Altmuligt > Hvidevarer > Komfurer

De bedste komfurer i 2021

Mads Phikamphon

Alle komfurene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er Gorenje ECS7615W det bedste komfur. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med de andre komfurer.

Vil du helst have en helt bestemt type komfur, så kigger vi nærmere på gaskomfurer og induktionskomfurer længere nede.

Gorenje ECS7615W

Gorenje ECS7615W

🥇 det bedst anmeldte komfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

6999 DKK hos Wupti
6999 DKK hos Whiteaway
6999 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt komfur. Derfor har vi valgt en masse modeller der får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk som dig godt på vej med at vælge et nyt komfur, så har vores robot fundet en masse anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. Derved har vi kunne lave lister med de bedste komfurer.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få dit nye komfur til en god pris.

Valg af komfur

Der findes flere forskellige typer komfurer, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer komfurer. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at købe den helt rigtige komfur.

Du kan fx. overveje nogen af de forskellige gaskomfur og induktionskomfur modeller.

Typisk ligger prisen på gaskomfurer omkring 4500 DKK og induktionskomfurer omkring 8900 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke har så mange penge til dit nyt komfur, så kan du overveje et brugt model.

Er du åben for flere forskellige typer komfurer, så kan du uden panik læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 36 komfurer vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser.

Ved siden af at kigge på de forskellige typer komfurer, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Gorenje, Gram, Smeg og VOSS.

PS: Sådan finder vi det bedste komfur

For at finde frem til det bedste komfur har vi udvalgt 36 forskellige komfurer fra store mærker som Gorenje, Gram, Smeg og VOSS.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 730 anmeldelser, så vi har kunne finde det absolut bedst anmeldte komfur.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi kigget på en del slags komfurer. Vi har set på fx. gaskomfurer og induktionskomfurer.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange komfurer. Vi har i stedet gået efter at samle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste komfur.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er bedst.


Stik og plads nok

Ligesom mange andre hvidevarer, så skal dit komfur forbindes med en stikkontakt for at virke. Jeg regner ikke med at du køber en så stor og tung sag i udlandet, men hvis du gør det, så skal du huske at se efter at stikket matcher din danske stikkontakt⚠️

Som du måske har set, så er alle komfurer ikke samme størrelse. Nogen er større end andre. Husk derfor at overveje om du har plads nok til dit nye komfur!

Det vil være så møgærgeligt at ende op med et nyt komfur som der ikke er plads til.

Det bedste komfur

Bedst anmeldt af komfurene (uanset typen af komfur) er Gorenje ECS7615W. Det står lige nu til 6999 DKK hos Wupti.

Gorenje ECS7615W

Gorenje ECS7615W

🥇 det bedst anmeldte komfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

6999 DKK hos Wupti
6999 DKK hos Whiteaway
6999 DKK hos Skousen

Meget usædvanligt er kun 0% af Gorenje ECS7615W anmeldelserne på 1-2 stjerner👍Mærket Gorenje som det bedste komfur kommer fra klarer sig ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som kombiovne, kogeplader, emhætter og fryseskabe.

Det bedst anmeldte gaskomfur

Af de modeller vi har kigget på, så er Gorenje K5351WH den bedst anmeldte. Lige nu står det til 3857 DKK hos Whiteaway.

Gorenje K5351WH

Gorenje K5351WH

🥉 det billigste komfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3857 DKK hos Whiteaway
3857 DKK hos Wupti
3857 DKK hos Elgiganten

Fantastisk nok er blot 0% af anmeldelserne af Gorenje K5351WH i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre gaskomfurer, så kan du se gaskomfurer modellerne her.

Det bedst anmeldte induktionskomfur

Af de modeller vi har kigget på, så er SMEG C6IMX9 den bedst anmeldte. Lige nu står det til 12995 DKK (før 16995) hos Whiteaway.

Fantastisk nok er blot 0% af SMEG C6IMX9 anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre induktionskomfurer, så kan du se induktionskomfurer modellerne her.

Komfurer fra de store mærker

Mange går efter et komfur fra et af de store mærker, så lad os kikke nærmere på de bedste modeller fra disse mærker.

De store komfur mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Gorenje, Gram, Smeg og VOSS. Vi har fundet den bedst anmeldte komfur fra hvert af disse mærker.

Kigger vi på Gorenje komfurene, så får Gorenje K5351WH flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu står det til 3857 DKK hos Whiteaway.

Gorenje K5351WH

Gorenje K5351WH

🥉 det billigste komfur

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3857 DKK hos Whiteaway
3857 DKK hos Wupti
3857 DKK hos Elgiganten

Meget usædvanligt er kun 0% af Gorenje K5351WH anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner👍Kigger vi på Gram komfurene, så får Gram FINECI55050V flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu står det til 3999 DKK hos Elgiganten.

Gram FINECI55050V

Gram FINECI55050V

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3999 DKK hos Elgiganten

Checker vi Gram FINECI55050V anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Kigger vi på Smeg komfurene, så får Smeg Victoria flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu står det til 24995 DKK hos Elgiganten.

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Smeg Victoria i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Kigger vi på VOSS komfurene, så får VOSS ELK14381HV flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu står det til 10599 DKK hos Whiteaway.

Vildt nok er blot 0% af VOSS ELK14381HV anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner👍Komfurer drivmiddel muligheder

Nogen folk synes det er vigtigt at dette nye komfur har et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste modeller med forskellige drivmidler såsom elektrisk.

Hvad der er det bedste drivmiddel til et komfur er afhængigt af hvilke behov du har, så man kan ikke bare sige at en type er bedre end andre typer komfurer.

Det bedst anmeldte elektrisk komfur

Det bedst anmeldte elektrisk komfur vi har fundet finde er et Candy TRIO 9503/1 W. Det står lige nu lige nu til 8995 DKK hos Wupti.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Candy TRIO 9503/1 W er på 4+ ud af 5 stjerner🤩
Læs mere

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte gaskomfur modeller. Priser fra 2299 DKK.

Induktionskomfurer

Induktionskomfurer

Alle de allerbedste induktionskomfurer. Fremragende induktionskomfurer til priser fra 4499 DKK.

Kondenstørretumblere

Kondenstørretumblere

De bedste modeller. Kondenstørretumblere fra 2554 DKK.

Kummefrysere

Kummefrysere

De bedst anmeldte kummefryser modeller. Priser fra 1499 DKK.

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Alle de allerbedste opvaskemaskiner. Fremragende opvaskemaskiner til priser fra 32 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*