Altmuligt > Beauty sager > Lipgloss

Den bedste lipgloss i 2021

Mads Phikamphon

Alle lipglossene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet flere hundrede anmeldelser af lipgloss, så er Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva den bedste lipgloss til både damer og mænd.

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

🥇 den bedst anmeldte lipgloss

4.64.5 stjerner baseret på 460 anmeldelser

219 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny lipgloss, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge en ny lipgloss, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige lipgloss og sammenlignet dem. Derved har vi lavet top 4 listen her over de bedst anmeldte lipgloss.

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye lipgloss til en rigtig god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nylipgloss. I listen her svinger priserne fra fornuftige 69,- DKK for den billigste lipgloss til hele 219,- DKK for den dyreste lipgloss.

Hvordan vi finder frem til den bedste lipgloss

For at kunne finde den allerbedste lipgloss, så har vi udvalgt 4 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt lipglossene har robotten indsamlet 569 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste lipgloss.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte lipgloss

Den bedst anmeldte lipgloss er Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva. Lige nu står den til 219 DKK (før 249) hos Nice Hair. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr lipgloss. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnitsprisen for de anmeldte lipgloss.

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

🥇 den bedst anmeldte lipgloss

4.64.5 stjerner baseret på 460 anmeldelser

219 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva ligger altså særdeles godt. Hele 90% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom. Den står lige nu til 69 DKK hos Nice Hair. En noget andet pris end Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva lipglossen herover.

Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom

Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom

🥈 den bedst anmeldte billige lipgloss
🥉 den billigste lipgloss

4.04 stjerner baseret på 85 anmeldelser

69 DKK hos Nice Hair


Den billige Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom koster lige nu 150 DKK mindre end Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva ovenfor. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 68%👍

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste lipgloss med gennemsnittet for de andre lipgloss modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva noget bedre end anmeldelserne af de andre lipgloss (Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva er de blå barer, mens gennemsnittet for alle lipglossene er de grå barer).Noget billigere Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder (Benecos NATURAL5 Ml Pink Blossom er her de blå barer).Det er ikke blot indefor lipgloss at Bare Minerals klarer sig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som lipgloss.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Benecos.

Benecos fremstår også godt indefor produkter som fx. lipgloss.

Hvis du leder efter en lipgloss til damer, så er den bedst anmeldte Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva. Den står nu til 219 DKK (før 249) hos Nice Hair.

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva

🥇 den bedst anmeldte lipgloss

4.64.5 stjerner baseret på 460 anmeldelser

219 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Bare Minerals Moxie PLUMPING4.5 Ml Diva ligger altså særdeles godt. Hele 90% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.4 konkurrenter til bedste lipgloss

Ved siden af den bedste lipgloss lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende lipgloss. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide lipglossene herover.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Lancome L'ABSOLU LAQUER8 Ml 468 Rose Revolution

4.44.5 stjerner

Lancome L'ABSOLU LAQUER8 Ml 468 Rose Revolution har vi placeret lige uden for de bedste lipgloss, da den får ret gode 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 89% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 154 DKK.GOSH Copenhagen GOSH Lumi LIPS6 Ml 008 LOL

3.74 stjerner

Lige herefter har vi GOSH Copenhagen GOSH Lumi LIPS6 Ml 008 LOL, der i anmeldelserne får 3.7 stjerner

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 89 DKK.
Læs mere

Showergels

Showergels

De bedst anmeldte showergel modeller. Fremragende showergels fra 51 DKK.

Glattebørster

Glattebørster

Alle de allerbedste glattebørste modeller. Fremragende glattebørster til priser fra 199 DKK.

Aftersuns

Aftersuns

Alle de allerbedste modeller. Fremragende aftersuns fra 45 DKK.

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

De bedst anmeldte ansigtsbørste modeller. Fremragende ansigtsbørster fra 156 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de allerbedste ansigtscreme modeller. Fremragende ansigtscremer til priser fra 52 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*