Altmuligt > Legehuse

Det bedste legehus i 2020

Alle legehusene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket mange hundrede anmeldelser for 9 forskellige legehuse. Smoby Friends House er det bedste legehus. Herunder ser vi på hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med andre legehuse.

Smoby Friends House

Smoby Friends House

🥇 det bedste anmeldte legehus

4.75 stjerner baseret på 679 anmeldelser

1999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt legehus. Derfor har vi valgt adskillige modeller der får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge et nyt legehus, så har vores robot fundet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 9 listen her over de bedste legehuse.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et legehus der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste legehus til en rigtig god pris.

Mange folk går efter et legehus fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Smoby.

Er der plads nok

Når det er tid til at vælge legehus, så må du lige være opmærksom på om du har pladsen til det. Som du måske har bemærket, så er alle legehuse ikke lige store.

Sådan finder vi frem til det bedste legehus

For at kunne finde det allerbedste legehus, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra populære mærker som Smoby.

Herefter har vores robot fundet 1.795 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste legehus.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge legehus udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedst anmeldte legehus

Det bedst anmeldte legehus er Smoby Friends House. Det står lige nu til 1999 DKK (før 3299) hos Coop.

Smoby Friends House

Smoby Friends House

🥇 det bedste anmeldte legehus

4.75 stjerner baseret på 679 anmeldelser

1999 DKK hos Coop

Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af Smoby Friends House er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Smoby My Neo House. Det står lige nu til 1299 DKK (før 1999) hos Coop.

Smoby My Neo House

Smoby My Neo House

🥈 det bedst anmeldte billige legehus
🥉 det billigste legehus

4.34.5 stjerner baseret på 19 anmeldelser

1299 DKK hos Coop


Beslutter du dig for at købe det billige Smoby My Neo House i stedet for Smoby Friends House herover, så sparer du netop nu 700 DKK. Det betyder du kan spare 35%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at der jo ikke er tale om samme model.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af det bedste legehus med gennemsnittet for de andre legehus modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er Smoby Friends House noget bedre anmeldt end de andre modeller (Smoby Friends House er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Smoby My Neo House er ligeså bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram (Smoby My Neo House er her de øverste blå barer).Hvis du jagter et legehus til børn, så er det bedst anmeldte Smoby Pretty Kitchen. Det står nu til 879 DKK (før 1099) hos Coop.

Usædvanligt høje 92% af Smoby Pretty Kitchen anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Ikke så overraskende, så har Smoby Pretty Kitchen en lavere pris end priserne på de forskellige modeller til voksne. Fuldstændig ligesom det forholder sig med mange andre slags produkter til børn.

Legehuse fra de store mærker

Mange går efter et legehus fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor legehuse, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Smoby.

Det allerbedst anmeldte Smoby legehus vi har fundet frem til er et Smoby Friends House. Lige nu har vi Smoby Friends House til 1999 DKK (før 3299) hos Coop.

Smoby Friends House

Smoby Friends House

🥇 det bedste anmeldte legehus

4.75 stjerner baseret på 679 anmeldelser

1999 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Smoby Friends House, så ligger usædvanligt høje 94% på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Ved siden af det bedste legehus herover, så findes der selvfølgelig også andre gode legehuse. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide legehusene herover.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Smoby Chef House

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste legehuse har vi Smoby Chef House. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Hele 94% er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er netop nu på tilbud og billigst hos Coop, hvor det står til 1499 DKK.Smoby Pretty Kitchen

4.64.5 stjerner

Herefter har vi Smoby Pretty Kitchen. Det får i anmeldelserne 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 879 DKK.

Bemærk dog at denne model er målrettet børn.Smoby Playhouse With Slide

4.54.5 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Smoby Playhouse With Slide, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 2166 DKK hos ProShop.

Bemærk dog at denne model ligeså er beregnet til børnene.Nordic Play Rød/hvid

2.93 stjerner

Nordic Play Rød/hvid er også blandt de rigtig godt anmeldte legehuse, da det får 2.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er for tiden på tilbud til 3399 DKK hos Coop.Jungle Gym Jungle

2.83 stjerner

Jungle Gym Jungle på samme måde ret godt anmeldt.

Det får 2.8 ud af 5 stjerner

Det er lige nu til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 3299 DKK.Jungle Gym Crazy

0.50.5 stjerner

Jungle Gym Crazy på samme måde ret godt anmeldt.

Det får 0.5 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 50% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Det er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 3499 DKK.Nordic Play Blå

I slutningen af siden her har vi Nordic Play Blå, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Det er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 3199 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*