Altmuligt > Legemad

Den bedste legemad i 2020

Alle legemadene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Hape Garden Salad den bedste legemad. Hvorfor den er den bedste legemad kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Hape Garden Salad

Hape Garden Salad

🥇 den bedste anmeldte legemad

4.85 stjerner baseret på 703 anmeldelser

116 DKK hos ProShop
139 DKK hos Legetøjseksperten
170 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for legemad, så derfor har vi fundet en del legemad der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 25 liste med de bedst anmeldte legemad.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en legemad der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye legemad til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en legemad. I listen her starter priserne på 96,- DKK for den billigste legemad til 437,- DKK for den dyreste legemad.

En del folk går efter en legemad fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Hape.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste legemad

For at kunne finde frem til den bedste legemad, så har vi udvalgt 25 forskellige legemad fra store mærker som Hape.

Efter vi har udvalgt legemadene har Find Hold robotten indsamlet 2.617 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste legemad.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte legemad

Den bedst anmeldte legemad er Hape Garden Salad. Lige nu står den til 116 DKK hos ProShop.

Hape Garden Salad

Hape Garden Salad

🥇 den bedste anmeldte legemad

4.85 stjerner baseret på 703 anmeldelser

116 DKK hos ProShop
139 DKK hos Legetøjseksperten
170 DKK hos Coop

Ser vi på Hape Garden Salad anmeldelserne, så har vi utrolige 96% på 4-5 stjerner👍Såfremt vi tager og sammenligner den bedste legemad med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Hape Garden Salad en del bedre end anmeldelserne af de andre legemad. Hape Garden Salad er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle legemadene er de grå barer.Søger du efter en legemad til børn, så får Le Toy Van Ispinde de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 168 DKK hos Coolshop.

Utrolige 96% af anmeldelserne af Le Toy Van Ispinde er på 4 eller 5 stjerner.Legemad fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en legemad fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte legemad fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære legemad mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Hape.

Kigger vi på Hape modellerne, så får Hape Garden Salad flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har den netop nu til 116 DKK.

Hape Garden Salad

Hape Garden Salad

🥇 den bedste anmeldte legemad

4.85 stjerner baseret på 703 anmeldelser

116 DKK hos ProShop
139 DKK hos Legetøjseksperten
170 DKK hos Coop

Hape Garden Salad anmeldelserne ligger virkeligt godt. Glimrende 96% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Legemad i flere materialer

En del folk mener det er tæt på afgørende at deres nye legemad er lavet af bestemte materialer, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste modeller i forskellige materialer såsom træ:

Den bedste trælegemad

Den allerbedst anmeldte trælegemad vi har fundet frem til er en Le Toy Van Ispinde. Den står lige netop nu til 168 DKK hos Coolshop.

Utrolige 96% af anmeldelserne af Le Toy Van Ispinde er på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste legemad

Ved siden af den bedste legemad lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende legemad. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide legemadene herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Le Toy Van Ispinde

4.85 stjerner

Le Toy Van Ispinde har vi placeret lige uden for de bedste legemad, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 168 DKK.

Vær dog opmærksom på at denne model er beregnet til børnene.Hape Meine Kaffeemaschine | E3146

4.75 stjerner

Lige herefter har vi Hape Meine Kaffeemaschine | E3146, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 94% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 135 DKK.Plantoys Blandet Frugt

4.75 stjerner

Plantoys Blandet Frugt får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 200 DKK.Plantoys Morgenmadsmenu

4.75 stjerner

Plantoys Morgenmadsmenu får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 250 DKK.Hape Pop-up Toaster Set

4.64.5 stjerner

På listen har vi også Hape Pop-up Toaster Set, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Vi har helt vildt høje 94% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 123 DKK.Hape Frugt

4.64.5 stjerner

På listen har vi også Hape Frugt, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 110 DKK.Small Foot Søde Sager Og Frugt

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Small Foot Søde Sager Og Frugt. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 88% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Legetøjseksperten, hvor den står til 437 DKK.Fresh Small Foot Køle Og Frostvarer

4.34.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Fresh Small Foot Køle Og Frostvarer. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 96 DKK. Fresh Small Foot Køle Og Frostvarer er således den billigste model på denne side.Hape Wooden Cake

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Hape Wooden Cake. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 105 DKK.Hape Fast Food Set

4.24.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Hape Fast Food Set. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 85% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 129 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre legemad vi har sammenlignet anmeldelser for.

Lidt skræmmende så findes der legemad modeller der får ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner😧

4.1Hape Cooking Essentials
3.9Dantoy Morgenmadssæt Green Garden
3.8Kids Concept Kager
3.0Plantoys Mad Og Drikkevarer
3.0Kids Concept Slikpose
2.8Hape Homemade Pizza
2.0Kids Concept Fødselsdagskage I Træ Blå

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*