Altmuligt > Hvidevarer > Komfurer > Brugte komfurer

Køb af brugt komfur vs. nyt komfur

Mads Phikamphon

Alle komfurene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke lige er super mange penge i dit budget, så skal du kigge på at købe et brugt komfur - men der er enkelte ting du må tænke igennem inden du går efter at købe en brugt model.

Du skal tænke igennem præcis hvor mange penge du vil spare når du køber en brugt model, samt præcis hvordan det forholder sig omkring din garanti..

Køb brugt og spar penge

Hvis du kigger på at købe en brugt model, så bør du begynde med at kigge på hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. De sidste par dage har vi set på forskellige annoncer for brugte modeller. Typisk er prisen for et brugt komfur på 2500 kr.

I tilfælde af der skal gode anmeldelser til, så ligger de allerbilligste nye komfurer rent prismæssigt på ca. 7000 kr, så du kan med derved regne med at kunne spare omkring 4500 kr ved at købe et brugt komfur.

Her har vi et af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser👍

Du vil kunne se flere af de bedst anmeldte nye komfurer her.

Garanti når du køber brugt

Hvis du vælger at købe en brugt model, så er der ikke samme garanti som hvis du går efter et nyt komfur. Det er derfor måske en ide at tænke på hvorvidt du vil spare så mange penge på at gå efter en brugt model til at det matcher at du nok får slet ingen eller ihvertfald kortere garantiperiode.

I udgangspunktet er der på produkter to års garanti. Hvis det komfur du køber brugt er et år gammel er der kun et år af garantiperioden tilbage.

I tilfælde af modellen er over to år gammel er der ikke nogen garanti længere. Det betyder du står med problemet i tilfælde af det stopper med at virke lige efter du har afhentet varen.

Det kan naturligvis være at komfuret bliver ved med at fungere. I så fald kan du være ligeglad med at garantiperioden er udløbet, men du kan overhovedet ikke være garanteret at det ender på den måde.

Det gælder ikke mindst når der er tale om en dyr vare som et komfur, så er det virkelig værd at overveje det med garanti.

Garantiperioden fungerer kun såfremt du har din kvittering. Uden kvittering, ingen garanti😐

Færre modeller

Ved siden af at du måske kan spare noget færre penge end beregnet ved at købe en brugt model, så bør du også lige tænke på at dit udvalg bliver noget begrænset i tilfælde af du vælger at købe brugt.

Såfremt du køber en ny model, så er der oftest mange forskellige modeller at overveje. Derved kan du gå efter et komfur der får gode anmeldelser.

Hvis du køber en brugt model bliver du altså nødt til blot at se på hvad der lige er til salg af brugte modeller for tiden. Udvalget bliver altså noget begrænset såfremt du vælger at købe brugt.

Til sidst er der det med at få varen leveret. I tilfælde af du køber nyt, så er levering næsten altid ret nemt selvom det evt. koster lidt.

Det er sjældent sådan når du vælger at købe en brugt model. Hvis du køber brugt, så kommer du næsten altid til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet og bragt hjem.

Brugt og miljø

Ligegyldigt om det er en ide for dig at købe et brugt komfur, så er der i det mindste en ting som det er dejligt for at vælge at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det næsten altid er sådan at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

I tilfælde af det er vores miljø der afgører om du skal købe nyt eller brugt, så bør du næsten uden tvivl købe et brugt komfur.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*