Altmuligt > Outdoor udstyr > Kufferter

De bedste kufferter i 2021

Mads Phikamphon

Alle kufferterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Carlton Duo Blå/sølv den bedste kuffert. Nedenfor ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre kufferter.

Leder du efter en helt bestemt type kuffert, så går vi også i dybden med kabinekufferter og børnekufferter længere nede på denne side.

Carlton Duo Blå/sølv

Carlton Duo Blå/sølv

🥇 den bedst anmeldte kuffert

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1073 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god kuffert. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister over nogle af de bedst anmeldte kufferter.

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en kuffert der modsvarer dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste kuffert til en god pris👍

Valg af kuffert

Der findes flere forskellige typer kufferter, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer kufferter. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige kuffert.

Du kan se på de forskellige kabinekufferter og børnekufferter.

I gennemsnit ligger prisen på kabinekufferter omkring 1000 DKK og børnekufferter omkring 400 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type kuffert er der naturligvis stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til din ny kuffert, så kan du også kigge på en brugt model.

Er du klar på flere forskellige typer kufferter, så kan du roligt læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 61 kufferter vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer kufferter, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Delsey, Titan og Travelite.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste kuffert

For at kunne finde frem til den bedste kuffert, så har vi udvalgt 61 forskellige kufferter fra mærker som Delsey, Titan og Travelite.

Efter vi har udvalgt kufferterne har robotten indsamlet 16.168 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at dække mange forskellige behov, så har vi checket flere forskellige slags kufferter. Fx. har vi set på kabinekufferter og børnekufferter.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste kuffert.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste kuffert

Bedst anmeldt af kufferterne (uanset kuffert type) er Carlton Duo Blå/sølv. Den står lige nu til 1073 DKK hos Computersalg. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr kuffert. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte kufferter.

Carlton Duo Blå/sølv

Carlton Duo Blå/sølv

🥇 den bedst anmeldte kuffert

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1073 DKK hos Computersalg

Carlton Duo Blå/sølv anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje MV Sports Disney Frost 3-I-1OG. Den står lige nu til 697 DKK hos Legetøjseksperten.

I modsætning til Carlton Duo Blå/sølv lige ovenover, så er MV Sports Disney Frost 3-I-1OG ikke en kuffert. I stedet er der her tale om et løbehjul.

MV Sports Disney Frost 3-I-1OG anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Køber du den billige MV Sports Disney Frost 3-I-1OG i stedet for Carlton Duo Blå/sølv ovenfor, så sparer du 376 DKK. Det er det samme som at du kan spare 35%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at de to kufferter ikke er ens.

Den bedste kuffert stammer fra Carlton. Dette mærke klarer sig også godt indefor produkter som fx. kufferter.

Den bedste billige model kommer fra MV Sports. MV Sports klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som kufferter.

Den bedst anmeldte kabinekuffert

Af de kabinekufferter modeller vi har set på, så er EPIC Crate Reflex Rose Lille 55 Cm den bedst anmeldte. Lige nu står den til 749 DKK (før 1399) hos Rejsegear.

Anmeldelserne af EPIC Crate Reflex Rose Lille 55 Cm ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis du vil se på de andre kabinekuffert modeller, så kan du se alle kabinekufferterne her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at kabinekufferter næsten altid er noget dyrere end de fleste andre typer kufferter. Faktisk kan en kabinekuffert hurtigt koste dobbelt så meget som andre typer kufferter😓

Den bedst anmeldte børnekuffert

Af de børnekufferter modeller vi har set på, så er Trunki Frank den bedst anmeldte. Lige nu står den til 379 DKK hos Coolshop.

Trunki Frank

Trunki Frank

🥉 den billigste kuffert

4.85 stjerner baseret på 2.735 anmeldelser

379 DKK hos Coolshop
439 DKK hos Rejsegear

Anmeldelserne af Trunki Frank ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre børnekuffert modeller, så kan du se alle børnekufferterne her.

Når du overvejer en ny kufferter så husk at børnekufferter næsten altid koster mindre sammenlignet med andre kufferter. Det kan i mange tilfælde være værd at checke de forskellige børnekufferter hvis du fokuserer på prisen.

Hvis du leder efter en kuffert til børn, så er den bedst anmeldte Affenzahn Til Børn Timmy Tiger Fra. Den står lige nu til 740 DKK hos Amazon DE.

Checker vi anmeldelserne af Affenzahn Til Børn Timmy Tiger Fra, så ligger helt vildt høje 90% på 4-5 stjerner.Kufferter fra de store mærker

Mange folk går efter en kuffert fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste kufferter fra de store mærker.

De store og populære kuffert mærker vi kigger nærmere på herunder er Delsey, Titan og Travelite. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte kuffert fra hvert af mærkerne.

Den bedst anmeldte Delsey kuffert vi har fundet er en Delsey Turenne Premium Sølv. Netop nu står den til 1199 DKK (før 2099) hos Rejsegear.

Checker vi Delsey Turenne Premium Sølv anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Den bedst anmeldte Titan kuffert vi har kunne finde er en Titan X-RayKuffert Mellem 72 Cm. Den står lige netop nu til 1106 DKK (før 1794) hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Titan X-RayKuffert Mellem 72 Cm ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Den bedst anmeldte Travelite kuffert vi har fundet er en Travelite Elbe Rød. Netop nu står den til 867 DKK (før 1271) hos Amazon DE.

Travelite Elbe Rød anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Kufferter i spændende materialer

Mange folk synes det er vigtigt at den nye kuffert er lavet af et bestemt materiale. Vi har derfor lavet listen her med de bedste kufferter i flere forskellige materialer som fx. metal.

Den bedst anmeldte kuffert i metal

Den bedst anmeldte kuffert i metal vi har fundet er en Plus Plus Plus-Plus MetalBasic. Den står netop nu til 198 DKK hos Computersalg.

Utrolige 96% af Plus Plus Plus-Plus MetalBasic anmeldelserne er på 4-5 stjerner.
Læs mere

Kabinekufferter

Kabinekufferter

De bedst anmeldte kabinekuffert modeller. Priser fra 749 DKK.

Børnekufferter

Børnekufferter

Alle de allerbedste børnekufferter. Fremragende børnekufferter til priser fra 379 DKK.

Kølebokse

Kølebokse

Alle de bedste modeller. Fremragende kølebokse fra 459 DKK.

Liggeunderlag

Liggeunderlag

De bedst anmeldte liggeunderlag modeller. Priser fra 83 DKK.

Lommelygter

Lommelygter

Alle de allerbedste lommelygter. Fremragende lommelygter til priser fra 43 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*