Altmuligt > Udstyr til børn > Legemåtter

Den bedste legemåtte i 2021

Mads Phikamphon

Alle legemåtterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på hundredevis af anmeldelser for 6 forskellige legemåtter. Enigma Rick And Morty Playmat Cats er den bedste legemåtte. Hvorfor den er den bedste legemåtte ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Enigma Rick And Morty Playmat Cats

Enigma Rick And Morty Playmat Cats

🥇 den bedst anmeldte legemåtte

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

320 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for legemåtte, så derfor har vi fundet en hel del legemåtter der hver og en får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange legemåtter satte vi sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 liste med de bedst anmeldte legemåtter👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en legemåtte der matcher hvad dine behov er, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste legemåtte til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nylegemåtte. I listen her starter priserne på 169,- DKK for den billigste legemåtte til hele 779,- DKK for den dyreste legemåtte.

Hvordan vi har fundet den bedste legemåtte

For at kunne finde frem til den allerbedste legemåtte, så har vi udvalgt 6 forskellige legemåtter.

Efter vi har udvalgt legemåtterne har Find Hold robotten fundet 919 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste legemåtte.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge legemåtte udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte legemåtte

Den bedst anmeldte legemåtte er Enigma Rick And Morty Playmat Cats. Lige nu står den til 320 DKK hos Amazon UK.

Enigma Rick And Morty Playmat Cats

Enigma Rick And Morty Playmat Cats

🥇 den bedst anmeldte legemåtte

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

320 DKK hos Amazon UK

Anmeldelserne af Enigma Rick And Morty Playmat Cats ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Bigjigs Legemåtte. Den står lige nu til 169 DKK hos Only 4 Kids.

Bigjigs Legemåtte

Bigjigs Legemåtte

🥈 den bedst anmeldte billige legemåtte
🥉 den billigste legemåtte

4.64.5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

169 DKK hos Only 4 Kids

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Bigjigs Legemåtte er på 4+ stjerner ud af 5.Beslutter du dig for at købe den billige Bigjigs Legemåtte i stedet for modellen herover, så sparer du lige nu 151 DKK. I procenter er det ensbetydende med at du sparer 47%👍

Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste legemåtte med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Enigma Rick And Morty Playmat Cats en del bedre anmeldt end de andre legemåtte modeller. Enigma Rick And Morty Playmat Cats er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle legemåtterne er de grå.Den billigere model Bigjigs Legemåtte er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle legemåtterne. Check blot diagrammet lidt længere nede. Bigjigs Legemåtte er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor legemåtter at Enigma fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som legemåtter.

I modsætning til den bedste model så kommer den allerbedste billige model fra Bigjigs.

Præcis ligesom med Enigma så klarer Bigjigs sig også særdeles godt indefor kategorier som legemåtter.

De 6 bobler

Ved siden af den bedste legemåtte ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende legemåtter. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide legemåtterne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Schleich Bondegårds-legetæppe

4.75 stjerner

Schleich Bondegårds-legetæppe har vi placeret lige uden for de allerbedste legemåtter, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 380 DKK.Fisher Price Play Mat

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Fisher Price Play Mat 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 521 DKK.Elodie Details Embedding Bloom Pink

3.13 stjerner

Elodie Details Embedding Bloom Pink får ligeså gode anmeldelser. Den får 3.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Lekmer. Hos Lekmer står den til 779 DKK.
Læs mere

Dukkehuse

Dukkehuse

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende dukkehuse til priser fra 341 DKK.

Hammerbrætter

Hammerbrætter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hammerbrætter fra 84 DKK.

Babypuder

Babypuder

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende babypuder fra 224 DKK.

Lægesæt

Lægesæt

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende lægesæt til priser fra 120 DKK.

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende aktivitetslegetøj fra 135 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*