Altmuligt > Loftlamper

Den bedste loftlampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle loftlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste loftlampe Little Dutch Silhouette Special Pink. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Little Dutch Silhouette Special Pink

Little Dutch Silhouette Special Pink

🥇 den bedst anmeldte loftlampe

4.95 stjerner baseret på 11 anmeldelser

449 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god loftlampe. Vi har derfor fundet en del modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 12 liste med de bedst anmeldte loftlamper.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en loftlampe der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste loftlampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyloftlampe. Her i vores liste starter priserne på 228,- DKK for den billigste loftlampe til hele 999,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har pengene klar til din ny loftlampe kan du evt. se på en brugt model.

Mange går efter en loftlampe fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Philips.

Din nye loftlampe skal ret sikkert en tur i en af dine stikkontakter. Du bør derfor undersøge om stikket matcher hvis du foretrækker at købe din nye loftlampe i en webshop i udlandet.

Sådan har vi fundet den bedste loftlampe

For at finde frem til den allerbedste loftlampe har vi udvalgt 12 forskellige loftlamper fra store mærker som Philips.

Herefter har Find Hold robotten fundet 272 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte loftlampe.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste loftlampe.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Den bedste loftlampe

Bedst anmeldt af loftlamperne er Little Dutch Silhouette Special Pink. Den står lige nu til 449 DKK hos Amazon DE.

Little Dutch Silhouette Special Pink

Little Dutch Silhouette Special Pink

🥇 den bedst anmeldte loftlampe

4.95 stjerner baseret på 11 anmeldelser

449 DKK hos Amazon DE

Checker vi Little Dutch Silhouette Special Pink anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V. Lige nu står den til 228 DKK hos ProShop.

Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V

Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V

🥈 den bedst anmeldte billige loftlampe
🥉 den billigste loftlampe

4.85 stjerner baseret på 14 anmeldelser

228 DKK hos ProShop
299 DKK hos Coop
389 DKK hos Computersalg

Anmeldelserne af Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den billige Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V koster lige nu 221 DKK mindre end modellen ovenfor. Det betyder du kan spare 49%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to loftlamper ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste loftlampe med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Little Dutch Silhouette Special Pink noget bedre anmeldt end alle de andre loftlampe modeller. Little Dutch Silhouette Special Pink er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V er også bedre end gennemsnittet for alle loftlamperne. Se bare diagrammet lidt længere nede. Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor loftlamper at Little Dutch fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. loftlamper.

Som tidl. nævnt så kommer den bedste billige loftlampe fra Philips.

Philips fremstår også virkeligt godt indefor kategorier som loftlamper.

Loftlamper fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en loftlampe fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage et kik på nogle af de bedste loftlamper fra de store mærker.

Der findes naturligvis flere store og populære mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Philips.

Den bedst anmeldte Philips loftlampe vi har fundet er en Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V. ProShop har den netop nu til 228 DKK.

Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V

Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V

🥈 den bedst anmeldte billige loftlampe
🥉 den billigste loftlampe

4.85 stjerner baseret på 14 anmeldelser

228 DKK hos ProShop
299 DKK hos Coop
389 DKK hos Computersalg

Helt utrolige 100% af Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩10 konkurrenter til bedste loftlampe

Ved siden af den bedste loftlampe lige herover, så findes der også andre spændende loftlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om loftlamperne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Philips BOX Special Form White 2X4.5W SELV

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste loftlamper har vi Philips BOX Special Form White 2X4.5W SELV. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

Netop nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 396 DKK.Roommate Kite

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Roommate Kite 4.5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 999 DKK.Philips Guppy Ceiling Lamp Grey 1X17W SELV

4.24.5 stjerner

Philips Guppy Ceiling Lamp Grey 1X17W SELV får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 449 DKK.Philips MyLiving Wavel

4.24.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Philips MyLiving Wavel, der i anmeldelserne får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 286 DKK.EGLO San Carlo Piratskib

4.24.5 stjerner

Ligeså ret godt anmeldt er EGLO San Carlo Piratskib. Den får 4.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 670 DKK.Halo Design Scandinavia

4.04 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Halo Design Scandinavia. Den får 4 ud af 5 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 799 DKK.Philips MyLiving Twirly Grå

4.04 stjerner

Philips MyLiving Twirly Grå er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god loftlampe.

Den får 4 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 299 DKK.Philips Cavanal

4.04 stjerner

En af de øvrige interessante loftlamper er Philips Cavanal. Den får i anmeldelserne 4 stjerner ud af 5. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 329 DKK.EGLO Med 3 Spots Bimeda Sort/krom

4.04 stjerner

En af de øvrige glimrende loftlamper er EGLO Med 3 Spots Bimeda Sort/krom. Den får i anmeldelserne 4 stjerner ud af 5

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 689 DKK.Philips MyLiving Twirly

3.94 stjerner

Philips MyLiving Twirly er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god loftlampe.

Den får 3.9 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 299 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*