Altmuligt > Outdoor udstyr > Liggeunderlag

Det bedste liggeunderlag i 2021

Mads Phikamphon

Alle liggeunderlagene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 28 forskellige liggeunderlag. Nordisk Vanna 2.5 er det bedste liggeunderlag. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med andre liggeunderlag.

Nordisk Vanna 2.5

Nordisk Vanna 2.5

🥇 det bedst anmeldte liggeunderlag
🥉 det billigste liggeunderlag

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

547 DKK hos Amazon DE
679 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt liggeunderlag, så derfor har vi fundet adskillige modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe dig med at vælge et nyt liggeunderlag, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 28 liste over nogle af de bedste liggeunderlag.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge et liggeunderlag der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste liggeunderlag til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyliggeunderlag. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 547,- DKK for det billigste liggeunderlag til hele 2083,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter et liggeunderlag fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Klymit og Sea To Summit.

Sådan har vi fundet det bedste liggeunderlag

For at finde det allerbedste liggeunderlag har vi udvalgt 28 forskellige modeller fra populære mærker som Klymit og Sea To Summit.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 7.071 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det bedst anmeldte liggeunderlag.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange liggeunderlag. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste liggeunderlag.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Det bedst anmeldte liggeunderlag

Det bedst anmeldte liggeunderlag er Nordisk Vanna 2.5. Det står lige nu til 547 DKK (før 599) hos Amazon DE.

Nordisk Vanna 2.5

Nordisk Vanna 2.5

🥇 det bedst anmeldte liggeunderlag
🥉 det billigste liggeunderlag

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

547 DKK hos Amazon DE
679 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Nordisk Vanna 2.5 ligger altså utroligt godt, da hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner det bedste liggeunderlag med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du ret klart kan se, så er Nordisk Vanna 2.5 virkelig bedre anmeldt end alle de andre liggeunderlag modeller. Nordisk Vanna 2.5 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Det bedste liggeunderlag stammer som nævnt fra Nordisk. Dette mærke klarer sig også godt indefor andre typer produkter som fx. liggeunderlag.

Hvis du jagter et liggeunderlag til børn, så er det bedst anmeldte Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå. Det står lige nu til 255 DKK hos Amazon DE.Ikke så overraskende, så har Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå en lavere pris end prisen på de forskellige modeller til voksne. Præcis ligesom det forholder sig med mange andre typer produkter til børn.

Liggeunderlag fra de store mærker

Mange går op i at vælge et liggeunderlag fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra et par af disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Klymit og Sea To Summit. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Ser vi på Klymit liggeunderlagene, så er det bedst anmeldte Klymit Static VRecon. Det står lige netop nu til 594 DKK (før 699) hos Outdoor Pro.

Anmeldelserne af Klymit Static VRecon ligger godt. Lækre 85% er nemlig på 4-5 stjerner.Det bedst anmeldte Sea To Summit liggeunderlag vi har fundet er et Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large. Lige nu står det til 704 DKK (før 899) hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large ligger usædvanligt godt. Lækre 96% ligger på 4-5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af det bedste liggeunderlag herover, så findes der også andre gode liggeunderlag. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide liggeunderlagene herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large

4.75 stjerner

Lige efter de bedste liggeunderlag har vi Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% er på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 1001 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest NeoAir XliteNormal Længde Bred

4.64.5 stjerner

Lige herefter kommer Therm-A-Rest NeoAir XliteNormal Længde Bred, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 91% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står for tiden til 1000 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest ProLite PlusLarge

4.64.5 stjerner

Therm-A-Rest ProLite PlusLarge er også blandt de bedst anmeldte liggeunderlag, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 866 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest MondoKing 3D Large

4.64.5 stjerner

Therm-A-Rest MondoKing 3D Large er også blandt de bedst anmeldte liggeunderlag, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 89% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det står for tiden til 1791 DKK hos Grejfreak.Exped Synmat HL DuoMedium

4.64.5 stjerner

Exped Synmat HL DuoMedium på samme måde godt anmeldt.

Det får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 2083 DKK.Therm-A-Rest NeoAir XliteLarge

4.54.5 stjerner

Therm-A-Rest NeoAir XliteLarge på samme måde godt anmeldt.

Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 1559 DKK.Exped Synmat 9 M

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Exped Synmat 9 M, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 89% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 1229 DKK.Nordisk Grip 2.5 SelvoopusteligNormal Længde

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Nordisk Grip 2.5 SelvoopusteligNormal Længde, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 715 DKK.Therm-A-Rest NeoAir Venture Large

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Therm-A-Rest NeoAir Venture Large, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 620 DKK.Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 280 DKK.

Bemærk dog at denne model er beregnet til børn.Endnu flere liggeunderlag

Ved siden af de fremragende liggeunderlag ovenfor, så har vi også checket anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Her har vi listen med nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.4Klymit Static VRecon
4.3Therm-A-Rest Ridgerest Classic Large
4.3Therm-A-Rest Synergy SheettilLarge
4.3Klymit Static V Luxe SL
4.2Therm-A-Rest Trail ScoutLarge
4.2Therm-A-Rest LuxuryMap Large
4.2Therm-A-Rest LuxuryMAPXL
4.2Therm-A-Rest LuxuryMAPNormal Længde
4.2Sea To Summit Comfort Light Self Inflating Regular
4.2Sea To Summit Comfort Plus ASC Insulated Mat Regular
4.1Vaude Tour 5 L
4.0Robens FjellGuard 40
3.9Klymit V Ultralite SLBlå
3.9Klymit Double VBlå
3.7Vaude Dream Comfort 10 L
3.6Sea To Summit Ether Light XT Insulated Mat Large
3.3Robens FjellGuard 60 Selvoppusteligt

Læs mere

Lommelygter

Lommelygter

De bedste modeller. Lommelygter fra 84 DKK.

Myggenet

Myggenet

De bedst anmeldte myggenet. Priser fra 39 DKK.

Pandelamper

Pandelamper

Alle de bedste pandelamper. Fremragende pandelamper til priser fra 164 DKK.

Rygsække

Rygsække

De bedste modeller. Rygsække fra 43 DKK.

Soveposer

Soveposer

De bedst anmeldte soveposer. Priser fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*