Altmuligt > Løbecykler > Brugte løbecykler

Køb af brugt løbecykel vs. ny løbecykel

Mads Phikamphon

Alle løbecyklerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke lige er vildt overskud i budgettet, så skal du tænke på at købe en brugt løbecykel. Der er nogle ting du skal tænke igennem før du vælger at købe en brugt model.

Fx. hvor mange penge du vil spare ved at gå efter brugt, samt hvorvidt du er klar på at undvære garanti..

Besparelse

Såfremt du overvejer at købe en brugt model, så må du først og fremmest kigge på præcis hvor mange penge du kan spare. Brugte modeller går ca. fra 30 kr til 500 kr. I gennemsnit er priserne på omkring 200 kr.

De allerbilligste nye løbecykler med gode anmeldelser befinder sig på omkring 350 kr. Din besparelse når du køber brugt bliver altså ca. 150 kr.

Her har vi en af de billige nye modeller, der får gode anmeldelser👍

De mange løbecykler vi har analyseret kan du se her.

Garanti

Såfremt du køber en brugt model, så har du ikke den samme garanti som hvis du vælger en ny løbecykel. Det er en god ide at huske på når du sammenligner præcis hvor mange penge du reelt kan spare ved at vælge at købe brugt.

Overvej at der i Danmark typisk er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget garanti der er i rest er afhængig af hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig at der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret.

Garantien virker kun hvis du har kvitteringen.

Valgmuligheder

Ved siden af at du måske vil spare færre penge end beregnet når du køber brugt, så bør du også overveje at udvalget bliver noget begrænset hvis du køber brugt.

Såfremt du vælger at købe en ny løbecykel, så er der oftest en del modeller at overveje, så du kan fokusere på en løbecykel der har de bedste anmeldelser.

Hvis du vælger at købe brugt bliver du med andre ord nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg af brugte løbecykler netop nu. Udvalget bliver altså en del begrænset når du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du vælger at købe nyt, så er det næsten altid ret nemt at få varen bragt hjem, selvom det koster lidt.

Det er sjældent sådan når du vælger at købe en brugt model. Der kommer du næsten altid til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet og bragt hjem.

Miljøet

Ligegyldigt om det viser sig at være en god ide for dig at købe en brugt løbecykel eller ej, så er der ihvertfald en ting som det er virkeligt godt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det stort set altid gælder at det er bedst at købe en brugt model fremfor en ny.

Hvis det er vores miljø som skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så må du med andre ord helt sikkert købe en brugt løbecykel.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*