Altmuligt > Outdoor udstyr > Liggeunderlag

Det bedste liggeunderlag i 2021

Mads Phikamphon

Alle liggeunderlagene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 24 forskellige liggeunderlag. Exped FlexmatMedium er det bedste liggeunderlag. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med andre liggeunderlag.

Exped FlexmatMedium

Exped FlexmatMedium

🥇 det bedst anmeldte liggeunderlag

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

217 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt liggeunderlag, så derfor har vi fundet adskillige modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe dig med at vælge et nyt liggeunderlag, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 24 liste over nogle af de bedste liggeunderlag.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge et liggeunderlag der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste liggeunderlag til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyliggeunderlag. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 209,- DKK for det billigste liggeunderlag til hele 1999,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter et liggeunderlag fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Sea To Summit.

Sådan har vi fundet det bedste liggeunderlag

For at finde det allerbedste liggeunderlag har vi udvalgt 24 forskellige modeller fra populære mærker som Sea To Summit.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 2.319 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det bedst anmeldte liggeunderlag.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange liggeunderlag. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste liggeunderlag.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Det bedst anmeldte liggeunderlag

Det bedst anmeldte liggeunderlag er Exped FlexmatMedium. Det står lige nu til 217 DKK hos Grejfreak.

Exped FlexmatMedium

Exped FlexmatMedium

🥇 det bedst anmeldte liggeunderlag

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

217 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Exped FlexmatMedium ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis vi tager og sammenligner det bedste liggeunderlag med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du ret klart kan se, så er Exped FlexmatMedium virkelig bedre anmeldt end alle de andre liggeunderlag modeller. Exped FlexmatMedium er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Det bedste liggeunderlag stammer som nævnt fra Exped. Dette mærke klarer sig også godt indefor andre typer produkter som fx. liggeunderlag.

Hvis du jagter et liggeunderlag til børn, så er det bedst anmeldte Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå. Det står lige nu til 238 DKK hos Grejfreak.Liggeunderlag fra de store mærker

Mange går op i at vælge et liggeunderlag fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra et par af disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor liggeunderlag, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Sea To Summit.

Det bedst anmeldte Sea To Summit liggeunderlag vi har fundet er et Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large. Lige nu står det til 1099 DKK hos Grejfreak.

Anmeldelserne af Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large ligger usædvanligt godt. Lækre 96% ligger på 4-5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af det bedste liggeunderlag herover, så findes der også andre gode liggeunderlag. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide liggeunderlagene herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large

4.75 stjerner

Lige efter de bedste liggeunderlag har vi Sea To Summit UltraLight ASC Mat Large. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 96% er på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 1099 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest NeoAir XliteNormal Længde Bred

4.64.5 stjerner

Lige herefter kommer Therm-A-Rest NeoAir XliteNormal Længde Bred, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 91% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står for tiden til 1031 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest ProLite PlusLarge

4.64.5 stjerner

Therm-A-Rest ProLite PlusLarge er også blandt de bedst anmeldte liggeunderlag, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 804 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest MondoKing 3D Large

4.64.5 stjerner

Therm-A-Rest MondoKing 3D Large er også blandt de bedst anmeldte liggeunderlag, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 89% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det står for tiden til 1709 DKK hos Grejfreak.Therm-A-Rest NeoAir XliteLarge

4.54.5 stjerner

Therm-A-Rest NeoAir XliteLarge på samme måde godt anmeldt.

Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 1299 DKK.Nordisk Grip 2.5 SelvoopusteligNormal Længde

4.54.5 stjerner

Nordisk Grip 2.5 SelvoopusteligNormal Længde på samme måde godt anmeldt.

Det får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 709 DKK.Therm-A-Rest NeoAir Venture Large

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Therm-A-Rest NeoAir Venture Large, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 731 DKK.Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Grand Canyon Hattan 3.8 Large Blå, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Det er lige nu til den bedste pris hos Grejfreak, hvor det står til 238 DKK.

Bemærk dog at denne model er beregnet til børn.Therm-A-Rest Ridgerest Classic Large

4.34.5 stjerner

Therm-A-Rest Ridgerest Classic Large ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder det er et godt liggeunderlag.

Det får 4.3 stjerner

Det er lige nu til den bedste pris hos Friluftsland, hvor det står til 209 DKK.

Therm-A-Rest Ridgerest Classic Large er det billigste model på denne side.Therm-A-Rest Synergy SheettilLarge

4.34.5 stjerner

Et af de sidste spændende liggeunderlag er Therm-A-Rest Synergy SheettilLarge. Det får i anmeldelserne 4.3 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Lige nu er det billigst hos Grejfreak. Der står det til 339 DKK.Endnu flere liggeunderlag

Ved siden af de fremragende liggeunderlag ovenfor, så har vi også checket anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Her har vi listen med nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.3Exped Megamat LiteMedium Rød
4.3Klymit Static V Luxe SL
4.2Therm-A-Rest LuxuryMap Large
4.2Therm-A-Rest LuxuryMAPXL
4.2Therm-A-Rest LuxuryMAPNormal Længde
4.2Sea To Summit Comfort Light Self Inflating Regular
4.2Sea To Summit Comfort Plus ASC Insulated Mat Regular
4.1Vaude Tour 5 L
4.0Robens FjellGuard 40
3.9Klymit Double VBlå
3.7Vaude Dream Comfort 10 L
3.6Sea To Summit Ether Light XT Insulated Mat Large
3.3Robens FjellGuard 60 Selvoppusteligt

Læs mere

Lommelygter

Lommelygter

De bedste modeller. Lommelygter fra 76 DKK.

Myggenet

Myggenet

De bedst anmeldte myggenet. Priser fra 79 DKK.

Pandelamper

Pandelamper

Alle de bedste pandelamper. Fremragende pandelamper til priser fra 119 DKK.

Rygsække

Rygsække

De bedste modeller. Rygsække fra 49 DKK.

Soveposer

Soveposer

De bedst anmeldte soveposer. Priser fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*