Altmuligt > Boligudstyr > Lamper

De bedste lamper i 2021

Mads Phikamphon

Alle lamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af anmeldelser, så er den bedste lampe Herstal Vienda BORDE14. Hvorfor den er den bedste lampe ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Søger du en bestemt type lampe, så ser vi også nærmere på lysterapilamper, arbejdslamper, bordlamper m.m. herunder.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

519 DKK hos Kitchentime
549 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny lampe, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedst anmeldte lamper👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en lampe der modsvarer det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye lampe til en rigtig god pris.

Det store lampe valg

Der findes flere forskellige typer lamper, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer lamper. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige lampe.

Nogen af de typer lamper du kan checke er lysterapilamper, arbejdslamper, bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftslamper.

Gennemsnitligt ligger prisen på lysterapilamper omkring 900 DKK, arbejdslamper omkring 14700 DKK, bordlamper omkring 800 DKK, gulvlamper omkring 1400 DKK, væglamper omkring 800 DKK og loftslamper omkring 1400 DKK.

De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer lamper er der naturligvis en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer lamper, så kan du uden panik læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 80 lamper vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser.

Hvordan vi finder den bedste lampe

For at finde frem til den allerbedste lampe har vi udvalgt 80 forskellige lamper.

Herefter har robotten fundet 3.082 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

For at kunne dække folks forskellige behov, så har vi set på flere typer lamper. Fra lysterapilamper over arbejdslamper til bordlamper.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste lampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge lampe udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste lampe

Bedst anmeldt af alle lamperne er Herstal Vienda BORDE14. Den er den bedst anmeldte lampe på tværs af alle typer lamper. Lige nu står den til 519 DKK hos Kitchentime.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

519 DKK hos Kitchentime
549 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Herstal Vienda BORDE14 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Det er ikke kun indefor lamper at mærket Herstal fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som lamper og bordlamper.

Den bedst anmeldte lysterapilampe

Af de lysterapilamper vi har set på er den bedst anmeldte Beurer TL41. Lige nu står den til 473 DKK (før 751) hos Amazon DE.

Beurer TL41

Beurer TL41

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

473 DKK hos Amazon DE

Beurer TL41 anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4-5 stjerner.Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle lysterapilamperne her.

Når du ser på lamper så husk på at lysterapilamper i de fleste tilfælde har en ret lav pris hvis du sammenligner andre typer lamper. Såfremt dit budget ikke gror op i himlen, så kan det altså godt være en ide at checke de forskellige lysterapilamper.

Den bedst anmeldte arbejdslampe

Af de arbejdslamper vi har set på er den bedst anmeldte AEG 18V LED Områdebelysning BFL18X. Lige nu står den til 593 DKK hos Amazon DE.

Kigger vi på anmeldelserne af AEG 18V LED Områdebelysning BFL18X, så ligger usædvanligt høje 94% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle arbejdslamperne her.

Såfremt drømmer om en arbejdslampe, så skal du huske på at arbejdslamper er væsentligt dyrere end andre lamper. Du bør derfor ikke blive chokeret når du sammenligner priserne på udvalget af arbejdslamper.

Den bedst anmeldte bordlampe

Af de bordlamper vi har set på er den bedst anmeldte Herstal Vienda BORDE14. Lige nu står den til 519 DKK hos Kitchentime.

Herstal Vienda BORDE14 er som nævnt ovenfor også den bedste lampe på tværs af alle typer lamper.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

519 DKK hos Kitchentime
549 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Herstal Vienda BORDE14 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre bordlampe modeller, så kan du se alle bordlamperne her.

Præcis ligesom med lysterapilamper, så har vi de fleste bordlamper i den billige ende sammenlignet med de andre lamper. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at checke udvalget af bordlamper hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Den bedst anmeldte væglampe

Af de væglamper vi har set på er den bedst anmeldte Roommate Fugl Mørk Rosa. Lige nu står den til 475 DKK hos Coop.

Roommate Fugl Mørk Rosa

Roommate Fugl Mørk Rosa

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

475 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Roommate Fugl Mørk Rosa er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle væglamperne her.

Præcis ligesom med lysterapilamper, så ligger væglamperne i den billige ende sammenlignet med de andre lamper. Det betyder ligesom for lysterapilamperne at du bør bruge lidt tid på at overveje en væglampe hvis budgettet ikke er så stort.

Den bedst anmeldte loftslampe

Af de loftslamper vi har set på er den bedst anmeldte Philips Hue Struana Hue Loftlampe. Lige nu står den til 1040 DKK hos Computersalg.

Ret vilde 100% af Philips Hue Struana Hue Loftlampe anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle loftslamperne her.

Præcis ligesom med lysterapilamper, så ligger loftslamperne i den billige ende sammenlignet med de andre lamper. Det betyder ligesom for lysterapilamperne at du bør bruge lidt tid på at overveje en loftslampe hvis budgettet ikke er så stort.

Lamper i flere materialer

En del folk mener det er afgørende at deres nye lampe er lavet af et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste lampe modeller i forskellige materialer såsom metal.

Den bedst anmeldte metallampe

Den allerbedst anmeldte lampe i metal vi har fundet frem til er en Philips HUE DAYLO1746530P7. Den står for tiden til 677 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af Philips HUE DAYLO1746530P7 ligger bestemt godt. Hele 94% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende lysterapilamper fra 345 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedst anmeldte arbejdslampe modeller. Arbejdslamper fra 619 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de allerbedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende gulvlamper fra 499 DKK.

Væglamper

Væglamper

De bedst anmeldte væglampe modeller. Væglamper fra 104 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

Alle de allerbedste loftslampe modeller. Fremragende loftslamper fra 749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*