Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe

De bedste køleskabe i 2020

Alle køleskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er det bedste køleskab Logik LUL48W20E. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Søger du en bestemt type køleskab, så kigger vi nærmere på vinkøleskabe og kølefryseskabe herunder.

Logik LUL48W20E

Logik LUL48W20E

🥇 det bedste anmeldte køleskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

899 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for køleskab. Vi har derfor valgt en del modeller som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedste køleskabe.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på dit nye køleskab.

Valg af køleskab

Der findes flere forskellige typer køleskabe, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer køleskabe. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at finde den helt rigtige køleskab.

Nogen af de typer du kan se på er vinkøleskabe og kølefryseskabe.

Gennemsnitligt ligger prisen på vinkøleskabe omkring 10900 DKK og kølefryseskabe omkring 11100 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer køleskabe er der naturligvis ret stor forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer køleskabe, så kan du roligt læse videre. Herunder kigger vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 514 køleskabe vi har valgt udfra deres gode anmeldelser.

PS: Hvordan vi finder det bedste køleskab

For at finde det bedste køleskab har vi udvalgt 514 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 1.648 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte køleskab.

For at kunne dække forskellige behov, så har vi set på flere slags køleskabe. Vi har set på fx. vinkøleskabe og kølefryseskabe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste køleskab.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er bedst.


Præcis ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal dit køleskab en tur i stikkontakten for at virke. Ingen regner med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at checke at stikket matcher en af dine stikkontakter.

Design af køleskabe

Udover anmeldelser og features, så bør du også skænke designet af dit nye køleskab en tanke. For mange er det jo vigtigt at sikre, at det passer ind i dit køkken og at det ikke ser helt skæv ud.

Du bør overveje om farve og materialer passer til dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer, så skal du måske overveje en anden model.

Hvis designet er vigtigt for dig, så skal du overveje om den valgte type køleskab passer ind. Alt afhængtigt af hvor vigtigt designet er for dig, så skal du måske overveje en bestemt type køleskab.

På samme tid kan det være en ide at overveje størrelsen på de forskellige typer køleskabe. De forskellige typer varierer i størrelsen, hvilket kan have betydning for hvordan de passer ind.

Til sidste bør du også overveje hvordan det vil være at gøre dit nye køleskab ren. Afhængig af designet, så kan køleskabet være mere eller mindre besværlig at rengøre.

Det bedste køleskab

Bedst anmeldt af køleskabene (på tværs af alle typerne) er Logik LUL48W20E. Lige nu står det til 899 DKK hos Elgiganten.

Logik LUL48W20E

Logik LUL48W20E

🥇 det bedste anmeldte køleskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

899 DKK hos Elgiganten

Checker vi anmeldelserne af Logik LUL48W20E, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Det bedst anmeldte vinkøleskab

Af de vinkøleskabe vi har set på, så er Profi Cook den bedst anmeldte. Lige nu står det til 936 DKK (før 944) hos Amazon DE.

Profi Cook

Profi Cook

🥉 det billigste køleskab

4.44.5 stjerner baseret på 21 anmeldelser

936 DKK hos Amazon DE
999 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Profi Cook ligger altså virkeligt godt, da hele 95% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se alle vinkøleskabene her.

Det bedst anmeldte kølefryseskab

Af de kølefryseskabe vi har set på, så er Bosch Series 4 KGE49EI4P den bedst anmeldte. Lige nu står det til 6999 DKK hos Elgiganten.

Checker vi Bosch Series 4 KGE49EI4P anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre modeller, så kan du se alle kølefryseskabene her.


Læs mere

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

De allerbedste vinkøleskab modeller. Fremragende vinkøleskabe fra 699 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

De allerbedste kølefryseskab modeller. Kølefryseskabe fra 1199 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

De allerbedste kogeplade modeller. Kogeplader fra 199 DKK.

Emhætter

Emhætter

De allerbedste emhætte modeller. Fremragende emhætter fra 399 DKK.

Komfurer

Komfurer

De allerbedste komfur modeller. Komfurer fra 1749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*