Altmuligt > Outdoor udstyr > Knive > Lommeknive

Den bedste lommekniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle lommeknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er den bedste lommekniv Victorinox 0.3803. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Victorinox 0.3803

Victorinox 0.3803

🥇 den bedst anmeldte lommekniv

4.85 stjerner baseret på 157 anmeldelser

182 DKK hos Grejfreak
210 DKK hos Fiskegrej

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for lommekniv. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange lommeknive har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 9 liste over de bedste lommeknive👍

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye lommekniv til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nylommekniv. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 67,- DKK for den billigste lommekniv til hele 690,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en lommekniv fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Victorinox.

Hvordan vi finder den bedste lommekniv

For at finde den allerbedste lommekniv har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra populære mærker som Victorinox.

Herefter har vores robot fundet 4.413 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte lommekniv.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste lommekniv.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste lommekniv

Bedst anmeldt af lommeknivene er Victorinox 0.3803. Lige nu står den til 182 DKK hos Grejfreak.

Victorinox 0.3803

Victorinox 0.3803

🥇 den bedst anmeldte lommekniv

4.85 stjerner baseret på 157 anmeldelser

182 DKK hos Grejfreak
210 DKK hos Fiskegrej

Victorinox 0.3803 anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 94% er nemlig på 4-5 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste lommekniv med alle de andre lommeknive, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Victorinox 0.3803 noget bedre end anmeldelserne af alle de andre lommekniv modeller. Victorinox 0.3803 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Mærket Victorinox som den bedste lommekniv kommer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som jagtknive og lommeknive.

Lommeknive fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en lommekniv fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

Der er selvfølgelig adskillige store mærker indefor lommeknive, men for nu nøjes vi med at kigge på modellerne fra Victorinox.

Ser vi på Victorinox lommeknive modellerne, så er den bedst anmeldte Victorinox 0.3803. Grejfreak har den or tiden til 182 DKK.

Victorinox 0.3803

Victorinox 0.3803

🥇 den bedst anmeldte lommekniv

4.85 stjerner baseret på 157 anmeldelser

182 DKK hos Grejfreak
210 DKK hos Fiskegrej

Victorinox 0.3803 anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 94% er nemlig på 4-5 stjerner.9 konkurrenter

Udover den bedste lommekniv ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende lommeknive. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Alletiders såfremt du ikke kan lide lommeknivene lige herover, for så kan det være en af de 9 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken lommekniv du har brug for.

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Victorinox SIGNATURE LITE

4.85 stjerner

Lige efter de bedste lommeknive har vi Victorinox SIGNATURE LITE. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Grejfreak. Der står den til 274 DKK.Gerber US1 Pocket Knife

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Gerber US1 Pocket Knife 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste lommeknive. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 208 DKK.Victorinox Camper

4.75 stjerner

Victorinox Camper får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 93% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 162 DKK.Victorinox Sentinel Schweizerkniv 111 Mm

4.75 stjerner

Victorinox Sentinel Schweizerkniv 111 Mm får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 239 DKK.Victorinox 0.6123

4.75 stjerner

Med på siden her har vi desuden Victorinox 0.6123, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Hele 92% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Grejfreak. Der står den til 67 DKK. Victorinox 0.6123 er derved den billigste lommekniv her på siden.Victorinox Rally Schweizerkniv 58 Mm

4.75 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Victorinox Rally Schweizerkniv 58 Mm. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos Grejfreak. Der står den til 125 DKK.Victorinox CLASSIC

4.75 stjerner

En af de øvrige spændende lommeknive er Victorinox CLASSIC. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner ud af 5. Det betyder at anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 95% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Grejfreak. Der står den til 179 DKK.Victorinox Handyman Schweizerkniv 91 Mm

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Victorinox Handyman Schweizerkniv 91 Mm, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Netop nu er den billigst hos Grejfreak. Der står den til 690 DKK.
Læs mere

Brødknive

Brødknive

Alle de allerbedste brødknive. Fremragende brødknive til priser fra 95 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedste modeller. Fremragende grøntsagsknive fra 59 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De bedst anmeldte kokkekniv modeller. Priser fra 109 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

Alle de allerbedste køkkenknive. Fremragende køkkenknive til priser fra 275 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste modeller. Fremragende jagtknive fra 448 DKK.

Steakknive

Steakknive

De bedst anmeldte steakkniv modeller. Priser fra 199 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

Alle de allerbedste foldeknive. Fremragende foldeknive til priser fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

De bedste modeller. Fremragende urteknive fra 369 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De bedst anmeldte skrællekniv modeller. Priser fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

Alle de allerbedste dykkerknive. Fremragende dykkerknive til priser fra 199 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De bedste modeller. Fremragende knivsæt fra 349 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*