Altmuligt > Elektronik > Støvsugere > Ledningsfri støvsugere

Den bedste ledningsfri støvsuger i 2021

Mads Phikamphon

Alle de ledningsfri støvsugere herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM den bedste ledningsfri støvsuger. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

🥇 den bedst anmeldte ledningsfri støvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2029 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god ledningsfri støvsuger. Derfor har vi fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny ledningsfri støvsuger, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 38 listen her over nogle af de bedst anmeldte ledningsfri støvsugere.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en ledningsfri støvsuger der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye ledningsfri støvsuger til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyledningsfri støvsuger. I listen her starter priserne på 868,- DKK for den billigste ledningsfri støvsuger til hele 5199,- DKK for den dyreste ledningsfri støvsuger.

En del folk går efter en ledningsfri støvsuger fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bosch, Dyson og Electrolux.

Opladere og støvsugerposer

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste ledningsfri støvsugere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb.

I tilfælde af der ikke medfølger en passende stak batterier med til den model du har valgt, så bør du lige checke om du bør købe lidt batterier med når du køber din nye ledningsfri støvsuger.

En del ledningsfri støvsugere skal i øvrigt bruge støvsugerposer som skal udskiftes efter behov. Derfor er det sikkert værd at overveje at købe ekstra støvsugerposer med når du køber din nye ledningsfri støvsuger.

Sådan finder vi frem til den bedste ledningsfri støvsuger

For at kunne finde frem til den allerbedste ledningsfri støvsuger, så har vi udvalgt 38 forskellige ledningsfri støvsugere fra populære mærker som Bosch, Dyson og Electrolux.

Efter vi har udvalgt de ledningsfri støvsugere har robotten fundet 16.377 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste ledningsfri støvsuger.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge ledningsfri støvsuger udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste ledningsfri støvsuger

Bedst anmeldt af de ledningsfri støvsugere er Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM. Den står lige nu til 2029 DKK hos Whiteaway.

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

🥇 den bedst anmeldte ledningsfri støvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2029 DKK hos Whiteaway

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Bosch Readyy'y BCHF216S Blå. Lige nu står den til 868 DKK hos Computersalg.

Bosch Readyy

Bosch Readyy'y BCHF216S Blå

🥈 den bedst anmeldte billige ledningsfri støvsuger
🥉 den billigste ledningsfri støvsuger

4.75 stjerner baseret på 66 anmeldelser

868 DKK hos Computersalg
1399 DKK hos Coop

Bosch Readyy'y BCHF216S Blå anmeldelserne ligger virkeligt godt. Glimrende 97% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Den billige Bosch Readyy'y BCHF216S Blå koster netop nu 1161 DKK mindre end modellen ovenfor. Det betyder du kan spare 57%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to ledningsfri støvsugere ikke er de samme modeller.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste ledningsfri støvsuger med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM noget bedre anmeldt end de andre ledningsfri støvsuger modeller. Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle de ledningsfri støvsugere er de grå.Den billigere model Bosch Readyy'y BCHF216S Blå er også noget bedre end gennemsnittet for alle de ledningsfri støvsugere. Se blot diagrammet lidt længere nede. Bosch Readyy'y BCHF216S Blå er her de øverste blå barer.Mærket Electrolux som den bedste model stammer fra fremstår også særdeles godt indefor kategorier som ledningsfri støvsugere, dampstationer, køleskabe og affugtere.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Bosch.

Bosch klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som ledningsfri støvsugere, dampstationer, køleskabe og affugtere.

Ledningsfri støvsugere fra de store mærker

Mange folk går efter en ledningsfri støvsuger fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste ledningsfri støvsugere fra disse mærker.

De store og populære ledningsfri støvsuger mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bosch, Dyson og Electrolux. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Ser vi på Bosch ledningsfri støvsugere modellerne, så får Bosch Unlimited flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi den til 3499 DKK hos Elgiganten.

Bosch Unlimited

Bosch Unlimited

4.85 stjerner baseret på 26 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten

Ser vi på anmeldelserne af Bosch Unlimited, så har vi ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Dyson ledningsfri støvsugere modellerne, så får Dyson V11 Absolute Extra flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi den til 4890 DKK hos Elgiganten.

Dyson V11 Absolute Extra

Anmeldelserne af Dyson V11 Absolute Extra ligger altså virkeligt godt, da hele 102% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Electrolux ledningsfri støvsugere modellerne, så får Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM flest stjerner i anmeldelserne. For tiden har vi den til 2029 DKK hos Whiteaway.

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM

🥇 den bedst anmeldte ledningsfri støvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2029 DKK hos Whiteaway

Helt utrolige 100% af Electrolux ErgoRapido PowerPro EER87MBM anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩10 konkurrenter til bedste ledningsfri støvsuger

Ved siden af den bedste ledningsfri støvsuger lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende ledningsfri støvsugere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om de ledningsfri støvsugere ovenfor, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Bosch Unlimited

4.85 stjerner

Lige udenfor de allerbedste ledningsfri støvsugere har vi Bosch Unlimited. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 3499 DKK.Dyson V11 Absolute Extra

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Dyson V11 Absolute Extra 4.7 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Det betyder at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 102% ligger på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Elgiganten, hvor den står til 4890 DKK.Dyson V8 Absolute

4.75 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Dyson V8 AbsoluteI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 144% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 3899 DKK.Shark IZ201EUT

4.75 stjerner

Shark IZ201EUT er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 95% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den billigste pris hos Whiteaway, hvor den står til 2299 DKK.Bosch Unlimited BBS1ZOO

4.64.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Bosch Unlimited BBS1ZOO. Den får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt godt. Glimrende 97% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 2997 DKK.Bosch Athlet BBH52550 25.2V

4.64.5 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Bosch Athlet BBH52550 25.2V. Den får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 1599 DKK.Bosch Athlet BCH6ZOOO

4.64.5 stjerner

Bosch Athlet BCH6ZOOO er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god ledningsfri støvsuger.

Bosch Athlet BCH6ZOOO får 4.6 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Hele 90% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 1694 DKK.Electrolux UltraPower 32.4 V

4.64.5 stjerner

En af de øvrige glimrende ledningsfri støvsugere er Electrolux UltraPower 32.4 V. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner ud af 5. Hele 89% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1809 DKK.Philips XC8045/01

4.64.5 stjerner

En af de resterende glimrende ledningsfri støvsugere er Philips XC8045/01. Den får i anmeldelserne 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Hele 91% er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 5199 DKK.Shark ICZ160EU

4.64.5 stjerner

Shark ICZ160EU er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god ledningsfri støvsuger.

Shark ICZ160EU får 4.6 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Whiteaway, hvor den står til 2999 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi sammenlignet anmeldelser for et par modeller som viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser.

24 af de andre ledningsfri støvsugere vi har samlet anmeldelser for har vi i den lækre liste her:

4.5Bosch Athlet BCH625LTD
4.5Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG
4.5Dyson V11 Absolute
4.5Bosch Readyy´y Flexxo
4.4Bosch Unlimited Serie 8 BBS811PCK
4.4Dyson V10 Motorhead Cordless
4.4Bosch Ledningsfri Støvsuger
4.3Bosch Athlet BCH6L2561
4.3Electrolux Ergorapido
4.3Electrolux Ergorapido EER85SSM
4.3OBH Nordica Air Force 360
4.3Philips XC8043/01
4.2Bosch Athlet Ultimate
4.2Electrolux Pure F9 Space Teal
4.2Bosch Bosc Hand Akkusauger BBS611PCK Bk/sr | Unlimit
4.2Hoover H-FREE 500HF522NPW 011
4.2Bosch Serie 4 Flexxo
4.1Electrolux Pure F9 Allergy
4.0Bosch Unlimited Series 6 PROANIMALBCS61PET
4.0Nilfisk Easy 28V Black
3.9ProfiCare PC-BS 3037
3.9Bosch READYY'Y
3.8Volta Magnum VOP5-18IW
3.7Philips FC6168/01

Læs mere

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende robotstøvsugere til priser fra 77 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende poseløse støvsugere fra 708 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

Alle de bedst anmeldte håndstøvsuger modeller. Fremragende håndstøvsugere fra 125 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende stangstøvsugere til priser fra 320 DKK.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kaffemaskiner fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*