Altmuligt > Elektronik > Mikrobølgeovne > Kombiovne

Den bedste kombiovn i 2021

Mads Phikamphon

Alle kombiovnene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket hundredevis af anmeldelser for 16 forskellige kombiovne. Gorenje Mikro er den bedste kombiovn. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på herunder.

Gorenje Mikro

Gorenje Mikro

🥇 den bedst anmeldte kombiovn

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

5439 DKK hos Elgiganten
5588 DKK hos Skousen
5588 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for kombiovn, så derfor har vi fundet en masse kombiovne der allesammen får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 16 liste med de bedst anmeldte kombiovne.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en kombiovn der passer til hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste kombiovn til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nykombiovn. Her i vores liste starter priserne på 699,- DKK for den billigste kombiovn til hele 7516,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en kombiovn fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Bosch og Siemens.

Stik og det med pladsen

Din nye kombiovn skal temmeligt stikkert en tur i en stikkontaktDu skal derfor undersøge om stikket passer såfremt du foretrækker at købe din kombiovn i en udenlandsk webshop.

Som du måske har opdaget, så er alle kombiovne ikke samme størrelse. Nogen modeller er større end andre. Husk derfor at checke efter om du har plads nok til din nye kombiovn!

Kombiovn design

Udover anmeldelserne, så skal du også tænke over designet af din nye kombiovn. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså tænke på om farve og materialer matcher dit køkken. Hvis den ikke passer ind, så bør du måske overveje en anden kombiovn.

Her til sidst bør du også tænke på præcis hvordan det vil være at gøre din nye kombiovn ren og pæn. Alt efter det valgte design, så kan kombiovnen nemlig være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Sådan har vi fundet den bedste kombiovn

For at finde frem til den allerbedste kombiovn har vi udvalgt 16 forskellige kombiovne fra populære mærker som Bosch og Siemens.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 937 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte kombiovn.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange kombiovne. Vi har i stedet haft som mål at samle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste kombiovn.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte kombiovn

Den bedst anmeldte kombiovn er Gorenje Mikro. Lige nu står den til 5439 DKK hos Elgiganten. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr kombiovn. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for kombiovne.

Gorenje Mikro

Gorenje Mikro

🥇 den bedst anmeldte kombiovn

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

5439 DKK hos Elgiganten
5588 DKK hos Skousen
5588 DKK hos Whiteaway

Ser vi på Gorenje Mikro anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Coop Stål/sort. Den står lige nu til 1295 DKK hos Coop. Helt sikkert en noget andet pris end Gorenje Mikro kombiovnen som blev fremhævet lige før.

Coop Stål/sort

Coop Stål/sort

🥈 den bedst anmeldte billige kombiovn

4.75 stjerner baseret på 85 anmeldelser

1295 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Coop Stål/sort ligger usædvanligt godt. Hele 97% er på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Coop Stål/sort koster netop nu 4144 DKK mindre end Gorenje Mikro herover. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 76%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at der ikke er tale om den samme kombiovn.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den allerbedste kombiovn med gennemsnittet for de andre kombiovne, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Gorenje Mikro virkelig bedre end anmeldelserne af de andre kombiovn modeller (Gorenje Mikro er de blå barer, mens gennemsnittet for alle kombiovnene er de grå).Den billigere model Coop Stål/sort er også noget bedre end gennemsnittet for alle kombiovnene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Coop Stål/sort er her de blå barer).Det er ikke blot indefor kombiovne at Gorenje klarer sig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som kombiovne, kogeplader, emhætter og fryseskabe.

Den allerbedste billige model kommer som nævnt fra Coop.

Coop klarer sig på samme måde som Gorenje også rigtig godt indefor andre kategorier. For Coop fx. kategorier som kombiovne, kogeplader, emhætter og fryseskabe.

Kombiovne fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at gå efter en kombiovn fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte kombiovne fra disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bosch og Siemens. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Baseret på de forskellige Bosch modeller, så er Bosch CMG633BW1 bedst anmeldt. Wupti har den or tiden til 7516 DKK.Den bedst anmeldte Siemens kombiovn vi har fundet er en Siemens HM633GBS1S. Elgiganten har den or tiden til 6704 DKK.De 10 bobler

Ved siden af den bedste kombiovn herover, så findes der selvfølgelig også andre gode kombiovne. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide kombiovnene herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Bosch CMG633BW1

4.95 stjerner

Bosch CMG633BW1 har vi placeret lige uden for de bedste kombiovne, da den får ret gode 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Wupti. Hos Wupti står den til 7516 DKK.Siemens HM633GBS1S

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Siemens HM633GBS1S 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste kombiovne

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 6704 DKK.Bosch Serie 8

4.75 stjerner

Bosch Serie 8 får også gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner og lidt usædvanligt er blot 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 5593 DKK.Siemens CM633GBS1S IQ700

4.64.5 stjerner

Siemens CM633GBS1S IQ700 får også gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Wupti. Hos Wupti står den til 6314 DKK.Bosch CMG633BS1

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Bosch CMG633BS1, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 6069 DKK.Coop 20 L

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Coop 20 L, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Lidt vilde 95% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner👍

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 699 DKK. Coop 20 L er således den billigste model på denne side.Sharp R-922STWE

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Sharp R-922STWE. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1499 DKK.Coop 23 Liter

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Coop 23 Liter. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 799 DKK hos Coop.Electrolux EMS30400OX

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste kombiovne har vi Electrolux EMS30400OX, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 1439 DKK.Caso HCMG25

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Caso HCMG25. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1299 DKK.Endnu flere kombiovne

Ved siden af de fremragende modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre kombiovne vi har sammenlignet anmeldelser for.

Skræmmende nok så findes der kombiovne modeller der får ned til under dårlige 3 stjerner😧

4.3Caso MCG30 Chef Stål
4.3Caso MCG25 Ceramic Varmluft +
4.0Siemens CM633GBW1 Kombiovne
2.8Profi Cook PC-MBG 1186

Læs mere

Perkolatorer

Perkolatorer

Alle de bedste modeller. Fremragende perkolatorer fra 431 DKK.

Håndmixere

Håndmixere

De bedst anmeldte modeller. Håndmixere fra 100 DKK.

Minihakkere

Minihakkere

Alle de bedst anmeldte minihakkere. Fremragende minihakkere til priser fra 149 DKK.

Juicepressere

Juicepressere

Alle de bedste modeller. Fremragende juicepressere fra 588 DKK.

Pålægsmaskiner

Pålægsmaskiner

De bedst anmeldte modeller. Pålægsmaskiner fra 249 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*