Altmuligt > Hvidevarer > Tørretumblere > Kondenstørretumblere

Den bedste kondenstørretumbler i 2021

Mads Phikamphon

Alle kondenstørretumblerene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på flere hundrede anmeldelser for 11 forskellige kondenstørretumblere. Den bedste kondenstørretumbler er Bosch WTH8307LSN. Hvorfor den er den bedste kondenstørretumbler ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Bosch WTH8307LSN

Bosch WTH8307LSN

🥇 den bedst anmeldte kondenstørretumbler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3037 DKK hos Elgiganten
3389 DKK hos Skousen
3572 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for kondenstørretumbler, så derfor har vi udvalgt en hel del kondenstørretumblere som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange kondenstørretumblere satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 liste over de bedste kondenstørretumblere👍

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste kondenstørretumbler til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en kondenstørretumbler. I listen her svinger priserne fra fornuftige 2429,- DKK for den billigste kondenstørretumbler til 8529,- DKK for den dyreste kondenstørretumbler.

Såfremt du ikke lige har så mange penge til din ny kondenstørretumbler, så kan du overveje en brugt model.

En del folk går efter en kondenstørretumbler fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Bosch.

Stik og har du plads nok

Fuldstændig ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din nye kondenstørretumbler en tur i stikkontakten for at virke. Der er nok ikke nogen som regner med at du køber en så tung sag i udlandet - men hvis du gør det, så skal du lige huske at checke at stikket passer til din stikkontakt.

Som du sikkert har bemærket, så er de forskellige modeller ikke samme størrelse. Nogen er større/mindre end andre. Husk derfor at checke at du har den nødvendige plads til din nye kondenstørretumbler.

Sådan finder vi den bedste kondenstørretumbler

For at finde frem til den allerbedste kondenstørretumbler har vi udvalgt 11 forskellige kondenstørretumblere fra store mærker som Bosch.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 308 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte kondenstørretumbler.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange kondenstørretumblere. Vi har i stedet gået efter at samle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste kondenstørretumbler.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedst anmeldte kondenstørretumbler

Den bedst anmeldte kondenstørretumbler er Bosch WTH8307LSN. Lige nu står den til 3037 DKK hos Elgiganten.

Bosch WTH8307LSN

Bosch WTH8307LSN

🥇 den bedst anmeldte kondenstørretumbler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3037 DKK hos Elgiganten
3389 DKK hos Skousen
3572 DKK hos Whiteaway

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Bosch WTH8307LSN i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste kondenstørretumbler med de andre kondenstørretumblere, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Bosch WTH8307LSN noget bedre end anmeldelserne af alle de andre kondenstørretumbler modeller. Bosch WTH8307LSN er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Mærket Bosch som den bedste model kommer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som ledningsfri støvsugere, stangstøvsugere, håndmixere og højtryksrensere.

Kondenstørretumblere fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger en kondenstørretumbler fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor kondenstørretumblere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Bosch.

Den allerbedst anmeldte Bosch kondenstørretumbler vi har fundet frem til er en Bosch WTH8307LSN. Elgiganten har den lige nu til 3037 DKK.

Bosch WTH8307LSN

Bosch WTH8307LSN

🥇 den bedst anmeldte kondenstørretumbler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3037 DKK hos Elgiganten
3389 DKK hos Skousen
3572 DKK hos Whiteaway

Meget usædvanligt er blot 0% af Bosch WTH8307LSN anmeldelserne på 1 eller 2 stjerner👍Konkurrenterne

Udover den bedste kondenstørretumbler ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende kondenstørretumblere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide kondenstørretumblerene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
LG FDRC308N0W9

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste kondenstørretumblere har vi LG FDRC308N0W9. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Lige nu er den til den bedste pris hos Skousen. Der er den også på tilbud til 3899 DKK.Siemens IQ800WT4HXEL9DN

5.05 stjerner

Lige herefter kommer Siemens IQ800WT4HXEL9DN. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu på tilbud til 8529 DKK hos Skousen.Bosch WTX8HEL9SN

4.95 stjerner

Bosch WTX8HEL9SN er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud til 7389 DKK hos Skousen.LG RC80U2AV0W

4.85 stjerner

LG RC80U2AV0W er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne og ret godt er blot 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 4599 DKK hos Skousen.Bosch WTX8HKL9SN

4.85 stjerner

Bosch WTX8HKL9SN på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Skousen. Der er den på tilbud til 5789 DKK.Bosch WTW85L48SN

4.75 stjerner

Også ganske godt anmeldt er Bosch WTW85L48SN. Den får 4.7 ud af 5 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Skousen. Der er den også på tilbud til 3779 DKK.Electrolux EW2C327R1

4.75 stjerner

I slutningen af listen her har vi Electrolux EW2C327R1. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos Skousen. Der er den på tilbud til 2429 DKK. Electrolux EW2C327R1 er derved den billigste kondenstørretumbler her på siden.Bosch WTW85I49SN Serie 6

4.64.5 stjerner

En af de resterende interessante kondenstørretumblere er Bosch WTW85I49SN Serie 6, der i anmeldelserne får 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 148% er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Skousen. Der er den på tilbud til 4199 DKK.AEG T8DEM842E

4.54.5 stjerner

En af de sidste glimrende kondenstørretumblere er AEG T8DEM842E. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Wupti. Der er den også på tilbud til 3999 DKK.Gorenje DS92ILS

3.03 stjerner

I slutningen af listen her har vi Gorenje DS92ILS. I anmeldelserne får den 3 stjerner og meget usædvanligt er kun 1% er på triste 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Skousen. Der er den på tilbud til 4749 DKK.
Læs mere

Kummefrysere

Kummefrysere

Alle de allerbedste kummefrysere. Fremragende kummefrysere til priser fra 1499 DKK.

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende opvaskemaskiner fra 32 DKK.

Ovne

Ovne

De bedst anmeldte ovn modeller. Ovne fra 2049 DKK.

Tørretumblere

Tørretumblere

Alle de allerbedste tørretumblere. Fremragende tørretumblere til priser fra 1777 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

Alle de bedste modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 2459 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*