Altmuligt > Hvidevarer > Kummefrysere > Brugte kummefrysere

Køb af brugt kummefryser vs. ny kummefryser

Mads Phikamphon

Alle kummefryserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke er vildt overskud i dit budget, så bør du tænke på at købe en brugt kummefryser - men der er dog nogle ting du må kigge på før du går efter at købe brugt.

Fx. præcis hvor mange penge du kan spare ved at gå efter en brugt model og hvorvidt du er helt klar på at mangle garanti. (som du får ved at købe nyt).

Køb brugt og spar penge

Såfremt du kigger på at købe en brugt kummefryser, så må du begynde med at se på præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. På nettet er prisen for en brugt kummefryser ca. 1000 kr, men du kan være heldig at se brugte modeller helt ned til 200 kr.

Såfremt der må gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye modeller rent prismæssigt på omkring 1500 kr. Du kan med derved regne med at spare ca. 500 kr ved at købe en brugt model.

Herunder har vi en af de billige nye kummefrysere med gode anmeldelser👍

Logik 198CFW20E

En god og billig kummefryser

Logik 198CFW20E

4.44.5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1499 DKK hos Elgiganten

Du kan se mange af de bedst anmeldte nye kummefrysere her.

Garanti når du køber brugt

Såfremt du vælger at købe brugt, så har du ikke samme garanti som når du vælger en ny kummefryser. Noget det er værd at huske på når du regne på hvor mange penge du reelt sparer når du køber brugt.

Overvej at der grundlæggende er to års garanti på nyindkøb, så præcis hvor meget af garantiperioden der er tilbage er afhængig af præcis hvor gammel den brugt kummefryser er.

Det kan være du er heldig og der slet ikke er brug for nogen garanti, men det kan du ikke være helt sikker på.

Garantien er selvfølgelig især vigtigt hvis det drejer sig om en relativt dyr ting som en kummefryser.

Garantiperioden fungerer kun såfremt du har din kvittering.

Færre modeller

Udover at du måske vil spare noget færre penge end du regner med når du køber en brugt model, så må du også overveje at dit udvalg bliver lidt begrænset hvis du vælger at købe brugt.

Hvis du vælger at købe en ny model, så er der næsten altid en del forskellige modeller at vælge udfra, så du kan gå efter modellerne der har gode anmeldelser.

Såfremt du vælger at købe en brugt model, så bliver du med andre ord nødt til blot at se på hvad der er til salg af brugte kummefrysere for tiden. Det betyder at udvalget bliver en del begrænset såfremt du køber brugt.

Såfremt du vælger at købe en ny model er det næsten altid ret nemt at få varen leveret - uanset det koster lidt i leveringsomkostninger. Det er sjældent sådan hvis du køber en brugt model. Hvis du køber brugt kommer du til selv at være ansvarlig for at få din vare bragt hjem.

Brugt og miljø

Uanset om det viser sig at være en ide for dig at købe en brugt model eller ej, så er der i det mindste en ting det er virkeligt godt for at vælge at købe brugt. Det er ikke overraskende miljøet, hvor det stort set altid er sådan at det er en bedre ide at købe en brugt model fremfor en ny.

I tilfælde af det er miljøet som afgører hvad du skal købe, så må du næsten uden tvivl købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*