Altmuligt > Udstyr til børn > Legekøkkener > Brugte legekøkkener

Køb af brugt legekøkken vs. nyt legekøkken

Mads Phikamphon

Alle legekøkkenerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke lige er super mange penge i budgettet, så skal du kigge på at købe et brugt legekøkken. Der er enkelte ting du skal tænke igennem inden du vælger at købe en brugt model.

Du skal overveje præcis hvor mange penge du kan spare ved at købe en brugt model, samt hvordan det forholder sig omkring garanti..

Besparelse

Hvis du overvejer at købe en brugt model, så bør du først og fremmest kigge på hvor mange penge du kan spare. De sidste par dage har vi set på en pæn sjat annoncer for brugte modeller. Typisk ligger prisen for et brugt legekøkken på 250 kr.

I tilfælde af der skal gode anmeldelser på bordet, så ligger de allerbilligste nye legekøkkener på ca. 350 kr, så du kan med andre ord regne med at kunne spare omkring 100 kr på at købe et brugt legekøkken.

Her er et af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser:

Du vil kunne se flere af de bedste nye legekøkkener her.

Garanti

Hvis du køber en brugt model, så er der ikke den samme garanti som hvis du går efter et nyt legekøkken. Det kan derfor være en ide at tænke på om du vil spare så mange penge på at købe brugt til at det matcher at du får slet ingen eller ihvertfald kortere garanti.

I udgangspunktet er der på produkter købt i Danmark to års garanti. Hvis det legekøkken du køber brugt fx. er et år gammel er der kun et års garanti tilbage.

I tilfælde af modellen er mere end to år er der ikke nogen garanti tilbage. Det betyder du står med problemet hvis det stopper med at virke kort efter du har afhentet varen.

Det kan naturligvis være at legekøkkenet bliver ved med at virke forever. I så fald kan du være ligeglad med garantien er udløbet, men du kan overhovedet ikke være sikker på at det ender sådan.

Uanset hvad du vælger, så må du huske at garantien kun gælder når du har en kvittering. Uden kvittering ingen garanti😐

Valgmuligheder

Ved siden af at du måske kan spare færre penge end beregnet ved at købe brugt, så bør du også lige tænke på at udvalget bliver noget begrænset i tilfælde af du køber brugt.

I tilfælde af du køber et nyt legekøkken, så er der oftest mange modeller at overveje. Derved kan du fokusere på et legekøkken der får de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du køber brugt bliver du altså nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg af brugte modeller netop nu. Udvalget bliver altså noget begrænset når du vælger at købe brugt.

Til sidst er der det med leveringen. I tilfælde af du køber nyt er levering næsten altid ret nemt, selvom det evt. koster lidt. Det er sjældent sådan når du køber en brugt model. Hvis du køber brugt, så kommer du typisk til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet.

Miljøet

Ligegyldigt om det er en god ide for dig at købe et brugt legekøkken, så er der ihvertfald en ting som det er dejligt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det næsten altid gælder at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Hvis det er vores miljø der skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så bør du med andre ord helt sikkert købe et brugt legekøkken.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*