Altmuligt > Beauty sager > Læbepomader

Den bedste læbepomade i 2021

Mads Phikamphon

Alle læbepomaderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet en hel del anmeldelser og derved fundet frem til at Badeanstalten Spearmint 5 Ml er den bedste læbepomade til både mænd og kvinder.

Badeanstalten Spearmint 5 Ml

Badeanstalten Spearmint 5 Ml

🥇 den bedst anmeldte læbepomade

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

39 DKK hos Med24
39 DKK hos Billig Parfume
41 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god læbepomade. Vi har derfor udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 over de bedste læbepomader.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer dine behov, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste læbepomade til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge læbepomade. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 23,- DKK for den billigste læbepomade til 99,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste læbepomade

For at finde den bedste læbepomade har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 120 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte læbepomade.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste læbepomade.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste læbepomade

Bedst anmeldt af læbepomaderne er Badeanstalten Spearmint 5 Ml. Den står lige nu til 39 DKK hos Med24.

Badeanstalten Spearmint 5 Ml

Badeanstalten Spearmint 5 Ml

🥇 den bedst anmeldte læbepomade

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

39 DKK hos Med24
39 DKK hos Billig Parfume
41 DKK hos Helsebixen

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Badeanstalten Spearmint 5 Ml i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G. Lige nu står den til 26 DKK (før 30) hos Helsebixen.

Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G

Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G

🥈 den bedst anmeldte billige læbepomade

4.64.5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

26 DKK hos Helsebixen
27 DKK hos Med24
28 DKK hos Netspiren

Ser vi på Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Den billige Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G koster lige nu 13 DKK mindre end Badeanstalten Spearmint 5 Ml. Det betyder du kan spare 33%.

Hvis vi sammenligner den bedste læbepomade med alle de andre læbepomade modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Badeanstalten Spearmint 5 Ml virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre læbepomader. Badeanstalten Spearmint 5 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Urtekram Body Care Lip Balm Vanilla 4 G er her de blå barer.Den bedste læbepomade kommer fra Badeanstalten. Dette mærke fremstår ligeså fremragende indefor produkter som fx. læbepomader.

Modsat den bedste læbepomade, så kommer den bedste billige model fra mærket Urtekram. Fuldstændig ligesom med Badeanstalten, så klarer Urtekram sig også virkeligt godt indefor produkter som fx. læbepomader.

Bedste økologiske læbepomade

Såfremt du også er glad for økologisk læbepomade, så er den bedst anmeldte økologiske model læbepomade Plan Organic Pebermynte. Den står netop nu til 99 DKK hos Helsebixen.

Plan Organic Pebermynte

Plan Organic Pebermynte

4.14 stjerner baseret på 42 anmeldelser

99 DKK hos Helsebixen


Leder du efter en læbepomade til damer, så får Nuxe TemplateFieldNameSafe de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 49 DKK (før 60) hos Nice Hair.

Inden du vælger denne model, så er det dog værd at bemærke at den bedste læbepomade ovenfor ikke er specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor godt kunne bruge denne selvom den ikke er specifikt til mænd.

Hvis du vil have en læbepomade specifikt til damer, så er det modellen herunder du bør gå efter.

Utroligt nok er blot 0% af anmeldelserne af Nuxe TemplateFieldNameSafe|Nuxe TemplateFieldNameSafe anmeldelserne} på triste 1-2 stjerner.De 10 konkurrenter

Udover den bedste læbepomade lige herover, så findes der også en sjat andre spændende læbepomader. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide læbepomaderne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Crazy Rumors Amaretto

4.95 stjerner

Crazy Rumors Amaretto har vi placeret lige uden for de bedste læbepomader, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 35 DKK.Crazy Rumors Lip Balm Raspberry Sorbet 4 Ml

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Crazy Rumors Lip Balm Raspberry Sorbet 4 Ml 4.6 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste læbepomader. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 86% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 35 DKK hos Helsebixen.VICHY NaturalBlendNatural 4.5 G

4.44.5 stjerner

VICHY NaturalBlendNatural 4.5 G er blandt de bedst anmeldte læbepomader, da den får 4.4 ud 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud til 68 DKK hos Apopro.Crazy Rumors HibisKiss Breeze

4.44.5 stjerner

Crazy Rumors HibisKiss Breeze er blandt de bedst anmeldte læbepomader, da den får 4.4 ud 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud til 40 DKK hos Helsebixen.Plan Organic Pebermynte

4.14 stjerner

Plan Organic Pebermynte ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 4.1 ud af 5 stjerner

Netop nu er den billigst hos Helsebixen. Der står den til 99 DKK.

Vær opmærksom på at Plan Organic Pebermynte er økologisk.Vaseline Flere Varianter 20G

4.04 stjerner

Vaseline Flere Varianter 20G ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 4 ud af 5 stjerner

Netop nu er den billigst hos Med24. Der står den til 23 DKK.

Vaseline Flere Varianter 20G er også den billigste læbepomade i listen her over de bedst anmeldte modeller.Badeanstalten Pink Grape 5 Ml

4.04 stjerner

Med på listen her har vi også Badeanstalten Pink Grape 5 Ml, da den i anmeldelserne får 4 stjerner og vildt nok er kun 1% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 37 DKK hos Billig Parfume.Nuxe {TemplateFieldNameSafe}

4.04 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Nuxe TemplateFieldNameSafe, der i anmeldelserne får 4 stjerner og utroligt nok er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 49 DKK hos Nice Hair.Badeanstalten Lakridsrod 5 Ml

3.03 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Badeanstalten Lakridsrod 5 Ml, der i anmeldelserne får 3 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Netop nu er den billigst hos Billig Parfume. Der er den på tilbud til 36 DKK.
Læs mere

Læbestifte

Læbestifte

De bedste læbestift modeller. Læbestifte fra 29 DKK.

Makeupspejle

Makeupspejle

De allerbedste makeupspejl modeller. Priser fra 229 DKK.

Mascara

Mascara

De allerbedste mascara. Fremragende mascara fra 39 DKK.

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

De bedste mellemrumsbørste modeller. Mellemrumsbørster fra 30 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

De allerbedste menstruationskop modeller. Priser fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*