Altmuligt > Løbehjul > Brugte løbehjul

Køb af brugt løbehjul vs. nyt løbehjul

Mads Phikamphon

Alle løbehjulene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

For at spare nogle penge, så kan det være værd at gå efter et brugt løbehjul. Men inden du overfalder hvad der findes af brugt tilbud, så skal du lige tænke et par ting igennem.

Det gælder fx. hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at købe brugt, samt om du er klar på at undvære garanti og valgmuligheder.

Besparelse

Når du overvejer at købe en brugt model, så skal du først og fremmest kigge på hvor mange penge du kan spare. Brugte modeller går typisk fra 75 kr til 1500 kr. I gennemsnit er priserne så på omkring 400 kr.

De billigste nye løbehjul med gode anmeldelser ligger på omkring 400 kr.

Herunder er et af de billige nye løbehjul med gode anmeldelser:

Razor Scooter Blå

Et godt og billigt løbehjul

Razor Scooter Blå

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

400 DKK hos Coop

Hvis du gerne vil se på et større udvalg af løbehjul, så kan du kigge på alle modellerne vi har sammenlignet her.

Garanti

Når du køber en brugt model, så er der ikke den samme garanti som hvis du køber et nyt løbehjul. Det er en god ide at tage med når du sammenligner præcis hvor mange penge du kan spare ved at vælge at købe brugt.

Husk at der i Danmark typisk er to års garanti på nye varer, så hvor meget garanti der er i rest afhænger af hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig at der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret forever.

Garantien virker selvfølgelig kun hvis du har kvitteringen. Hvis du ikke har din kvittering, så har du ikke nogen garanti.

Valgmuligheder

Ved siden af at du måske kan spare færre penge end beregnet ved at købe brugt, så bør du også tænke på at udvalget bliver noget begrænset når du køber brugt.

I tilfælde af du køber et nyt løbehjul, så er der oftest rigtig mange modeller at overveje, så du fx. kan fokusere på et løbehjul der får de bedste anmeldelser.

I tilfælde af du køber brugt bliver du nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg brugt netop nu. Udvalget bliver altså begrænset når du vælger at købe brugt.

I tilfælde af du køber nyt, så er det ret nemt at få varen bragt hjem, selvom det måske koster lidt.

Sådan er det sjældent når du vælger at købe brugt. Der kommer du næsten altid til selv at stå for at få varen afhentet og bragt hjem.

Miljøet

Ligegyldigt om det er en god ide for dig at købe et brugt løbehjul, så er der ihvertfald en ting som det er godt for at købe brugt. Det er naturligvis miljøet, hvor det som udgangspunkt altid gælder at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Står valget derfor i mellem at købe et nyt eller brugt løbehjul og der ikke lige er nogen stor fordel ved nogen af mulighederne så kan det for miljøets skyld næsten altid være værd at købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*