Altmuligt > Beauty sager > Læbepomader

Den bedste læbepomade i 2020

Alle læbepomaderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket flere hundrede af anmeldelser så er den bedste læbepomade John Masters Lip Calm 4 G. Herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre læbepomader.

John Masters Lip Calm 4 G

John Masters Lip Calm 4 G

🥇 den bedste anmeldte læbepomade

4.14 stjerner baseret på 310 anmeldelser

57 DKK hos HQ Hair
79 DKK hos Med24
84 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god læbepomade. Vi har derfor udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 23 over de bedste læbepomader.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste læbepomade til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge læbepomade. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 20,- DKK for den billigste læbepomade til 67,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en læbepomade fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Labello.

PS: Sådan har vi fundet den bedste læbepomade

For at finde den bedste læbepomade har vi udvalgt 23 forskellige modeller fra store mærker som Labello.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 407 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte læbepomade.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste læbepomade.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedste læbepomade

Bedst anmeldt af læbepomaderne er John Masters Lip Calm 4 G. Den står lige nu til 57 DKK hos HQ Hair. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr læbepomade. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte læbepomader.

John Masters Lip Calm 4 G

John Masters Lip Calm 4 G

🥇 den bedste anmeldte læbepomade

4.14 stjerner baseret på 310 anmeldelser

57 DKK hos HQ Hair
79 DKK hos Med24
84 DKK hos Helsebixen


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Vaseline Flere Varianter 20G. Lige nu står den til 23 DKK hos Med24.

Vaseline Flere Varianter 20G

Vaseline Flere Varianter 20G

🥈 den bedst anmeldte billige læbepomade

3.33.5 stjerner baseret på 14 anmeldelser

23 DKK hos Med24


Den billige Vaseline Flere Varianter 20G koster lige nu 34 DKK mindre end John Masters Lip Calm 4 G. Det betyder du kan spare 60%.

Hvis vi sammenligner den bedste læbepomade med alle de andre læbepomade modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af John Masters Lip Calm 4 G virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre læbepomader. John Masters Lip Calm 4 G er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Vaseline Flere Varianter 20G er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Vaseline Flere Varianter 20G er her de blå barer.Bedste økologiske læbepomade

Såfremt du også er glad for økologisk læbepomade, så er den bedst anmeldte økologiske model læbepomade Olivias Tryllesalve Selmas Tryllepomade. Den står netop nu til 65 DKK (før 89) hos Nice Hair.

Meget, meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Olivias Tryllesalve Selmas Tryllepomade i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Læbepomader fra de store mærker

Mange går op i at vælge en læbepomade fra et af de store mærker, så lad os tage et kik på de bedste modeller fra de store mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Labello.

Den bedst anmeldte Labello læbepomade vi har kunne finde er en Labello Classic 1STK. Med24 har den netop nu til 20 DKK.

Labello Classic 1STK

Labello Classic 1STK

🥉 den billigste læbepomade

0.00.5 stjerner baseret på 1 anmeldelser

20 DKK hos Med24

Utroligt nok er kun 0% af Labello Classic 1STK anmeldelserne på 1-2 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover den bedste læbepomade lige herover, så findes der også en sjat andre spændende læbepomader. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide læbepomaderne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Annemarie Börlind For Lips 5 G

4.04 stjerner

Annemarie Börlind For Lips 5 G har vi placeret lige uden for de bedste læbepomader, da den får hele 4 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 38 DKK.Badeanstalten Pink Grape 5 Ml

1.72 stjerner

I anmeldelserne får Badeanstalten Pink Grape 5 Ml 1.7 stjerner, så den er også tæt på de bedste læbepomader og vildt nok er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Mecindo. Der står den til 36 DKK.VICHY NaturalBlendNatural 4.5 G

1.31.5 stjerner

VICHY NaturalBlendNatural 4.5 G er blandt de bedst anmeldte læbepomader, da den får 1.3 ud 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud til 67 DKK hos Apopro.Badeanstalten Spearmint 5 Ml

1.01 stjerne

Badeanstalten Spearmint 5 Ml er blandt de bedst anmeldte læbepomader, da den får 1 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Den står lige nu til 36 DKK hos Mecindo.Badeanstalten Lakridsrod 5 Ml

0.60.5 stjerner

Badeanstalten Lakridsrod 5 Ml ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 0.6 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Netop nu er den billigst hos Mecindo. Der står den til 36 DKK.Mellisa Citronmelisse 10 Ml

Mellisa Citronmelisse 10 Ml ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner👊

Netop nu er den billigst hos Netspiren. Der er den på tilbud til 35 DKK.Labello Classic 1STK

Med på listen her har vi også Labello Classic 1STK, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den står lige nu til 20 DKK hos Med24.

Labello Classic 1STK er også den billigste læbepomade i listen her over de bedst anmeldte modeller.Labello Classic 2 Stk.

Med på listen her har vi også Labello Classic 2 Stk., da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👊

Den står lige nu til 27 DKK hos Med24.

Labello Classic 2 Stk. er også den billigste læbepomade i listen her over de bedst anmeldte modeller.Labello SUNSPF30 1 Stk.

Med på listen her har vi også Labello SUNSPF30 1 Stk., da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner👊

Den står lige nu til 27 DKK hos Med24.Labello Pearly Shine 1 Stk.

Her i slutningen af siden her har vi Labello Pearly Shine 1 Stk., der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Med24. Der står den til 20 DKK.
Læs mere

Makeupspejle

Makeupspejle

De allerbedste makeupspejle. Fremragende makeupspejle fra 150 DKK.

Mascara

Mascara

De bedste mascara modeller. Mascara fra 30 DKK.

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

De allerbedste mellemrumsbørste modeller. Priser fra 20 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl. Fremragende mundskyl fra 24 DKK.

Natcremer

Natcremer

De bedste natcreme modeller. Natcremer fra 44 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*