Altmuligt > Beauty sager > Læbestifte

Den bedste læbestift i 2021

Mads Phikamphon

Alle læbestifterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser af læbestifte, så er Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum den bedste læbestift til både kvinder og mænd.

Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum

Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

145 DKK hos Coolshop
176 DKK hos HQ Hair
195 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for læbestift, så derfor har vi valgt en masse læbestifte der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 130 liste over de bedst anmeldte læbestifte.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en læbestift der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye læbestift til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en læbestift. I listen her svinger priserne fra fornuftige 37,- DKK for den billigste læbestift til 227,- DKK for den dyreste læbestift.

Mange går efter en læbestift fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Max Factor og Maybelline.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste læbestift

For at kunne finde frem til den bedste læbestift, så har vi udvalgt 130 forskellige læbestifte fra mærker som Max Factor og Maybelline.

Herefter har robotten indsamlet 136.746 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste læbestift.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte læbestift

Den bedst anmeldte læbestift er Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum. Lige nu står den til 145 DKK hos Coolshop. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr læbestift. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for læbestifte.

Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum

Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

145 DKK hos Coolshop
176 DKK hos HQ Hair
195 DKK hos Helsebixen

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis vi tager og sammenligner den bedste læbestift med de andre læbestift modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum noget bedre end anmeldelserne af de andre modeller. Dr. Hauschka Lipstick 17 Geum er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det er ikke kun indefor læbestifte at Dr. Hauschka klarer sig virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som læbestifte.

Hvis du jagter læbestifte til mænd, så er den bedst anmeldte L'Oréal Infaillible Les Chocolats Liquid Lipstick 842 Candy Man. Den står netop nu til 75 DKK hos Amazon DE.

For god ordens skyld, så bør du dog notere dig at den bedste læbestift ovenfor ikke er beregnet specielt til mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde godt kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Hvis du vil have en læbestift specifikt beregnet til mænd, så er det L'Oréal Infaillible Les Chocolats Liquid Lipstick 842 Candy Man herunder du bør vælge.Leder du efter en læbestift til damer, så får Bare Minerals Gen Nude Lipstick Honeybun de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 142 DKK hos Amazon DE.

Som med læbestifterne til mænd ovenfor, så bør du lige huske at den allerbedste læbestift herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Du kan ret sikkert vælge denne fremfor en model specielt til damer.

Vil du have en læbestift specielt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Bare Minerals Gen Nude Lipstick Honeybun anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 93% er på 4-5 stjerner.Læbestifte fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at vælge en læbestift fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte læbestifte fra disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Max Factor og Maybelline. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Udfra de forskellige Max Factor læbestifte modeller, så er Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink bedst anmeldt. HQ Hair har den netop nu til 76 DKK.

Usædvanligt høje 90% af Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på Maybelline læbestifte modellerne, så får Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Lover de bedst anmeldelser. Nice Hair har den lige nu til 79 DKK (før 95).

Checker vi anmeldelserne af Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Lover, så har vi helt vildt høje 91% på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste læbestift

Ved siden af den bedste læbestift herover, så findes der selvfølgelig også andre gode læbestifte. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide læbestifterne herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte

5.05 stjerner

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte har vi placeret lige uden for de bedste læbestifte, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Helsebixen. Hos Helsebixen står den til 169 DKK.Lancome L

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick 3.6G 78 Wild Thoughts 5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste læbestifte. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 239 DKK.Lancome L

5.05 stjerner

Lancome L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick 3.2G 168 Shine Declaration får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 159 DKK.Lancome L

5.05 stjerner

Lancome L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick 3.2G 232 Mademoiselle Plays får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 229 DKK.Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5

Den er netop nu til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 200 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og vildt nok er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 259 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore. Den får i anmeldelserne 5 stjerner og meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 179 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement. Den får i anmeldelserne 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 239 DKK.Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 45 DKK. Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet er derved den billigste model på denne side.Jane Iredale PureMoist Lipstick 3 Gr. Jamie

5.05 stjerner

En af de sidste interessante læbestifte er Jane Iredale PureMoist Lipstick 3 Gr. Jamie. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 136 DKK.Endnu flere læbestifte

Ved siden af de fremragende læbestift modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Herunder har vi en liste med nogle af de andre læbestift modeller vi har samlet anmeldelser for.

Skræmmende nok så findes der læbestifte der får ned til under virkeligt triste 2 stjerner😮

5.0Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 3.5 Gr. 541 L.A. Noir
5.0Makeup Revolution Amazing Lipstick 4 Gr. 100% Vamp
5.0IDUN Minerals Stina Lipstick
4.9Clarins Joli Rouge Brilliant Lipstick 3.5G 762S Pop Pink
4.8Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 744 Soft Plum
4.7Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Lover
4.7Lancome L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick 3.2G 230 Watch Me Shine
4.7Yves Saint Laurent YSL Rouge Volupte Shine Lipstick 4 Ml 6 Pink Safari
4.7Clinique Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour 3 Gr. 32 Wine & Dine
4.7NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Lipstick 3 Ml Amethyst Vibes
4.7NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick 3.5 Gr. The Best
4.7Bare Minerals Gen Nude Radiant Lipstick 3.5 Gr. Notorious
4.7Bare Minerals Gen Nude Lipstick Honeybun
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 10 Dreamer
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 115 Founder
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 170 Initiator
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml -180 Revolutionary
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 108 Brun Cuivre
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 303 Rose Tendre
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 453 Rose
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 630A Nu
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 090 English Rose
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 095 Dusky Rose
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 120 Midnight Mauve
4.6Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick 3.6G 510 Ardent Sand
4.6Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 23 Mystery Red
4.6Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 66 Orange Sacree
4.5Jane Iredale Naturally Moist Lipstick Flere Farver
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Matte Lipstick 634 Greige Perfecto
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 352 #Beautyguru
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 905 #Bae
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Shame
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Cliche
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Doubts
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Judgement
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Cage
4.5Elf Cosmetics Beautifully Bare Satin Lipstick 3.8 Gr. Touch Of Pink
4.5Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 49 Rose Tropical
4.5Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 74 Orange Electro
4.5Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Matte 4.2 Ml 187 Lip Motivation
4.5TheBalm Meet Matt Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick 7.4 Ml Committed
4.5NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Alien
4.5Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 215 Future Shock
4.4Embryolisse Protective Repair Lipstick 4 Gr
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 20 Pioneer
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Poet
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 120 Artist
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 125 Inspirer
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 642 #MLBB
4.4Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 135 Pure Plum
4.4Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Fling 207
4.4Elf Cosmetics Velvet Matte Lipstick 4.1 Gr. Blushing Brown
4.4Elf Cosmetics Beautifully Bare Satin Lipstick 3.8 Gr. Touch Of Berry
4.4GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 014 Matt Cranberry
4.4Clarins Joli Rouge Brilliant Moisturizing Lipstick 3.5 Gr. 06 Fig
4.4Clarins Joli Rouge Velvet Lipstick 3.5G 758V Sandy Pink
4.4Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 51 Corail Urbain
4.4Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 381 Rose Rendez-Vous
4.4Smashbox Be Legendary Lipstick 3 Gr. L.A Sunset
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick Into The Night
4.4Clarins Lipsticks
4.4Smashbox Always On Liquid Metallic Lipstick 4 Ml Xo
4.4Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy
4.3Max Factor Velvet Matte Lipstick 20 Rose
4.3Maybelline Color Sensational Lipstick Daring Ruby 970
4.3Maybelline Color Sensational Lipstick Divine Wine 975
4.3Maybelline Color Sensational Lipstick 233 Pink Pose
4.3Bare Minerals Longwear Lipstick 2 Gr. Hibiscus
4.3Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 120 Sienna Ultime
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Free Spirit
4.3Lancome Matte Shaker Liquid Lipstick 6.2ML 189 Red'y In 5
4.3Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick 50 Just Alluring
4.2LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Ultra Matte Liquid Lipstick 7.6 Ml 862 Volupto Choko
4.2Maybelline Color Sensationel Powder Matte Lipstick 15 Smoky Taupe
4.2Bare Minerals Statement Luxe-Shine Lipstick 3.5 Gr. NSFW
4.2L'Oréal Infaillible Les Chocolats Liquid Lipstick 842 Candy Man
4.2E.l.f. Feuchtigkeitsspendende Lippenstift
4.2Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 228 Metropolis
4.1Maybelline Color Sensational Shine Compulsion Lipstick 90 Scarlet Flame
4.1Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 17 Rose Dahlia
4.1Yves Saint Laurent YSL Rouge Volupte Shine Lipstick 4 Ml 49 Rose Saint German
4.1Clinique Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour 3 Gr. 17 Strawberry Ice
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lip Lingerie Liquid Lipstick 4 Ml Seduction
4.1Smashbox Always On Liquid Lipstick Metallic Matte 4 Ml Hot Damn
4.1TheBalm Girls Lipstick 4 Gr. Mia Moore
4.0Dr. Hauschka 12 Paeony
4.0Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 50 Voyager
4.0Maybelline Color Sensational Lipstick 411 Plum Rule
4.0Elf Cosmetics Moisturizing Lipstick 3.2 Gr. Party In The Buff
4.0GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 001 Matt Baby Lips
4.0Yves Saint Laurent YSL Volupte Tint-In-Balm Lipstick 3.5 Gr. 8 Catch Me Orange
4.0Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 82 Rouge Provocation
4.0Benecos Natural Lipstick 4.5 Gr. Peach
3.9Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Molly
3.8Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Sheer 4.2 Ml 202 Nuit & Jour
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lingerie Push Up Long Lasting Lipstick 1.5 Gr. Dusk To Dawn
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Soft Spoken
3.8Clarins 745 PINK PRALINE IN ESAURIMENTO A DICEMBRE 2019
3.7Dr. Hauschka Sheer 06 Aprikola
3.7Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick 3.6G 508 Purple Temptation
3.6Makeup Revolution Iconic Matte Nude Lipstick Inclination
3.6Smashbox Be Legendary Lipstick 3 Gr. Famous
3.5Idun Minerals Hjortron 4 Gram
3.4Green People GreenPeople Velvet Matte Lipstick Damask Rose
3.4Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick 53 Garnet
3.2Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Stehanie
3.0Dr. Hauschka 18 Fire Lily
3.0Yves Saint Laurent YSL Rouge Volupte Shine Lipstick 4 Ml 90 Plum Tunique
3.0Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. Absolutely Flawless
2.9Helena Rubinstein Wanted Rouge Lipstick 102 Subjugate
2.4GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 029 Runaway Red
2.0Clarins Joli Rouge Velvet Lipstick 3.5G 705V Soft Berry
1.0Jane Iredale PureMoist Lipstick 3 G Ann
1.0Makeup Revolution Amazing Lipstick 4 Gr. Make Me Magnificent

Læs mere

Makeupspejle

Makeupspejle

Alle de bedste makeupspejl modeller. Fremragende makeupspejle fra 150 DKK.

Mascara

Mascara

De allerbedste mascara modeller. Mascara fra 22 DKK.

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

Alle de allerbedste mellemrumsbørster. Fremragende mellemrumsbørster fra 20 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

Alle de bedste menstruationskop modeller. Fremragende menstruationskopper fra 112 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl modeller. Mundskyl fra 33 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*