Altmuligt > Boligudstyr > Lamper

De bedste lamper i 2020

Alle lamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på tusindvis af af anmeldelser, så er den bedste lampe Halo Design Baltimore. Hvorfor den er den bedste lampe ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Søger du en bestemt type lampe, så ser vi også nærmere på lysterapilamper, arbejdslamper, bordlamper m.m. herunder.

Halo Design Baltimore

Halo Design Baltimore

🥇 den bedste anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1099 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny lampe, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedst anmeldte lamper👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en lampe der modsvarer det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye lampe til en rigtig god pris.

Det store lampe valg

Der findes flere forskellige typer lamper, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer lamper. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige lampe.

Nogen af de typer lamper du kan checke er lysterapilamper, arbejdslamper, bordlamper, gulvlamper og væglamper.

Gennemsnitligt ligger prisen på lysterapilamper omkring 1100 DKK, arbejdslamper omkring 1100 DKK, bordlamper omkring 700 DKK, gulvlamper omkring 1600 DKK og væglamper omkring 700 DKK.

De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer lamper er der naturligvis en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer lamper, så kan du uden panik læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 162 lamper vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser.

Hvordan vi finder den bedste lampe

For at finde frem til den allerbedste lampe har vi udvalgt 162 forskellige lamper.

Herefter har robotten fundet 5.129 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

For at kunne dække folks forskellige behov, så har vi set på flere typer lamper. Fra lysterapilamper over arbejdslamper til bordlamper.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste lampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge lampe udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste lampe

Bedst anmeldt af alle lamperne er Halo Design Baltimore. Den er den bedst anmeldte lampe på tværs af alle typer lamper. Lige nu står den til 1099 DKK (før 1299) hos Coop.

Halo Design Baltimore

Halo Design Baltimore

🥇 den bedste anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1099 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Halo Design Baltimore er på 4-5 stjerner.Den bedst anmeldte lysterapilampe

Af de lysterapilamper vi har set på er den bedst anmeldte Beurer TL30. Lige nu står den til 327 DKK hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Beurer TL30 ligger altså godt. Hele 88% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle lysterapilamperne her.

Den bedst anmeldte arbejdslampe

Af de arbejdslamper vi har set på er den bedst anmeldte Ledvance LEDtripod 2X50W. Lige nu står den til 899 DKK hos Elgiganten.

Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af Ledvance LEDtripod 2X50W er på 4-5 stjerner.Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle arbejdslamperne her.

Den bedst anmeldte bordlampe

Af de bordlamper vi har set på er den bedst anmeldte Halo Design Baltimore. Lige nu står den til 1099 DKK (før 1299) hos Coop.

Halo Design Baltimore er som nævnt ovenfor også den bedste lampe på tværs af alle typer lamper.

Halo Design Baltimore

Halo Design Baltimore

🥇 den bedste anmeldte lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1099 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Halo Design Baltimore er på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre bordlampe modeller, så kan du se alle bordlamperne her.

Den bedst anmeldte væglampe

Af de væglamper vi har set på er den bedst anmeldte Roommate Fugl Mørk Rosa. Lige nu står den til 475 DKK hos Coop.

Roommate Fugl Mørk Rosa

Roommate Fugl Mørk Rosa

🥉 den billigste lampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

475 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Roommate Fugl Mørk Rosa er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil checke de andre modeller, så kan du se alle væglamperne her.

Hvis du leder efter en lampe til børn, så er den bedst anmeldte Kids Concept Star Lyseblå. Den står netop nu til 200 DKK (før 450) hos Coop.

Kids Concept Star Lyseblå

Kids Concept Star Lyseblå

2.73 stjerner baseret på 3 anmeldelser

200 DKK hos Coop


Lamper i flere materialer

En del folk mener det er afgørende at deres nye lampe er lavet af et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste lampe modeller i forskellige materialer såsom metal.

Den bedst anmeldte metallampe

Den allerbedst anmeldte lampe i metal vi har fundet frem til er en Philips Hue Adore Badeværelse BT Krom. Den står for tiden til 1070 DKK hos ProShop.

Helt fantastisk er kun 0% af Philips Hue Adore Badeværelse BT Krom anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊
Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende lysterapilamper fra 223 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedst anmeldte arbejdslampe modeller. Arbejdslamper fra 239 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de allerbedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende gulvlamper fra 499 DKK.

Væglamper

Væglamper

De bedst anmeldte væglampe modeller. Væglamper fra 119 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*