Altmuligt > Udstyr til børn > Legekøkkener

Det bedste legekøkken i 2021

Mads Phikamphon

Alle legekøkkenerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Smoby Chef Corner Restaurant det bedste legekøkken. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med de andre legekøkkener.

Smoby Chef Corner Restaurant

Smoby Chef Corner Restaurant

🥇 det bedst anmeldte legekøkken

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1397 DKK hos Legetøjseksperten
1399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt legekøkken. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge et nyt legekøkken, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige legekøkkener og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 22 liste over de bedst anmeldte legekøkkener.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på dit nye legekøkken.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge et legekøkken. Her i vores liste starter priserne på 319,- DKK for det billigste legekøkken til 1663,- DKK for den dyreste model.

Hvis dit budget er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig påtænke at købe et brugt legekøkken.

Mange går efter et legekøkken fra et bestemt mærke. Vi har derfor kigget på de bedste modeller fra store mærker som Hape.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste legekøkken

For at kunne finde det bedste legekøkken, så har vi udvalgt 22 forskellige modeller fra mærker som Hape.

Efter vi har udvalgt legekøkkenerne har robotten indsamlet 5.983 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste legekøkken.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedste legekøkken

Bedst anmeldt af legekøkkenerne er Smoby Chef Corner Restaurant. Det står lige nu til 1397 DKK hos Legetøjseksperten. Uanset et er godt anmeldt, så må det siges at være et smule dyrt legekøkken. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de viste legekøkkener.

Smoby Chef Corner Restaurant

Smoby Chef Corner Restaurant

🥇 det bedst anmeldte legekøkken

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1397 DKK hos Legetøjseksperten
1399 DKK hos Coop

Smoby Chef Corner Restaurant anmeldelserne ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Smoby Ptitoo Cousine Kitchen. Lige nu står det til 319 DKK hos Amazon UK. Det må siges at være en del bedre pris end Smoby Chef Corner Restaurant ovenfor.

Smoby Ptitoo Cousine Kitchen

Smoby Ptitoo Cousine Kitchen

🥈 det bedst anmeldte billige legekøkken
🥉 det billigste legekøkken

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

319 DKK hos Amazon UK
330 DKK hos Coop
336 DKK hos Amazon DE

Smoby Ptitoo Cousine Kitchen anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Køber du det billige Smoby Ptitoo Cousine Kitchen i stedet for Smoby Chef Corner Restaurant herover, så kan du spare 1078 DKK. Med andre ord kan du spare 77%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to legekøkkener ikke er ens.

Sammenligner vi anmeldelserne af det allerbedste legekøkken med gennemsnittet for alle de andre legekøkkener, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Smoby Chef Corner Restaurant virkelig bedre anmeldt end alle de andre legekøkken modeller (Smoby Chef Corner Restaurant er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Smoby Ptitoo Cousine Kitchen er også en del bedre end gennemsnittet for alle legekøkkenerne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Smoby Ptitoo Cousine Kitchen er her de blå barer).Det er ikke kun indefor legekøkkener at Smoby klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. løbecykler, legehuse, legekøkkener og trækdyr.

Legekøkkener fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge et legekøkken fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste legekøkkener fra de store mærker.

Der er klart nok flere store legekøkken mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Hape.

Det bedst anmeldte Hape legekøkken vi har kunne finde er et Hape Multi Function Playkitchen. For tiden har vi det til 842 DKK hos Computersalg.

Helt vildt høje 91% af anmeldelserne af Hape Multi Function Playkitchen er på 4-5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste legekøkken

Ved siden af det bedste legekøkken lige herover, så findes der også andre spændende legekøkkener. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide legekøkkenerne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Smoby Tefal

4.75 stjerner

Smoby Tefal har vi placeret lige uden for de bedste legekøkkener, da det får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5👍

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 599 DKK.Dantoy Legekøkken

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Dantoy Legekøkken 4.6 stjerner, så det er også super tæt på de bedste legekøkkener. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Det står lige nu til 550 DKK hos Coop.Hape Multi Function Playkitchen

4.64.5 stjerner

Hape Multi Function Playkitchen er blandt de rigtig godt anmeldte legekøkkener, da det får 4.6 ud 5 stjerner. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det står lige nu til 842 DKK hos Computersalg.Hape Hvidt

4.64.5 stjerner

Hape Hvidt er blandt de rigtig godt anmeldte legekøkkener, da det får 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 89% ligger på 4-5 stjerner.

Det står lige nu til 868 DKK hos ProShop.Polesie POLESIE47991 Carmen Kitchen With Dishwasher And Cooker  -Cook & Play Toys

4.64.5 stjerner

Polesie POLESIE47991 Carmen Kitchen With Dishwasher And Cooker -Cook & Play Toys ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Det får 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Legetøjseksperten. Hos Legetøjseksperten står det til 756 DKK.Hape Delicious Memories Kitchen

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi også Hape Delicious Memories Kitchen, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor det står til 1663 DKK.Klein Miele -i Træ

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Klein Miele -i Træ. Det får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 90% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 797 DKK.Hape Grå

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Hape Grå. Det får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor det står til 792 DKK.Hape Wooden Kitchen

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Hape Wooden Kitchen. Det får i anmeldelserne 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 1199 DKK.Smoby Bon Appetit Rød

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Smoby Bon Appetit Rød. Det får i anmeldelserne 4.4 stjerner

Det er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor det står til 400 DKK.Et par legekøkkener mere

De gode legekøkkener ovenfor er ikke de eneste modeller vi har sammenlignet anmeldelser for. Her har vi listen med nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.4Small Foot Ogtræ
4.3Smoby Tefal Studio Mini Kitchen
4.3Smoby Tefal Studio Bubble
4.3Smoby Mini Tefal Evolutive Kitchen Gourmet
4.1Smoby Cherry
4.0Bosch Basic
4.0Hape Retro Gourmet
3.9Miele Gourmet
3.8Little Tikes Super Chef
3.8Smoby Simba Tefal Studio XXL Bubble Køkken

Læs mere

Legetårne

Legetårne

De bedste modeller. Legetårne fra 599 DKK.

Malebøger

Malebøger

De bedst anmeldte malebog modeller. Malebøger fra 50 DKK.

Natdragter

Natdragter

Alle de allerbedste natdragter. Fremragende natdragter til priser fra 140 DKK.

Penalhuse

Penalhuse

De bedste modeller. Penalhuse fra 118 DKK.

Puslespil

Puslespil

De bedst anmeldte puslespil modeller. Puslespil fra 120 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*