Altmuligt > Loftlamper

Den bedste loftlampe i 2020

Alle loftlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste loftlampe Roommate Kite. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Roommate Kite

Roommate Kite

🥇 den bedste anmeldte loftlampe

4.54.5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god loftlampe. Vi har derfor fundet en del modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 17 liste med de bedst anmeldte loftlamper.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en loftlampe der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste loftlampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyloftlampe. Her i vores liste starter priserne på 211,- DKK for den billigste loftlampe til hele 999,- DKK for den dyreste model.

Din nye loftlampe skal temmeligt stikkert en tur i en stikkontaktDu skal derfor kigge efter at stikket matcher såfremt du går efter at købe din loftlampe i en udenlandsk webshop.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste loftlampe

For at kunne finde frem til den bedste loftlampe, så har vi udvalgt 17 forskellige loftlamper.

Herefter har Find Hold robotten fundet 211 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte loftlampe.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste loftlampe.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Den bedste loftlampe

Bedst anmeldt af loftlamperne er Roommate Kite. Den står lige nu til 999 DKK hos Coop.

Roommate Kite

Roommate Kite

🥇 den bedste anmeldte loftlampe

4.54.5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Coop

Ser vi på Roommate Kite anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Philips MyLiving Twirly Grå. Lige nu står den til 245 DKK hos Amazon UK. Helt sikkert en del bedre pris end Roommate Kite som blev fremhævet lige før.

Philips MyLiving Twirly Grå

Philips MyLiving Twirly Grå

🥈 den bedst anmeldte billige loftlampe

3.63.5 stjerner baseret på 67 anmeldelser

245 DKK hos Amazon UK
247 DKK hos Amazon DE
269 DKK hos Computersalg


Beslutter du dig for at købe den billige Philips MyLiving Twirly Grå i stedet for Roommate Kite ovenfor, så sparer du lige nu 754 DKK. I kolde procenter svarer det til at du sparer 75%. Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at de to loftlamper ikke er ens.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste loftlampe med gennemsnittet for de andre loftlampe modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er nok ret tydeligt at Roommate Kite er væsentligt bedre anmeldt end de andre loftlamper (Roommate Kite er de blå barer, mens gennemsnittet for alle loftlamperne er de grå barer).Noget billigere Philips MyLiving Twirly Grå er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder (Philips MyLiving Twirly Grå er her de blå barer).Leder du efter en loftlampe til børn, så får Kids Concept Gul/hvid de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 440 DKK hos Coop.

Kids Concept Gul/hvid

Kids Concept Gul/hvid

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

440 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af Kids Concept Gul/hvid anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste loftlampe

Ved siden af den bedste loftlampe lige herover, så findes der også andre spændende loftlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om loftlamperne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valg ifht. dine behov.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Kids Concept Gul/hvid

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste loftlamper har vi Kids Concept Gul/hvid. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 440 DKK.

Husk dog at modellen her er målrettet børn.Halo Design Scandinavia

4.04 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Halo Design Scandinavia 4 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste loftlamper

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 679 DKK.Little Dutch Silhouette Special Pink

3.84 stjerner

Little Dutch Silhouette Special Pink får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 3.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 549 DKK.Philips BOX Special Form White 2X4.5W SELV

3.74 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Philips BOX Special Form White 2X4.5W SELV, der i anmeldelserne får 3.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 375 DKK.EGLO Med 3 Spots Bimeda Sort/krom

3.33.5 stjerner

Ligeså ret godt anmeldt er EGLO Med 3 Spots Bimeda Sort/krom. Den får 3.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 599 DKK.Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V

3.03 stjerner

Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V er med 3 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne, selvom den ikke er helt med blandt de bedste loftlamper

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 211 DKK. Philips ESPIMAS Bar/tube Chrome 2X4.3W 230V er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.EGLO San Carlo Piratskib

2.52.5 stjerner

En af de øvrige glimrende loftlampe er EGLO San Carlo Piratskib. Den får i anmeldelserne 2.5 stjerner ud af 5

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 670 DKK.Philips Cavanal

1.01 stjerne

Philips Cavanal er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god loftlampe.

Den får 1 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 329 DKK.Philips Guppy Ceiling Lamp Grey 1X17W SELV

En af de øvrige interessante loftlampe er Philips Guppy Ceiling Lamp Grey 1X17W SELV. Den får i anmeldelserne 0 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 449 DKK.Kids Concept Orange/hvid

En af de øvrige glimrende loftlampe er Kids Concept Orange/hvid. Den får i anmeldelserne 0 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 150 DKK.

Vær dog opmærksom på at modellen her også er målrettet børn.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*