Altmuligt > Outdoor udstyr > Kufferter

De bedste kufferter i 2021

Mads Phikamphon

Alle kufferterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Carlton Duo Blå/sølv den bedste kuffert. Nedenfor ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre kufferter.

Leder du efter en helt bestemt type kuffert, så går vi også i dybden med kabinekufferter og børnekufferter længere nede på denne side.

Carlton Duo Blå/sølv

Carlton Duo Blå/sølv

🥇 den bedst anmeldte kuffert

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1324 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god kuffert. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister over nogle af de bedst anmeldte kufferter.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en kuffert der modsvarer dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste kuffert til en god pris👍

Valg af kuffert

Der findes flere forskellige typer kufferter, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer kufferter. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kuffert.

Du kan se på de forskellige kabinekufferter og børnekufferter.

I gennemsnit ligger prisen på kabinekufferter omkring 1000 DKK og børnekufferter omkring 400 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type kuffert er der naturligvis stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til din ny kuffert, så kan du også kigge på en brugt model.

Er du klar på flere forskellige typer kufferter, så kan du roligt læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 31 kufferter vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer kufferter, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Titan og Travelite.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste kuffert

For at kunne finde frem til den bedste kuffert, så har vi udvalgt 31 forskellige kufferter fra mærker som Titan og Travelite.

Efter vi har udvalgt kufferterne har robotten indsamlet 5.656 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at dække mange forskellige behov, så har vi checket flere forskellige slags kufferter. Fx. har vi set på kabinekufferter og børnekufferter.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste kuffert.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste kuffert

Bedst anmeldt af kufferterne (uanset kuffert type) er Carlton Duo Blå/sølv. Den står lige nu til 1324 DKK hos Computersalg. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr kuffert. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte kufferter.

Carlton Duo Blå/sølv

Carlton Duo Blå/sølv

🥇 den bedst anmeldte kuffert

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1324 DKK hos Computersalg

Carlton Duo Blå/sølv anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Gyldendal Min Egen ABCmed Dyr. Den står lige nu til 117 DKK hos ProShop. Helt sikkert en klart bedre pris end Carlton Duo Blå/sølv som blev fremhævet lige før.

Gyldendal Min Egen ABCmed Dyr

Gyldendal Min Egen ABCmed Dyr

🥈 den bedst anmeldte billige kuffert

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

117 DKK hos ProShop
149 DKK hos Abeungen
150 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Gyldendal Min Egen ABCmed Dyr er på 4-5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Gyldendal Min Egen ABCmed Dyr i stedet for Carlton Duo Blå/sølv, så sparer du lige nu 1207 DKK. Med andre ord kan du spare 91%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om den samme model.

Den allerbedste model kommer fra mærket Carlton. Dette mærke fremstår også fremragende indefor kategorier som kufferter.

Som tidl. nævnt, så kommer den allerbedste billige model fra Gyldendal. Gyldendal klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som kufferter.

Den bedst anmeldte kabinekuffert

Af de kabinekufferter modeller vi har set på, så er EPIC Crate Reflex Rose Lille 55 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 1399 DKK hos Rejsegear.

Anmeldelserne af EPIC Crate Reflex Rose Lille 55 Cm ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis du vil se på de andre kabinekuffert modeller, så kan du se alle kabinekufferterne her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at kabinekufferter næsten altid er noget dyrere end de fleste andre typer kufferter. Faktisk kan en kabinekuffert hurtigt koste dobbelt så meget som andre typer kufferter😓

Den bedst anmeldte børnekuffert

Af de børnekufferter modeller vi har set på, så er Trunki Frank den bedst anmeldte. Lige nu står den til 397 DKK hos Computersalg.

Trunki Frank

Trunki Frank

🥉 den billigste kuffert

4.75 stjerner baseret på 1.305 anmeldelser

397 DKK hos Computersalg
439 DKK hos Rejsegear

Anmeldelserne af Trunki Frank ligger altså særdeles godt, da hele 92% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre børnekuffert modeller, så kan du se alle børnekufferterne her.

Når du overvejer en ny kufferter så husk at børnekufferter næsten altid koster mindre sammenlignet med andre kufferter. Det kan i mange tilfælde være værd at checke de forskellige børnekufferter hvis du fokuserer på prisen.

Hvis du leder efter en kuffert til børn, så er den bedst anmeldte Affenzahn Til Børn Bobo Bear Fra. Den står lige nu til 598 DKK (før 748) hos Amazon DE.

Hele 88% af Affenzahn Til Børn Bobo Bear Fra anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Kufferter fra de store mærker

Mange folk går efter en kuffert fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste kufferter fra de store mærker.

De store og populære kuffert mærker vi kigger nærmere på herunder er Titan og Travelite. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte kuffert fra hvert af mærkerne.

Den bedst anmeldte Titan kuffert vi har fundet er en Titan ParadoxxKuffert Mellem 68 Cm. Netop nu står den til 807 DKK (før 897) hos Amazon DE.

Titan ParadoxxKuffert Mellem 68 Cm anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% er på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte Travelite kuffert vi har kunne finde er en Travelite Capri Blå. Den står lige netop nu til 344 DKK (før 598) hos Amazon DE.

Kigger vi på Travelite Capri Blå anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 94% på 4-5 stjerner.Kufferter i spændende materialer

Mange folk synes det er vigtigt at den nye kuffert er lavet af et bestemt materiale. Vi har derfor lavet listen her med de bedste kufferter i flere forskellige materialer som fx. metal.

Den bedst anmeldte kuffert i metal

Den bedst anmeldte kuffert i metal vi har fundet er en Plus Plus Plus-Plus MetalBasic. Den står netop nu til 153 DKK hos Computersalg.

Utrolige 96% af Plus Plus Plus-Plus MetalBasic anmeldelserne er på 4-5 stjerner.
Læs mere

Kabinekufferter

Kabinekufferter

De bedst anmeldte kabinekuffert modeller. Priser fra 799 DKK.

Børnekufferter

Børnekufferter

Alle de allerbedste børnekufferter. Fremragende børnekufferter til priser fra 397 DKK.

Kølebokse

Kølebokse

Alle de bedste modeller. Fremragende kølebokse fra 599 DKK.

Liggeunderlag

Liggeunderlag

De bedst anmeldte liggeunderlag modeller. Priser fra 209 DKK.

Lommelygter

Lommelygter

Alle de allerbedste lommelygter. Fremragende lommelygter til priser fra 76 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*