Altmuligt > Beauty sager > Læbestifte

Den bedste læbestift i 2021

Mads Phikamphon

Alle læbestifterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser af læbestifte, så er IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte den bedste læbestift til både kvinder og mænd.

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

169 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for læbestift, så derfor har vi valgt en masse læbestifte der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 72 liste over de bedst anmeldte læbestifte.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en læbestift der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye læbestift til en god pris.

Mange går efter en læbestift fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedst anmeldte modeller fra Max Factor og Maybelline.

Sådan finder vi den bedste læbestift

For at finde frem til den allerbedste læbestift har vi udvalgt 72 forskellige læbestifte fra store mærker som Max Factor og Maybelline.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 20.214 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte læbestift.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange læbestifte. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste læbestift.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte læbestift

Den bedst anmeldte læbestift er IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte. Lige nu står den til 169 DKK hos Helsebixen. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr læbestift. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for læbestifte.

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte

🥇 den bedst anmeldte læbestift

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

169 DKK hos Helsebixen

IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste læbestift med de andre læbestift modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte noget bedre end anmeldelserne af de andre modeller. IDUN Minerals Lingon Lipstick Matte er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det er ikke kun indefor læbestifte at IDUN Minerals klarer sig virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som læbestifte og mascara.

Hvis du jagter en læbestift til damer, så er den bedst anmeldte Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy. Den står netop nu til 139 DKK (før 250) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så bør du notere dig at den allerbedste læbestift herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er beregnet specielt til mænd.

Vil du have en læbestift specielt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Checker vi anmeldelserne af Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Læbestifte fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at vælge en læbestift fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte læbestifte fra disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Max Factor og Maybelline. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Udfra de forskellige Max Factor læbestifte modeller, så er Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink bedst anmeldt. HQ Hair har den netop nu til 78 DKK.

Usædvanligt høje 92% af Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på Maybelline læbestifte modellerne, så får Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 10 Dreamer de bedst anmeldelser. Nice Hair har den lige nu til 71 DKK (før 95).10 konkurrenter til bedste læbestift

Ved siden af den bedste læbestift herover, så findes der selvfølgelig også andre gode læbestifte. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide læbestifterne herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry

5.05 stjerner

Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 760 Pink Cranberry har vi placeret lige uden for de bedste læbestifte, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 150 DKK.Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 70 Le Nu

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 70 Le Nu 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 206 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion

5.05 stjerner

Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 3 Orange Illusion får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 218 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore

5.05 stjerner

Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 7 Rose Oxymore får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner og meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 179 DKK.Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 23 Mystery Red

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Yves Saint Laurent YSL The Slim Leather-Matte Lipstick 2.2 Gr. 23 Mystery Red, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 169 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 66 Orange Sacree

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 66 Orange Sacree, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 199 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 371 Passionnement. Den får i anmeldelserne 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 183 DKK.Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Matte 4.2 Ml 187 Lip Motivation

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Matte 4.2 Ml 187 Lip Motivation. Den får i anmeldelserne 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 199 DKK.Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 3.5 Gr. 541 L.A. Noir

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 3.5 Gr. 541 L.A. Noir. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 210 DKK.IDUN Minerals Stina Lipstick

5.05 stjerner

Med på listen her har vi også IDUN Minerals Stina Lipstick. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 127 DKK. IDUN Minerals Stina Lipstick er derved den billigste model på denne side.Endnu flere læbestifte

Ved siden af de fremragende læbestift modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Herunder har vi en liste med nogle af de andre læbestift modeller vi har samlet anmeldelser for.

Skræmmende nok så findes der læbestifte der får ned til under virkeligt triste 2 stjerner😮

4.9Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Molly
4.9Clarins Joli Rouge Brilliant Lipstick 3.5G 762S Pop Pink
4.9Clarins Joli Rouge Lipstick 3.5G 744 Soft Plum
4.9Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 Gr. 524 Dark Fantasy
4.8Lancome L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick 3.2G 230 Watch Me Shine
4.8Clinique Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour 3 Gr. 32 Wine & Dine
4.7Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 085 Angel Pink
4.7NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick 3.5 Gr. The Best
4.7Bare Minerals Gen Nude Lipstick Honeybun
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 10 Dreamer
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 125 Inspirer
4.6Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml -180 Revolutionary
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 453 Rose
4.6LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 630A Nu
4.6Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 120 Midnight Mauve
4.6Elf Cosmetics Beautifully Bare Satin Lipstick 3.8 Gr. Touch Of Pink
4.5Jane Iredale Naturally Moist Lipstick Flere Farver
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Judgement
4.5Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 74 Orange Electro
4.5Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Cream 4.2 Ml 381 Rose Rendez-Vous
4.5NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Alien
4.5Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 215 Future Shock
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 20 Pioneer
4.4Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 170 Initiator
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Lipstick 108 Brun Cuivre
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 352 #Beautyguru
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 905 #Bae
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Shame
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick No Cliche
4.4Max Factor Colour Elixir RS Lipstick 135 Pure Plum
4.4Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Fling 207
4.4Clarins Joli Rouge Velvet Lipstick 3.5G 758V Sandy Pink
4.4Bare Minerals Longwear Lipstick 2 Gr. Hibiscus
4.4Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 51 Corail Urbain
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Shout Loud Lipstick Into The Night
4.3Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick Poet
4.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Color Riche Shine Lipstick 642 #MLBB
4.3Maybelline Color Sensational Lipstick 233 Pink Pose
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Suede Matte Lipstick 3.5 Gr. Free Spirit
4.3Smashbox Always On Liquid Metallic Lipstick 4 Ml Xo
4.2Max Factor Velvet Matte Lipstick 20 Rose
4.2Maybelline Color Sensational Lipstick Divine Wine 975
4.2Maybelline Color Sensationel Powder Matte Lipstick 15 Smoky Taupe
4.2GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 014 Matt Cranberry
4.2Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 1.6 Gr. 228 Metropolis
4.1Benecos Natural Lipstick 4.5 Gr. Peach
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lip Lingerie Liquid Lipstick 4 Ml Seduction
4.0Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick 5 Ml 50 Voyager
4.0Maybelline Color Sensational Lipstick 411 Plum Rule
4.0GOSH Copenhagen GOSH Velvet Touch Lipstick 4 Gr. 001 Matt Baby Lips
4.0Lancome L'ABSOLU Rouge Lipstick Sheer 4.2 Ml 202 Nuit & Jour
3.9Yves Saint Laurent YSL Rouge Pur Couture Lipstick 3.8 Ml 82 Rouge Provocation
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Lingerie Push Up Long Lasting Lipstick 1.5 Gr. Dusk To Dawn
3.5Irina The Diva Lipstick 002 Jungle Diva
3.5Idun Minerals Hjortron 4 Gram
3.3Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick 3.6G 508 Purple Temptation
3.2Jane Iredale Naturally Moist Lipstick 3.4 Gr. Stehanie
3.0Clarins Joli Rouge Velvet Lipstick 3.5G 705V Soft Berry
3.0Yves Saint Laurent YSL Rouge Volupte Shine Lipstick 4 Ml 90 Plum Tunique
3.0Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick 3.2 Gr. Absolutely Flawless
1.0Makeup Revolution Amazing Lipstick 4 Gr. Make Me Magnificent

Læs mere

Makeupspejle

Makeupspejle

Alle de bedste makeupspejl modeller. Fremragende makeupspejle fra 229 DKK.

Mascara

Mascara

De allerbedste mascara modeller. Mascara fra 30 DKK.

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

Alle de allerbedste mellemrumsbørster. Fremragende mellemrumsbørster fra 30 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

Alle de bedste menstruationskop modeller. Fremragende menstruationskopper fra 129 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl modeller. Mundskyl fra 59 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*