Altmuligt > Kuglepenne

Den bedste kuglepen i 2021

Mads Phikamphon

Alle kuglepennene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste kuglepen Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1. Herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. andre kuglepenne.

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

🥇 den bedst anmeldte kuglepen

4.75 stjerner baseret på 5.537 anmeldelser

35 DKK hos Computersalg
41 DKK hos Engsig
315 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god kuglepen, så derfor har vi udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 8 over de bedste kuglepenne.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste kuglepen til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge kuglepen. Her i vores liste går priserne fx. fra 14,- DKK for den billigste kuglepen til 188,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en kuglepen fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra BIC.

PS: Sådan har vi fundet den bedste kuglepen

For at finde den bedste kuglepen har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra store mærker som BIC.

Derefter har vores robot indsamlet 6.413 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte kuglepen.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange kuglepenne. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste kuglepen.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste kuglepen

Bedst anmeldt af kuglepennene er Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1. Den står lige nu til 35 DKK hos Computersalg.

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

🥇 den bedst anmeldte kuglepen

4.75 stjerner baseret på 5.537 anmeldelser

35 DKK hos Computersalg
41 DKK hos Engsig
315 DKK hos Amazon DE

Usædvanligt høje 92% af Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje -- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå. Lige nu står den til 14 DKK hos Huma.

-- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå

-- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå

🥈 den bedst anmeldte billige kuglepen
🥉 den billigste kuglepen

4.34.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

14 DKK hos Huma
36 DKK hos ProShop
53 DKK hos Amazon DE


Den billige -- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå koster 21 DKK mindre end Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1 herover. Det betyder du kan spare 60%.

Hvis vi sammenligner den bedste kuglepen med alle de andre kuglepen modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1 virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre kuglepenne. Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere -- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (-- Please Select -- M/klik BP-S Matic 0.7 Blå er her de blå barer).Mærket Bic som den bedste kuglepen kommer fra klarer sig også rigtig godt indefor produkter som fx. kuglepenne.

Som nævnt, så kommer den bedste billige kuglepen fra -- Please Select --. -- Please Select -- fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som fx. kuglepenne.

Kuglepenne fra de store mærker

Mange går op i at vælge en kuglepen fra et af de store mærker, så lad os tage et kik på de bedste modeller fra et par af disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra BIC.

Den bedst anmeldte BIC kuglepen vi har kunne finde er en Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1. Den står netop nu til 35 DKK hos Computersalg.

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1

🥇 den bedst anmeldte kuglepen

4.75 stjerner baseret på 5.537 anmeldelser

35 DKK hos Computersalg
41 DKK hos Engsig
315 DKK hos Amazon DE

Ser vi på anmeldelserne af Bic Pencil 4 Colours 0.7MM 3+1, så har vi usædvanligt høje 92% på 4+ ud af 5 stjerner.8 konkurrenter

Udover den bedste kuglepen lige herover, så findes der også en sjat andre spændende kuglepenne. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
BIC ClicMedium M10 51530

4.54.5 stjerner

Lige efter de bedste kuglepenne har vi BIC ClicMedium M10 51530. I anmeldelserne får den hele 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Engsig, hvor den står til 228 DKK.Bic Skrankepen Refillblå

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Bic Skrankepen Refillblå 4.5 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste kuglepenne. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 49 DKK hos Computersalg.Povl Klitgaard & Co. Uni-ball Power Tank

4.44.5 stjerner

Povl Klitgaard & Co. Uni-ball Power Tank er blandt de bedst anmeldte kuglepenne, da den får 4.4 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Lækre 85% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 248 DKK hos Engsig.Pilot Blå Fine M/hætte BP-S

3.84 stjerner

Pilot Blå Fine M/hætte BP-S er blandt de bedst anmeldte kuglepenne, da den får 3.8 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 97 DKK hos Engsig.Pentel BK417

3.23.5 stjerner

Pentel BK417 ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 3.2 ud af 5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 45 DKK.
Læs mere

Kopipapir

Kopipapir

De bedste kopipapir. Fremragende kopipapir fra 113 DKK.

Vandfarver

Vandfarver

De bedste vandfarve modeller. Priserne starter på 10 DKK.

Trommer

Trommer

De allerbedste trommer. Trommer fra 177 DKK.

Akvarelpapirer

Akvarelpapirer

De bedste akvarelpapirer. Fremragende akvarelpapirer fra 115 DKK.

Garnskåle

Garnskåle

De bedste garnskål modeller. Priserne starter på 295 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*