Altmuligt > Hvidevarer > Kummefrysere

Den bedste kummefryser i 2021

Mads Phikamphon

Alle kummefryserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er den bedste kummefryser Electrolux LCB3LE31W0. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Electrolux LCB3LE31W0

Electrolux LCB3LE31W0

🥇 den bedst anmeldte kummefryser

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
4899 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for kummefryser. Vi har derfor valgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 over de bedste kummefrysere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye kummefryser til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge kummefryser. Her i vores liste går priserne fx. fra 1111,- DKK for den billigste kummefryser til 3499,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig også overveje at købe en brugt kummefryser.

Stik og er der plads nok

Præcis ligesom med de fleste andre hvidevarer, så skal din kummefryser en tur i stikkontakten for at virke. Ingen regner med du køber en så stor og tung ting i udlandet, men hvis du gør, så skal du huske at checke at stikket passer til en af dine stikkontakter.

Som du sikkert har bemærket, så er alle modellerne ikke lige store. Nogen er noget større end andre, så husk at checke at du har pladsen til din nye kummefryser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste kummefryser

For at finde den bedste kummefryser har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 197 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte kummefryser.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange kummefrysere. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste kummefryser.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste kummefryser

Bedst anmeldt af kummefryserne er Electrolux LCB3LE31W0. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr kummefryser. Prisen er nemlig lidt over gennemsnitsprisen for de anmeldte kummefrysere.

Electrolux LCB3LE31W0

Electrolux LCB3LE31W0

🥇 den bedst anmeldte kummefryser

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
4899 DKK hos Wupti

Meget usædvanligt er kun 0% af Electrolux LCB3LE31W0 anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Logik 198CFW20E. Lige nu står den til 1111 DKK hos Elgiganten. En noget andet pris end Electrolux LCB3LE31W0 herover.

Logik 198CFW20E

Logik 198CFW20E

🥈 den bedst anmeldte billige kummefryser
🥉 den billigste kummefryser

4.44.5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1111 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Logik 198CFW20E ligger altså usædvanligt godt. Hele 101% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5👍Den billige Logik 198CFW20E koster lige nu 2388 DKK mindre end Electrolux LCB3LE31W0 ovenfor. Det svarer til du sparer 68%. Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to kummefrysere ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste kummefryser med alle de andre kummefryser modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Electrolux LCB3LE31W0 virkelig bedre anmeldt end alle de andre kummefrysere. Electrolux LCB3LE31W0 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Logik 198CFW20E er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Logik 198CFW20E er her de blå barer.Mærket Electrolux som den bedste kummefryser kommer fra fremstår ligeså virkeligt godt indefor produkter som fx. ledningsfri støvsugere, dampstationer, køleskabe og affugtere.

Som nævnt, så kommer den bedste billige kummefryser fra Logik. Logik fremstår også rigtig godt indefor produkter som fx. ledningsfri støvsugere, dampstationer, køleskabe og affugtere.

6 konkurrenter

Udover den bedste kummefryser lige herover, så findes der også en sjat andre spændende kummefrysere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Electrolux LCB3LF38W0

5.05 stjerner

Lige efter de bedste kummefrysere har vi Electrolux LCB3LF38W0. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu billigst hos Wupti, hvor den står til 3098 DKK.Whirlpool WHE4600

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Whirlpool WHE4600 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste kummefrysere. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2444 DKK.Whirlpool WHE31331

4.34.5 stjerner

Whirlpool WHE31331 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.3 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2699 DKK.
Læs mere

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

De bedste opvaskemaskine modeller. Fremragende opvaskemaskiner fra 32 DKK.

Ovne

Ovne

De allerbedste ovn modeller. Ovne fra 118 DKK.

Tørretumblere

Tørretumblere

De allerbedste tørretumblere. Fremragende tørretumblere fra 1999 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

De bedste vaskemaskine modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 1997 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

De allerbedste køleskab modeller. Køleskabe fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*