Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Loftslamper

Den bedste loftslampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle loftslamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 5 forskellige loftslamper. Philips Hue Being Pendel er den bedste loftslampe. Nedenfor kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre loftslamper.

Philips Hue Being Pendel

Philips Hue Being Pendel

🥇 den bedst anmeldte loftslampe

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2721 DKK hos Legetøjseksperten
2833 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god loftslampe. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For hver model har Find Hold robotten samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 5 listen her over de bedste loftslamper.

Vi har også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste loftslampe til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyloftslampe. Her i vores liste går priserne fx. fra 710,- DKK for den billigste loftslampe til hele 2721,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en loftslampe fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi kigget på de bedst anmeldte modeller fra Philips Hue.

Husk at loftslamper skal sættes i en stikkontakt, så hvis du køber i en butik udenfor Danmark skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

PS: Sådan har vi fundet den bedste loftslampe

For at finde frem til den bedste loftslampe har vi udvalgt 5 forskellige loftslamper fra mærker som Philips Hue.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 565 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte loftslampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste loftslampe.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte loftslampe

Den bedst anmeldte loftslampe er Philips Hue Being Pendel. Den står lige nu til 2721 DKK hos Legetøjseksperten. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr loftslampe. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for loftslamper.

Philips Hue Being Pendel

Philips Hue Being Pendel

🥇 den bedst anmeldte loftslampe

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2721 DKK hos Legetøjseksperten
2833 DKK hos Amazon DE

Kigger vi på Philips Hue Being Pendel anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Philips Hue Pendel Devote. Den står lige nu til 710 DKK (før 748) hos Amazon DE. En noget andet pris end Philips Hue Being Pendel herover.

Philips Hue Pendel Devote

Philips Hue Pendel Devote

🥈 den bedst anmeldte billige loftslampe
🥉 den billigste loftslampe

4.24.5 stjerner baseret på 49 anmeldelser

710 DKK hos Amazon DE
749 DKK hos Coop


Vælger du at købe den billige Philips Hue Pendel Devote fremfor Philips Hue Being Pendel herover, så vil du spare 2011 DKK. Det svarer til du sparer 74%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme model.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste loftslampe med gennemsnittet for de andre loftslamper, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er Philips Hue Being Pendel noget bedre anmeldt end alle de andre loftslamper (Philips Hue Being Pendel er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere Philips Hue Pendel Devote er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Philips Hue Pendel Devote er her de øverste blå barer).Den bedste loftslampe kommer som nævnt fra Philips. Dette mærke fremstår ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. strygejern, dampstrygejern, glattejern og hårklippere.

Den bedste billige model kommer som nævnt fra Philips Hue. Fuldstændig ligesom med Philips, så klarer Philips Hue sig også rigtig godt indefor produkter som fx. strygejern, dampstrygejern, glattejern og hårklippere.

Loftslamper fra de store mærker

Mange går op i at vælge en loftslampe fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor loftslamper, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Philips Hue.

Den bedst anmeldte Philips Hue loftslampe vi har fundet frem til er en Philips Hue Being Pendel. Den står til 2721 DKK hos Legetøjseksperten.

Philips Hue Being Pendel

Philips Hue Being Pendel

🥇 den bedst anmeldte loftslampe

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2721 DKK hos Legetøjseksperten
2833 DKK hos Amazon DE

Kigger vi på anmeldelserne af Philips Hue Being Pendel, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Ved siden af den bedste loftslampe herover, så findes der også andre gode loftslamper. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide loftslamperne herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Philips Hue Struana Hue Loftlampe

5.05 stjerner

Lige efter de bedste loftslamper har vi Philips Hue Struana Hue Loftlampe. Den får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 1055 DKK.Philips HUE ADORE3418411P6

4.34.5 stjerner

Herefter har vi Philips HUE ADORE3418411P6, der i anmeldelserne får 4.3 ud af 5 stjerner

Den står netop nu til 1237 DKK hos ProShop.
Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de bedste lysterapilampe modeller. Fremragende lysterapilamper fra 359 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste arbejdslampe modeller. Priserne starter på 623 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

De allerbedste bordlamper. Bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

Alle de bedste gulvlampe modeller. Fremragende gulvlamper fra 389 DKK.

Væglamper

Væglamper

De allerbedste væglampe modeller. Priserne starter på 139 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*