Altmuligt > Hvidevarer > Køleskabe

De bedste køleskabe i 2021

Mads Phikamphon

Alle køleskabene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser, så er Whirlpool SW8 1Q WH det bedste køleskab. Hvorfor det er det bedste køleskab ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Leder du efter en helt bestemt type køleskab, så ser vi nærmere på vinkøleskabe, fryseskabe, kølefryseskabe m.m. længere nede på denne side.

Whirlpool SW8 1Q WH

Whirlpool SW8 1Q WH

🥇 det bedst anmeldte køleskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3399 DKK hos Elgiganten
3399 DKK hos Wupti
3399 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du har brug for et nyt køleskab, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange køleskabe satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedst anmeldte køleskabe👍

Anmeldelserne er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge et køleskab der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på dit nye køleskab.

Det store køleskab valg

Der findes flere forskellige typer køleskabe, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer køleskabe. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at finde den rigtige køleskab.

Et par af de typer køleskabe du kan overveje er vinkøleskabe, fryseskabe og kølefryseskabe.

I gennemsnit ligger prisen på vinkøleskabe omkring 7600 DKK, fryseskabe omkring 5900 DKK og kølefryseskabe omkring 7800 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type køleskab er der selvfølgelig ret stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer køleskabe, så kan du roligt læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 71 køleskabe vi har valgt udfra deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Såfremt du jager efter et helt bestemt slags et er det måske en ide at se på et retro køleskab.

Ved siden af at se på de flere forskellige typer køleskabe, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store, populære mærker som Electrolux, Liebherr, Miele og Samsung.

Sådan finder vi frem til det bedste køleskab

For at kunne finde frem til det allerbedste køleskab, så har vi udvalgt 71 forskellige køleskabe fra populære mærker som Electrolux, Liebherr, Miele og Samsung.

Herefter har Find Hold robotten fundet 3.346 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi set på en del typer køleskabe. Fx. har vi set på vinkøleskabe og fryseskabe.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er det bedste køleskab.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge køleskab udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er den bedste model.


Stik og er der plads nok

Præcis ligesom mange andre slags hvidevarer, så skal dit nye køleskab forbindes med en stikkontakt for at kunne virke. Ingen regner med at du køber så tung sag i en udenlandsk butik - men hvis du gør det, så bør du nok lige huske at se efter at stikket fungerer sammen med en af dine stikkontakter⚠️

Som du måske har opdaget, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen modeller er noget større end andre. Husk derfor at checke efter om du har pladsen til dit nye køleskab!

Det vil jo være max. møgærgeligt at vælge et nyt køleskab som du så ikke har pladsen til.

Hvad med køleskab designet

Ved siden af anmeldelserne, så skal du sikkert også tænke over designet af dit nye køleskab. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at det passer ind i dit køkken og at det ikke ser helt forkert ud.

Du bør tænke på om den valgte model matcher dit køkken. Såfremt den ikke passer ind, så bør du evt. overveje et andet køleskab.

Såfremt design betyder noget for dig, så bør du overveje om den valgte type køleskab passer ind i dit køkken. Afhængigt præcis af hvor vigtigt design er for dig og dit køkken, så bør du evt. fokusere på en bestemt type køleskab.

Samtidigt kan det meget vel være en ide at tænke på størrelsen på de forskellige køleskabe. De forskellige typer og modeller varierer i størrelsen og det kan måske have betydning for præcis hvordan de passer ind i dit køkken.

Her til sidst skal du også tænke på præcis hvordan det bliver at holde dit nye køleskab ren og pæn. Alt efter det valgte design, så kan modellen nemlig være mere eller mindre omstændig at holde ren.

Det bedste køleskab

Bedst anmeldt af alle køleskabene er Whirlpool SW8 1Q WH. Det er den allerbedste køleskab på tværs af alle typer køleskabe. Lige nu står det til 3399 DKK hos Elgiganten.

Whirlpool SW8 1Q WH

Whirlpool SW8 1Q WH

🥇 det bedst anmeldte køleskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3399 DKK hos Elgiganten
3399 DKK hos Wupti
3399 DKK hos Whiteaway

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Whirlpool SW8 1Q WH på triste 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Emerio RE-115712. Lige nu står det til 809 DKK hos Kitchentime. Helt sikkert en del bedre pris end Whirlpool SW8 1Q WH køleskabet som blev fremhævet lige før.

Emerio RE-115712

Emerio RE-115712

🥈 det bedst anmeldte billige køleskab

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

809 DKK hos Kitchentime

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Emerio RE-115712 i den triste ende med 1-2 stjerner.Det billige Emerio RE-115712 koster netop nu 2590 DKK mindre end Whirlpool SW8 1Q WH ovenfor. I procenter er det ensbetydende med at du sparer 76%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to køleskabe ikke er de samme modeller.

Det er ikke blot indefor køleskabe at Whirlpool fremstår godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som mikrobølgeovne, kombiovne, køleskabe og indbygningsovne.

Som nævnt ovenfor så kommer det bedste billige model fra Emerio.

Emerio fremstår også godt indefor kategorier som mikrobølgeovne, kombiovne, køleskabe og indbygningsovne.

Det bedst anmeldte vinkøleskab

Af de vinkøleskabe vi har checket er det bedst anmeldte Liebherr Vinothek WKb 3212 Vinkøler Fritstående Bredde 60 Cm Dybde 73.9 Cm Højde 135 Cm 314 Liter Klasse G. Lige nu står det til 8993 DKK hos Amazon DE.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Liebherr Vinothek WKb 3212 Vinkøler Fritstående Bredde 60 Cm Dybde 73.9 Cm Højde 135 Cm 314 Liter Klasse G er på 4-5 stjerner🤩Liebherr Vinothek WKb 3212 Vinkøler Fritstående Bredde 60 Cm Dybde 73.9 Cm Højde 135 Cm 314 Liter Klasse G er naturligvis ikke det eneste vinkøleskab. Du kan se de andre vinkøleskab modeller her.

Det bedst anmeldte fryseskab

Af de fryseskabe vi har checket er det bedst anmeldte Gorenje FN 6191 CW. Lige nu står det til 4249 DKK (før 4719) hos Whiteaway.

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Gorenje FN 6191 CW i bunden med blot 1-2 stjerner.Gorenje FN 6191 CW er naturligvis ikke det eneste fryseskab. Du kan se de andre fryseskab modeller her.

Det bedst anmeldte kølefryseskab

Af de kølefryseskabe vi har checket er det bedst anmeldte Gram KF3295-93/1. Lige nu står det til 3560 DKK hos Wupti.

Helt utrolige 100% af Gram KF3295-93/1 anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Gram KF3295-93/1 er naturligvis ikke det eneste kølefryseskab. Du kan se de andre kølefryseskab modeller her.

Køleskabe fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at gå efter et køleskab fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte køleskabe fra de store mærker.

De store og populære køleskab mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Electrolux, Liebherr, Miele og Samsung. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte køleskab.

Ser vi på Electrolux modellerne, så får Electrolux Køleskab flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har det netop nu til 3999 DKK.

Electrolux Køleskab

Electrolux Køleskab

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3999 DKK hos Elgiganten

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Electrolux Køleskab er på 4 eller 5 stjerner.Baseret på de forskellige Liebherr køleskabe modeller, så får Liebherr TP 1434-21 001 flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi det til 3559 DKK (før 4599) hos Whiteaway.

Rigtig godt er blot 0% af anmeldelserne af Liebherr TP 1434-21 001 på 1 eller 2 stjerner.Baseret på de forskellige Miele køleskabe modeller, så får Miele K 37222 ID flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi det til 8995 DKK hos Elgiganten.

Vildt nok er blot 0% af Miele K 37222 ID anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner👍Baseret på de forskellige Samsung køleskabe modeller, så får Samsung RB36R8899SR flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi det til 12999 DKK hos Elgiganten.

Samsung RB36R8899SR

Samsung RB36R8899SR

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

12999 DKK hos Elgiganten

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Samsung RB36R8899SR er på 4+ stjerner ud af 5🤩
Læs mere

Vinkøleskabe

Vinkøleskabe

Alle de bedst anmeldte vinkøleskab modeller. Fremragende vinkøleskabe til priser fra 900 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

Alle de allerbedste modeller. Fremragende fryseskabe til priser fra 2999 DKK.

Kølefryseskabe

Kølefryseskabe

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kølefryseskabe fra 2444 DKK.

Kogeplader

Kogeplader

Alle de bedst anmeldte kogeplade modeller. Fremragende kogeplader til priser fra 282 DKK.

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

Alle de allerbedste modeller. Fremragende bordopvaskemaskiner til priser fra 2538 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*