Altmuligt > Beauty sager > Læbestifte

Den bedste læbestift i 2021

Mads Phikamphon

Alle læbestifterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser af læbestifte, så er Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry den bedste læbestift til både kvinder og mænd.

Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 56 anmeldelser

150 DKK hos Nice Hair
164 DKK hos Escentual

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for læbestift, så derfor har vi valgt en masse læbestifte der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 73 liste over de bedst anmeldte læbestifte.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en læbestift der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye læbestift til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en læbestift. I listen her svinger priserne fra fornuftige 39,- DKK for den billigste læbestift til 235,- DKK for den dyreste læbestift.

Mange går efter en læbestift fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Max Factor og Maybelline.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste læbestift

For at kunne finde frem til den bedste læbestift, så har vi udvalgt 73 forskellige læbestifte fra mærker som Max Factor og Maybelline.

Herefter har robotten indsamlet 19.254 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste læbestift.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte læbestift

Den bedst anmeldte læbestift er Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry. Lige nu står den til 150 DKK (før 200) hos Nice Hair. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr læbestift. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for læbestifte.

Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 56 anmeldelser

150 DKK hos Nice Hair
164 DKK hos Escentual


Hvis vi tager og sammenligner den bedste læbestift med de andre læbestift modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry noget bedre end anmeldelserne af de andre modeller. Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det er ikke kun indefor læbestifte at Clarins klarer sig virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som foundations og læbestifte.

Hvis du jagter en læbestift til damer, så er den bedst anmeldte Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy. Den står netop nu til 139 DKK (før 250) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så bør du notere dig at den allerbedste læbestift herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er beregnet specielt til mænd.

Vil du have en læbestift specielt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Checker vi anmeldelserne af Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Læbestifte fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at vælge en læbestift fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte læbestifte fra disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Max Factor og Maybelline. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Udfra de forskellige Max Factor læbestifte modeller, så er Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink bedst anmeldt. Nice Hair har den netop nu til 66 DKK (før 88).

Usædvanligt høje 92% af Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på Maybelline læbestifte modellerne, så får Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 10 Dreamer de bedst anmeldelser. Nice Hair har den lige nu til 76 DKK (før 95).10 konkurrenter til bedste læbestift

Ved siden af den bedste læbestift herover, så findes der selvfølgelig også andre gode læbestifte. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide læbestifterne herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 70 Le Nu

5.05 stjerner

Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 70 Le Nu har vi placeret lige uden for de bedste læbestifte, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 220 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller og vildt nok er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 232 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore

5.05 stjerner

Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 179 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 23 Mystery Red

5.05 stjerner

Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 23 Mystery Red får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 169 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 193 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Matte 4.2 Ml 187 Lip Motivation

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Matte 4.2 Ml 187 Lip Motivation, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 99 DKK.Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 39 DKK. Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. No Perfection Yet er derved den billigste model på denne side.Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 3.5 Gr. 541 L.A. Noir

5.05 stjerner

En af de sidste interessante læbestifte er Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 3.5 Gr. 541 L.A. Noir. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 224 DKK.IDUN Minerals Stina Lipstick

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også IDUN Minerals Stina Lipstick. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 135 DKK.Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Molly

4.95 stjerner

Med på listen her har vi også Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Molly. Den får i anmeldelserne 4.9 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 235 DKK.Endnu flere læbestifte

Ved siden af de fremragende læbestift modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Herunder har vi en liste med nogle af de andre læbestift modeller vi har samlet anmeldelser for.

Skræmmende nok så findes der læbestifte der får ned til under virkeligt triste 2 stjerner😮

4.9Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy
4.8Lancome L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick 3.2G 230 Watch Me Shine
4.8Clinique Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour 3 Gr. 32 Wine & Dine
4.7Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink
4.7NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick 3.5 Gr. The Best
4.7Bare Minerals Gen Nude Lipstick Honeybun
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 10 Dreamer
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 125 Inspirer
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml -180 Revolutionary
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 453 Rose
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 630A Nu
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 120 Midnight Mauve
4.5Jane Iredale Naturally Moist Lipstick Flere Farver
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Judgement
4.5Elf Cosmetics Beautifully Bare Satin Lipstick 3.8 Gr. Touch Of Pink
4.5Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 74 Orange Electro
4.5Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 66 Orange Sacree
4.5Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 381 Rose Rendez-Vous
4.5NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Alien
4.5Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 215 Future Shock
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 20 Pioneer
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 170 Initiator
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 108 Brun Cuivre
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 352 #Beautyguru
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 905 #Bae
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Shame
4.4Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 135 Pure Plum
4.4Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Fling 207
4.4Elf Cosmetics Velvet Matte Lipstick 4.1 Gr. Blushing Brown
4.4Bare Minerals Longwear Lipstick 2 Gr. Hibiscus
4.4Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 51 Corail Urbain
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick Into The Night
4.3Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Poet
4.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 642 #MLBB
4.3Maybelline Color Sensational Lipstick 233 Pink Pose
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Free Spirit
4.3Smashbox Always On Liquid Metallic Lipstick 4 Ml Xo
4.2Max Factor Velvet Matte Lipstick 20 Rose
4.2Maybelline Color Sensational Lipstick Divine Wine 975
4.2Maybelline Color Sensationel Powder Matte Lipstick 15 Smoky Taupe
4.2GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 014 Matt Cranberry
4.2Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 228 Metropolis
4.1Benecos Natural Lipstick 4.5 Gr. Peach
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lip Lingerie Liquid Lipstick 4 Ml Seduction
4.0Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 50 Voyager
4.0Maybelline Color Sensational Lipstick 411 Plum Rule
4.0GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 001 Matt Baby Lips
4.0Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 82 Rouge Provocation
4.0Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Sheer 4.2 Ml 202 Nuit & Jour
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lingerie Push Up Long Lasting Lipstick 1.5 Gr. Dusk To Dawn
3.6Makeup Revolution Iconic Matte Nude Lipstick Inclination
3.5Irina The Diva Lipstick 002 Jungle Diva
3.5Idun Minerals Hjortron 4 Gram
3.3Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick 3.6G 508 Purple Temptation
3.2Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Stehanie
3.0Yves Saint Laurent YSL Rouge Volupte Shine Lipstick 4 Ml 90 Plum Tunique
3.0Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. Absolutely Flawless
1.0Makeup Revolution Amazing Lipstick 4 Gr. Make Me Magnificent

Læs mere

Makeupspejle

Makeupspejle

Alle de bedste makeupspejl modeller. Fremragende makeupspejle fra 229 DKK.

Mascara

Mascara

De allerbedste mascara modeller. Mascara fra 39 DKK.

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

Alle de allerbedste mellemrumsbørster. Fremragende mellemrumsbørster fra 30 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

Alle de bedste menstruationskop modeller. Fremragende menstruationskopper fra 129 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl modeller. Mundskyl fra 65 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*