Altmuligt > Udstyr til børn > Legekøkkener

Det bedste legekøkken i 2021

Mads Phikamphon

Alle legekøkkenerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Bosch Basic det bedste legekøkken. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med de andre legekøkkener.

Bosch Basic

Bosch Basic

🥇 det bedst anmeldte legekøkken

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

369 DKK hos Coolshop
421 DKK hos Legetøjseksperten
599 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt legekøkken. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge et nyt legekøkken, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige legekøkkener og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 13 liste over de bedst anmeldte legekøkkener.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på dit nye legekøkken.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et legekøkken. Her i vores liste starter priserne på 330,- DKK for det billigste legekøkken til 1309,- DKK for den dyreste model.

Hvis dit budget er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig påtænke at købe et brugt legekøkken.

Mange går efter et legekøkken fra et bestemt mærke. Vi har derfor kigget på de bedste modeller fra store mærker som Hape.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste legekøkken

For at kunne finde det bedste legekøkken, så har vi udvalgt 13 forskellige modeller fra mærker som Hape.

Efter vi har udvalgt legekøkkenerne har robotten indsamlet 3.239 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste legekøkken.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste legekøkken

Bedst anmeldt af legekøkkenerne er Bosch Basic. Det står lige nu til 369 DKK hos Coolshop.

Bosch Basic

Bosch Basic

🥇 det bedst anmeldte legekøkken

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

369 DKK hos Coolshop
421 DKK hos Legetøjseksperten
599 DKK hos Coop

Ser vi på Bosch Basic anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Sammenligner vi anmeldelserne af det allerbedste legekøkken med gennemsnittet for alle de andre legekøkkener, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Bosch Basic virkelig bedre anmeldt end alle de andre legekøkken modeller (Bosch Basic er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Mærket Bosch som det bedste legekøkken kommer fra klarer sig ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som stangstøvsugere, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Legekøkkener fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge et legekøkken fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste legekøkkener fra de store mærker.

Der er klart nok flere store legekøkken mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Hape.

Det bedst anmeldte Hape legekøkken vi har kunne finde er et Hape Wooden Kitchen. For tiden har vi det til 1199 DKK hos Coop.

Hape Wooden Kitchen

Hape Wooden Kitchen

4.95 stjerner baseret på 10 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Hape Wooden Kitchen, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste legekøkken

Ved siden af det bedste legekøkken lige herover, så findes der også andre spændende legekøkkener. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide legekøkkenerne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Smoby Mini Tefal Evolutive Kitchen Gourmet

5.05 stjerner

Smoby Mini Tefal Evolutive Kitchen Gourmet har vi placeret lige uden for de bedste legekøkkener, da det får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 997 DKK.Smoby Ptitoo Cousine Kitchen

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Smoby Ptitoo Cousine Kitchen 5 stjerner, så det er også super tæt på de bedste legekøkkener. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.

Det står lige nu til 330 DKK hos Coop.

Smoby Ptitoo Cousine Kitchen er også det billigste legekøkken her på siden.Hape Wooden Kitchen

4.95 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Hape Wooden KitchenI anmeldelserne får det 4.9 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står det til 1199 DKK.Hape Multi Function Playkitchen

4.75 stjerner

Hape Multi Function Playkitchen får også ret gode anmeldelser. Det får 4.7 ud 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står det til 758 DKK.Smoby Tefal

4.75 stjerner

Her på siden har vi også Smoby Tefal, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 599 DKK.Dantoy Legekøkken

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi også Dantoy Legekøkken, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 550 DKK.Hape Delicious Memories Kitchen

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi også Hape Delicious Memories Kitchen. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Det er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor det står til 1309 DKK.Hape Hvidt

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi også Hape Hvidt. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt. Glimrende 90% ligger på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor det står til 670 DKK.Klein Miele -i Træ

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi også Klein Miele -i Træ. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 91% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 797 DKK.Smoby Tefal Studio Mini Kitchen

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Smoby Tefal Studio Mini Kitchen. Det får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner🤩

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 499 DKK.
Læs mere

Legetårne

Legetårne

De bedst anmeldte legetårn modeller. Legetårne fra 411 DKK.

Malebøger

Malebøger

Alle de allerbedste malebøger. Fremragende malebøger til priser fra 68 DKK.

Natdragter

Natdragter

De bedste modeller. Natdragter fra 140 DKK.

Penalhuse

Penalhuse

De bedst anmeldte penalhus modeller. Penalhuse fra 200 DKK.

Puslespil

Puslespil

Alle de allerbedste puslespil. Fremragende puslespil til priser fra 119 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*