Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Loftslamper

Den bedste loftslampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle loftslamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 4 forskellige loftslamper. Philips Hue Struana Hue Loftlampe er den bedste loftslampe. Nedenfor kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre loftslamper.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god loftslampe. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For hver model har Find Hold robotten samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 4 listen her over de bedste loftslamper.

Vi har også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste loftslampe til en god pris.

Mange folk går efter en loftslampe fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Philips Hue.

Bemærk at loftslamper skal sættes i stik. Hvis du køber i en butik udenfor Danmark så skal du huske at sikre dig at der følger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan har vi fundet den bedste loftslampe

For at finde den allerbedste loftslampe har vi udvalgt 4 forskellige modeller fra store mærker som Philips Hue.

Derefter har robotten fundet 534 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte loftslampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange loftslamper. I stedet har vi gået efter at samle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste loftslampe.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge loftslampe udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte loftslampe

Den bedst anmeldte loftslampe er Philips Hue Struana Hue Loftlampe. Den står lige nu til 1016 DKK hos Elgiganten.

Ret vilde 100% af Philips Hue Struana Hue Loftlampe anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste loftslampe med gennemsnittet for alle de andre loftslampe modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du kan se, så er Philips Hue Struana Hue Loftlampe virkelig bedre anmeldt end de andre modeller (Philips Hue Struana Hue Loftlampe er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Den bedste model kommer fra Philips Hue. Dette mærke fremstår også fremragende indefor produkter som loftslamper.

Loftslamper fra de store mærker

Mange går op i at vælge en loftslampe fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor loftslamper, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Philips Hue.

Den bedst anmeldte Philips Hue loftslampe vi har fundet frem til er en Philips Hue Struana Hue Loftlampe. Den står til 1016 DKK hos Elgiganten.

Ret vilde 100% af Philips Hue Struana Hue Loftlampe anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Boblerne

Ved siden af den bedste loftslampe herover, så findes der også andre gode loftslamper. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide loftslamperne herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Philips Hue Explore Pendel

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste loftslamper har vi Philips Hue Explore Pendel. Den får nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 89% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor den står til 1814 DKK.Philips HUE ADORE3418411P6

4.34.5 stjerner

Herefter har vi Philips HUE ADORE3418411P6, der i anmeldelserne får 4.3 ud af 5 stjerner

Den står netop nu til 1189 DKK hos Elgiganten.
Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de bedste lysterapilampe modeller. Fremragende lysterapilamper fra 358 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste arbejdslampe modeller. Priserne starter på 558 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

De allerbedste bordlamper. Bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

Alle de bedste gulvlampe modeller. Fremragende gulvlamper fra 278 DKK.

Væglamper

Væglamper

De allerbedste væglampe modeller. Priserne starter på 125 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*