Altmuligt > Værktøj > Ligeslibere

Den bedste ligesliber i 2021

Mads Phikamphon

Alle ligesliberne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket hundredevis af anmeldelser, så er den bedste ligesliber Metabo GE 710 Plus. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Metabo GE 710 Plus

Metabo GE 710 Plus

🥇 den bedst anmeldte ligesliber

4.95 stjerner baseret på 184 anmeldelser

1744 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for ligesliber. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 4 liste over de bedst anmeldte ligeslibere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en ligesliber der modsvarer det du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye ligesliber.

Din nye ligesliber skal temmeligt stikkert i en stikkontakt, så du skal kigge efter at stikket matcher såfremt du går efter at købe din ligesliber i en udenlandsk webshop.

Samtidigt med at du overvejer ligeslibere, så skal du også stresse lidt over hvordan den valgte model er at bruge. Ikke alle ligeslibere er nemlig lige nemme at bruge. Husk derfor at se på at den model du kigger på er nemt at arbejde med.

Hvordan vi finder den bedste ligesliber

For at finde den allerbedste ligesliber har vi udvalgt 4 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt ligesliberne har robotten indsamlet 906 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste ligesliber.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge ligesliber udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste ligesliber

Bedst anmeldt af ligesliberne er Metabo GE 710 Plus. Lige nu står den til 1744 DKK (før 2499) hos Toolster. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr ligesliber. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte ligeslibere.

Metabo GE 710 Plus

Metabo GE 710 Plus

🥇 den bedst anmeldte ligesliber

4.95 stjerner baseret på 184 anmeldelser

1744 DKK hos Toolster

Anmeldelserne af Metabo GE 710 Plus ligger altså usædvanligt godt, da hele 99% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Metabo 604116500. Lige nu står den til 674 DKK (før 749) hos Toolster.

Metabo 604116500

Metabo 604116500

🥈 den bedst anmeldte billige ligesliber
🥉 den billigste ligesliber

4.75 stjerner baseret på 41 anmeldelser

674 DKK hos Toolster

Ser vi på Metabo 604116500 anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 93% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Metabo 604116500 koster lige nu 1070 DKK mindre end modellen herover. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 61%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to ligeslibere ikke er ens.

Hvis vi sammenligner den allerbedste ligesliber med alle de andre ligesliber modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Metabo GE 710 Plus virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre ligesliber modeller. Metabo GE 710 Plus er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Metabo 604116500 er også bedre end gennemsnittet for alle ligesliberne. Se bare diagrammet lidt længere nede. Metabo 604116500 er her de blå barer.Det er ikke kun indefor ligeslibere at Metabo klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. skruemaskiner, hækkeklippere, kompressorer og slagboremaskiner.

Alle 4 konkurrenter

Udover den bedste ligesliber lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende ligeslibere. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Metabo Trykluft-ligesliber DG700

4.44.5 stjerner

Metabo Trykluft-ligesliber DG700 har vi placeret lige uden for de allerbedste ligeslibere, da den får hele 4.4 ud af 5 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Dorch & Danola. Hos Dorch & Danola står den til 1175 DKK.Metabo 600615000 Geradschleifer GE 710 Compact 710W

4.24.5 stjerner

I anmeldelserne får Metabo 600615000 Geradschleifer GE 710 Compact 710W 4.2 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller

Den er til den bedste pris hos Toolster, hvor den også er på tilbud. Hos Toolster står den til 1911 DKK.
Læs mere

Limklemmer

Limklemmer

De bedst anmeldte limklemme modeller. Limklemmer fra 39 DKK.

Pudsebrætter

Pudsebrætter

Alle de allerbedste pudsebræt modeller. Fremragende pudsebrætter fra 25 DKK.

Skiftenøgler

Skiftenøgler

De allerbedste modeller. Skiftenøgler fra 176 DKK.

Sneglebor

Sneglebor

De bedst anmeldte sneglebor modeller. Sneglebor fra 212 DKK.

Spidstænger

Spidstænger

Alle de allerbedste spidstang modeller. Fremragende spidstænger fra 159 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*