Altmuligt > Løbehjul

Det bedste løbehjul i 2020

Alle løbehjulene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser, så er My Hood Trick 7.0 Sort/pink det bedste løbehjul til både damer og mænd.

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

🥇 det bedste anmeldte løbehjul

4.85 stjerner baseret på 6 anmeldelser

749 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du skal vælge et nyt løbehjul, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 106 over de bedst anmeldte løbehjul.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på dit nye løbehjul.

Mange folk går efter et løbehjul fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Micro, My Hood, Puky og Razor.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige løbehjul, så skal du huske på at der sikkert er et eller flere batterier som du skal oplade i ny og næ. Til de fleste løbehjul følger der derfor en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så du bør sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe dit løbehjul i en udenlandsk butik.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste løbehjul

For at kunne finde det bedste løbehjul, så har vi udvalgt 106 forskellige modeller fra mærker som Micro, My Hood, Puky og Razor.

Efter vi har udvalgt løbehjulene har robotten indsamlet 12.559 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste løbehjul.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Det bedst anmeldte løbehjul

Det bedst anmeldte løbehjul er My Hood Trick 7.0 Sort/pink. Det står lige nu til 749 DKK hos Coop. Selvom et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et dyrt løbehjul. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte løbehjul.

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

🥇 det bedste anmeldte løbehjul

4.85 stjerner baseret på 6 anmeldelser

749 DKK hos Coop

Checker vi My Hood Trick 7.0 Sort/pink anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Razor S Sport. Det står lige nu til 297 DKK hos Legetøjseksperten.

Razor S Sport

Razor S Sport

🥈 det bedst anmeldte billige løbehjul

4.64.5 stjerner baseret på 482 anmeldelser

297 DKK hos Legetøjseksperten
300 DKK hos Coolshop
301 DKK hos ProShop

Usædvanligt høje 91% af anmeldelserne af Razor S Sport er på 4-5 stjerner.Køber du det billige Razor S Sport i stedet for My Hood Trick 7.0 Sort/pink ovenfor, så kan du spare 452 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 60%👍 Men uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to løbehjul ikke er samme model.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af det bedste løbehjul med gennemsnittet for de andre løbehjul modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af My Hood Trick 7.0 Sort/pink noget bedre end anmeldelserne af alle de andre løbehjul modeller (My Hood Trick 7.0 Sort/pink er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Razor S Sport er også en del bedre end gennemsnittet for alle løbehjulene. Se bare diagrammet lidt længere nede (Razor S Sport er her de blå barer).Hvis du leder efter et løbehjul til mænd, så er det bedst anmeldte Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn. Det står nu til 347 DKK hos Legetøjseksperten.

Inden du vælger denne model, så er det dog værd at notere dig at det bedste løbehjul ovenfor ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor godt kunne vælge dette selvom det ikke er specielt til mænd.

Hvis du vil have et løbehjul specifikt beregnet til mænd, så er det modellen herunder du må gå efter.

Anmeldelserne af Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn ligger altså bestemt godt. Lækre 93% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Søger du efter et løbehjul til børn, så får Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn de bedste anmeldelser. Det står netop nu til 347 DKK hos Legetøjseksperten.

Anmeldelserne af Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn ligger altså bestemt godt. Lækre 93% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Løbehjul fra de store mærker

Mange går op i at vælge et løbehjul fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra et par af disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Micro, My Hood, Puky og Razor. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Micro løbehjul modeller, så er Micro Mini Deluxe LED Rød bedst anmeldt. Det står lige netop nu til 616 DKK hos Coolshop.

Micro Mini Deluxe LED Rød anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Glimrende 95% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner👍Kigger vi på My Hood modellerne, så får My Hood Trick 7.0 Sort/pink de bedst anmeldelser. Coop har det lige nu til 749 DKK.

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

My Hood Trick 7.0 Sort/pink

🥇 det bedste anmeldte løbehjul

4.85 stjerner baseret på 6 anmeldelser

749 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af My Hood Trick 7.0 Sort/pink anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Det bedst anmeldte Puky løbehjul vi har kunne finde er et Puky TrehjuletRosa. For tiden har vi det til 434 DKK hos Amazon UK.

Kigger vi på anmeldelserne af Puky TrehjuletRosa, så har vi hele 89% på 4+ stjerner ud af 5.Baseret på de forskellige Razor løbehjul modeller, så er Razor FlashRider 360 bedst anmeldt. Det står lige netop nu til 661 DKK (før 891) hos Amazon DE.

Kigger vi på Razor FlashRider 360 anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 91% på 4 eller 5 stjerner.Løbehjul drivmidler

Måske synes du det er vigtigt at det nye løbehjul model har et bestemt drivmiddel. Vi har derfor, for overskuelighedens skyld, lavet en liste herunder med de bedste løbehjul modeller med forskellige drivmidler som elektrisk:

Det bedste drivmiddel afhænger af dine behov. Dvs. man kan ikke sige at en type løbehjul er et bedre valg end andre typer.

Det bedste elektrisk løbehjul

Det bedst anmeldte elektrisk løbehjul vi har kunne finde finde er et Segway E22E. Det står lige netop nu lige nu til 3844 DKK hos Whiteaway.De 10 bobler

Ved siden af det bedste løbehjul lige herover, så findes der også andre spændende løbehjul. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide løbehjulene herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn

4.75 stjerner

Maui Mini Sharkman Lilla/Grøn har vi placeret lige uden for de bedste løbehjul, da det får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 93% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 347 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her er beregnet til børnene.Micro Mini Deluxe LED Rød

4.75 stjerner

Lige herefter kommer Micro Mini Deluxe LED Rød, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt godt, da glimrende 95% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner👍

Det er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor det står til 616 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her også er målrettet børn.Micro Maxi Deluxe LED Rød

4.75 stjerner

Micro Maxi Deluxe LED Rød får også ret gode anmeldelser. Det får 4.7 ud 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står det til 1099 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her også er målrettet børn.Micro Maxi Deluxe Løbehjul Pink

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Micro Maxi Deluxe Løbehjul Pink, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Helt vildt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor det står til 859 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her også er målrettet børn.Micro Sprite Løbehjul Sort

4.75 stjerner

Med i listen har vi også Micro Sprite Løbehjul Sort, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 832 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her også er målrettet børn.My Hood 200 Pink

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også My Hood 200 Pink. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Lækre 94% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor det står til 469 DKK.Hudora Løbehjul 3 Hjulet Wonders

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Hudora Løbehjul 3 Hjulet Wonders. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 91% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 355 DKK.GLOBBER Løbehjul PRIMO M/Lys V2 Pink

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også GLOBBER Løbehjul PRIMO M/Lys V2 Pink. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Det er for tiden til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor det står til 433 DKK.Micro Sprite Mat Sølv

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi også Micro Sprite Mat Sølv. Det får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er for tiden til den billigste pris hos Lekmer, hvor det står til 746 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode løbehjul ovenfor, så har vi også checket anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Her har vi listen med nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der modeller som får helt ned til under 2 stjerner i anmeldelserne😮

4.5My Hood 200
4.5Puky TrehjuletRosa
4.5Puky TrehjuletBlå
4.4Gurli Gris Mit Første
4.4Razor A5 Lux Pink Scooter
4.4Løbehjul Blå ABEC 5 Justerbar
4.4MV Sports LOL Surprise Foldbart
4.4Disney, Frozen/Frost Mit Første Løbehjul
4.3Paw Patrol Mit Første
4.3MV Sports Disney Frost 2 Deluxe Trehjulet
4.3MV Sports Batman Trehjulet
4.3MV Sports Thomas Tog Trehjulet
4.3MV Sports Gurli Gris Trehjulet Deluxe
4.3Disney, Frozen/Frost Løbehjul
4.2Spiderman Twist & Roll
4.2Disney Cars Step
4.2Smoby Frozen 2
4.2Puky R03 Blå
4.2MV Sports Toy Story 4 Deluxe Trehjulet
4.2MV Sports Spiderman Deluxe Trehjulet
4.1Disney Prinsesse Mit Første
4.1Smoby Cars Rød
4.1Løbehjul Orange
4.1PULIO Frost 2 Folbart
4.0My Hood 145
4.0Disney Prinsesser Disney Prinsesse
4.0Street Surfing Streetsurfing Torpedo -til Børn Og Begyndere Armour
4.0Spiderman Med 3 Hjul
3.9Segway E22E
3.9MV Sports Twista X Pink
3.9MV Sports Paw Patrol Trehjulet
3.9Frost 2MED 3 Hjul
3.8Hudora Pinky 3 Hjulet Løbehjul
3.8Kiddy Hudora Joey Trehjulet Løbehjul
3.8MV Sports Spiderman 3-I-1OG
3.8MV Sports Batman 3-I-1OG
3.8Løbehjul Til Småbørn
3.7Razor Carbon Lux Scooter
3.7Nebulus Ozbozz Blå
3.6MV Sports Nerf Blastertil Børn
3.5StreetSurfing Torpedo Core
3.5MV Sports Disney Prinsesse 3-I-1OG
3.5Ferrari Foldebart
3.3MV Sports Toy Story 3-I-1OG
3.2MV Sports Trolls 2 Deluxe Trehjulet
3.0Stiga Kick STX Sne Scooter -Sort & Blå
2.8My Hood TRICK7.0
2.8Minnie Mouse 6 Tommer
2.8Cars Foldbart
2.6MV Sports Toy Story Deluxe Trehjulet
2.4Razor Wild Ones Junior Scooter Unicorn Pink
2.4MV Sports Minions 2 Deluxe Trehjulet
2.1MV Sports U Move Mini LED Løbehjul
1.4Razor Power Core E90 Glow
1.0MV Sports Disney Frost 3-I-1OG
1.0Azeno Ferrari FXK30 Løbehjul Rød

Læs mere

Cykelanhængere

Cykelanhængere

De bedst anmeldte cykelanhænger modeller. Cykelanhængere fra 539 DKK.

Elcykler

Elcykler

Alle de allerbedste elcykler. Fremragende elcykler til priser fra 5199 DKK.

Løbecykler

Løbecykler

De bedste modeller. Fremragende løbecykler fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*