Altmuligt > Elektronik > Labelprintere

Den bedste labelprinter i 2021

Mads Phikamphon

Alle labelprinterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste labelprinter Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine. Hvorfor den er den bedste labelprinter kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

🥇 den bedst anmeldte labelprinter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

693 DKK hos ProShop
1234 DKK hos Engsig
1299 DKK hos Huma

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for labelprinter. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste over de bedst anmeldte labelprintere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en labelprinter der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye labelprinter til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en labelprinter. Her i vores liste starter priserne på 218,- DKK for den billigste labelprinter til 1884,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en labelprinter fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Brother og Dymo.

Husk også at labelprintere skal sættes i stik. Hvis du køber din nye labelprinter i en udenlandsk butik skal du huske at undersøge om der følger et stik som passer til en dansk stikkontakt⚠️

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste labelprinter

For at kunne finde den bedste labelprinter, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra store mærker som Brother og Dymo.

Efter vi har udvalgt labelprinterne har vores robot indsamlet 6.046 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste labelprinter.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge labelprinter udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte labelprinter

Den bedst anmeldte labelprinter er Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine. Lige nu står den til 693 DKK hos ProShop.

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

🥇 den bedst anmeldte labelprinter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

693 DKK hos ProShop
1234 DKK hos Engsig
1299 DKK hos Huma

Ser vi på Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Brother PTH110 Labelling Machine Portable. Den står lige nu til 218 DKK hos Computersalg. Helt sikkert en noget andet pris end Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine som blev fremhævet lige før.

Brother PTH110 Labelling Machine Portable

Brother PTH110 Labelling Machine Portable

🥈 den bedst anmeldte billige labelprinter
🥉 den billigste labelprinter

4.75 stjerner baseret på 162 anmeldelser

218 DKK hos Computersalg
234 DKK hos ProShop
285 DKK hos Engsig

Utrolige 95% af Brother PTH110 Labelling Machine Portable anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den billige Brother PTH110 Labelling Machine Portable koster netop nu 475 DKK mindre end Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 69%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om samme labelprinter.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste labelprinter med gennemsnittet for de andre labelprintere, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre labelprinter modeller (Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Brother PTH110 Labelling Machine Portable er også bedre end gennemsnittet for alle labelprinterne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Brother PTH110 Labelling Machine Portable er her de blå barer).Det er ikke kun indefor labelprintere at Brother klarer sig virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. symaskiner, skæremaskiner og labelprintere.

Labelprintere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en labelprinter fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste labelprintere fra disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Brother og Dymo. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte labelprinter fra hvert af mærkerne.

Udfra de forskellige Brother modeller, så er Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine bedst anmeldt. ProShop har den netop nu til 693 DKK.

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine

🥇 den bedst anmeldte labelprinter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

693 DKK hos ProShop
1234 DKK hos Engsig
1299 DKK hos Huma

Anmeldelserne af Brother PT-H500 Handheld Labelling Machine ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Kigger vi på Dymo labelprintere modellerne, så får Dymo LabelManager 160P D1 Tape 6-12MM flest stjerner i anmeldelserne. Engsig har den lige nu til 358 DKK.

Kigger vi på anmeldelserne af Dymo LabelManager 160P D1 Tape 6-12MM, så har vi usædvanligt høje 93% på 4-5 stjerner.10 konkurrenter til bedste labelprinter

Ved siden af den bedste labelprinter herover, så findes der også andre gode labelprintere. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide labelprinterne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Dymo LabelManager 160P D1 Tape 6-12MM

4.75 stjerner

Dymo LabelManager 160P D1 Tape 6-12MM har vi placeret lige uden for de bedste labelprintere, da den får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 93% ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Engsig. Hos Engsig står den til 358 DKK.Dymo Labelmaskine ® LabelManager 280 Kitcase

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Dymo Labelmaskine ® LabelManager 280 Kitcase 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste labelprintere. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Engsig. Hos Engsig står den til 616 DKK.Brother PT-P710BT Cube Plus Labeling Machine

4.64.5 stjerner

Brother PT-P710BT Cube Plus Labeling Machine får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 89% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 691 DKK.Dymo LabelManager 280 PC & MAC D1 Tape I 6

4.54.5 stjerner

Dymo LabelManager 280 PC & MAC D1 Tape I 6 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 88% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 569 DKK.Dymo Labelmaskine ® LabelManager 210D

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi også Dymo Labelmaskine ® LabelManager 210D, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 370 DKK.Brother QL-820NWB Trådløs

4.34.5 stjerner

På listen har vi også Brother QL-820NWB Trådløs, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 1326 DKK.Brother Professionel TD-2020

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Brother Professionel TD-2020, da den i anmeldelserne får 4 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger fantastisk godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 1884 DKK.Dymo Rhino 4200 T/Rhino Tape 6-19MM

3.94 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Dymo Rhino 4200 T/Rhino Tape 6-19MM, da den i anmeldelserne får 3.9 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 638 DKK.
Læs mere

Tebryggere

Tebryggere

De allerbedste modeller. Priserne starter på 550 DKK.

Termometere

Termometere

De bedst anmeldte termometere. Fremragende termometere fra 28 DKK.

Flaskevarmere

Flaskevarmere

Alle de bedste flaskevarmer modeller. Fremragende flaskevarmere fra 150 DKK.

Varmeplader

Varmeplader

De allerbedste modeller. Priserne starter på 179 DKK.

Batteriladere

Batteriladere

De bedst anmeldte batteriladere. Fremragende batteriladere fra 126 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*