Altmuligt > Hvidevarer > Kummefrysere

Den bedste kummefryser i 2021

Mads Phikamphon

Alle kummefryserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er den bedste kummefryser Electrolux LCB3LE31W0. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Electrolux LCB3LE31W0

Electrolux LCB3LE31W0

🥇 den bedst anmeldte kummefryser

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for kummefryser. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 over de bedste kummefrysere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye kummefryser til en god pris.

Hvis du ikke har så mange penge til din ny kummefryser kan du overveje en brugt model.

Mange går efter en kummefryser fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedste modeller fra Electrolux.

Stik og er der plads nok

Præcis ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din kummefryser en tur i stikkontakten for at virke. Ingen regner med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at checke at stikket passer til en af dine stikkontakter.

Som du sikkert har bemærket, så er alle modellerne ikke lige store. Nogen er noget større end andre, så husk at checke at du har pladsen til din nye kummefryser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste kummefryser

For at finde den bedste kummefryser har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra mærker som Electrolux.

Herefter har robotten indsamlet 52 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte kummefryser.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste kummefryser.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste kummefryser

Bedst anmeldt af kummefryserne er Electrolux LCB3LE31W0. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten.

Electrolux LCB3LE31W0

Electrolux LCB3LE31W0

🥇 den bedst anmeldte kummefryser

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Meget usædvanligt er kun 0% af Electrolux LCB3LE31W0 anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Logik 198CFW20E. Lige nu står den til 1499 DKK hos Elgiganten.

Logik 198CFW20E

Logik 198CFW20E

🥈 den bedst anmeldte billige kummefryser
🥉 den billigste kummefryser

4.44.5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1499 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Logik 198CFW20E ligger altså usædvanligt godt. Hele 101% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍Den billige Logik 198CFW20E koster 2000 DKK mindre end Electrolux LCB3LE31W0 ovenfor. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 57%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme kummefryser.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste kummefryser med gennemsnittet for alle de andre kummefryser modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Electrolux LCB3LE31W0 noget bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Electrolux LCB3LE31W0 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Logik 198CFW20E er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Logik 198CFW20E er her de blå barer).Det er ikke kun indefor kummefrysere at mærket Electrolux klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor produkter som fx. ledningsfri støvsugere, affugtere, dampovne og indbygningsemhætter.

Den bedste billige kummefryser kommer fra Logik. Logik klarer sig ligesom Electrolux også virkeligt godt indefor andre produkter. For Logik fx. kategorier som ledningsfri støvsugere, affugtere, dampovne og indbygningsemhætter.

Kummefrysere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at vælge en kummefryser fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Electrolux.

Kigger vi på Electrolux kummefryserne, så får Electrolux LCB3LE31W0 de bedst anmeldelser. Elgiganten har den netop nu til 3499 DKK.

Electrolux LCB3LE31W0

Electrolux LCB3LE31W0

🥇 den bedst anmeldte kummefryser

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Electrolux LCB3LE31W0 på triste 1-2 stjerner.6 konkurrenter

Udover den bedste kummefryser lige herover, så findes der også en sjat andre spændende kummefrysere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Electrolux LCB3LF38W0

5.05 stjerner

Lige efter de bedste kummefrysere har vi Electrolux LCB3LF38W0. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Elgiganten, hvor den står til 3445 DKK.Whirlpool WHE4600

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Whirlpool WHE4600 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste kummefrysere. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2444 DKK.Whirlpool WHE31331

4.34.5 stjerner

Whirlpool WHE31331 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.3 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2699 DKK.Electrolux LCB3LF31W0

4.04 stjerner

Electrolux LCB3LF31W0 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4 ud 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Wupti. Hos Wupti står den til 4272 DKK.
Læs mere

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

De bedste opvaskemaskine modeller. Fremragende opvaskemaskiner fra 15 DKK.

Ovne

Ovne

De allerbedste ovn modeller. Ovne fra 1939 DKK.

Tørretumblere

Tørretumblere

De allerbedste tørretumblere. Fremragende tørretumblere fra 1888 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

De bedste vaskemaskine modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 2444 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De allerbedste køleskab modeller. Køleskabe fra 237 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*