tiden billigst hos Kitchentime, hvor den står til 519 DKK.Zwilling Four Star

4.85 stjerner

Med på siden her har vi også Zwilling Four Star. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Coop, hvor den står til 799 DKK.Fiskars FF+ Asiatisk

4.85 stjerner

Med på siden her har vi også Fiskars FF+ Asiatisk. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er for tiden billigst hos Kitchentime, hvor den står til 209 DKK.Kai CLASSIC15 Cm

4.75 stjerner

Med på siden her har vi også Kai CLASSIC15 Cm. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Kitchentime, hvor den står til 1299 DKK.Fiskars FF FRANSK16 Cm

4.75 stjerner

Med på siden her har vi også Fiskars FF FRANSK16 Cm. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Kitchentime, hvor den står til 119 DKK.Et par modeller mere

Udover de gode modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for en sjat modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. Lige herunder er nogle af de andre kokkeknive vi har checket anmeldelser for.

4.7WMF Spitzenklasse PLUS15/29CM
4.7CHROMA Type 301 Design By F. A. PORSCHE24 Cm
4.5Kai WASABI20 Cm
4.5Kai WASABI23.5 Cm
4.2Kyocera Sæt Med& Skræller
4.1Fiskars Edge Fransklille
4.0Victorinox Palisandertræ
4.0Professional Secrets 14 Cm
3.3Fiskars TITANIUM20 Cm

Læs mere

Brødknive

Brødknive

De bedst anmeldte brødknive. Brødknive fra 89 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

Alle de bedste grøntsagskniv modeller. Fremragende grøntsagsknive fra 51 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De allerbedste modeller. Priser fra 119 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedst anmeldte jagtknive. Jagtknive fra 233 DKK.

Steakknive

Steakknive

Alle de bedste steakkniv modeller. Fremragende steakknive fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De allerbedste modeller. Priser fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De bedst anmeldte foldeknive. Foldeknive fra 67 DKK.

Urteknive

Urteknive

Alle de bedste urtekniv modeller. Fremragende urteknive fra 111 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De allerbedste modeller. Priser fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De bedst anmeldte dykkerknive. Dykkerknive fra 199 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

Alle de bedste knivsæt modeller. Fremragende knivsæt fra 335 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*