Altmuligt > Outdoor udstyr > Lommelygter

Den bedste lommelygte i 2021

Mads Phikamphon

Alle lommelygterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Ledlenser P7R Flashlight den bedste lommelygte. Herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre lommelygter.

Ledlenser P7R Flashlight

Ledlenser P7R Flashlight

🥇 den bedst anmeldte lommelygte

4.85 stjerner baseret på 1.302 anmeldelser

523 DKK hos ProShop
810 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god lommelygte. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 16 over de bedst anmeldte lommelygter.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en lommelygte der modsvarer det du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hver af modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste lommelygte til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nylommelygte. Her i vores liste går priserne fx. fra 76,- DKK for den billigste lommelygte til hele 799,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en lommelygte fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Maglite.

Såfremt du er på jagt efter en bestemt slags en er det måske værd at overveje en lommelygte til børn.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste lommelygter et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet. Derfor følger der formodentlig en oplader med som skal sættes i stikkontakten. Hvis du har købt din ny lommelygte i udlandet skal du sikre dig at stikket passer i din stikkontakt. Det er så ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din nye lommelygte.

PS: Hvordan vi finder den bedste lommelygte

For at finde frem til den bedste lommelygte har vi udvalgt 16 forskellige lommelygter fra store mærker som Maglite.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 6.450 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte lommelygte.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange lommelygter. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste lommelygte.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste lommelygte

Bedst anmeldt af lommelygterne er Ledlenser P7R Flashlight. Den står lige nu til 523 DKK hos ProShop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en lille smule dyr lommelygte. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de viste lommelygter.

Ledlenser P7R Flashlight

Ledlenser P7R Flashlight

🥇 den bedst anmeldte lommelygte

4.85 stjerner baseret på 1.302 anmeldelser

523 DKK hos ProShop
810 DKK hos Grejfreak

Meget, meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Ledlenser P7R Flashlight på triste 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Duracell Though CMP10C LED Incl. 3 AAA Batt.. Lige nu står den til 85 DKK hos Computersalg. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end Ledlenser P7R Flashlight ovenfor.

Duracell Though CMP10C LED Incl. 3 AAA Batt. anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 93% ligger på 4-5 stjerner.Køber du den billige Duracell Though CMP10C LED Incl. 3 AAA Batt. i stedet for Ledlenser P7R Flashlight herover, så kan du spare 438 DKK. I procenter svarer det til en besparelse på 84%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to lommelygter ikke er samme model.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den bedste lommelygte med gennemsnittet for de andre lommelygte modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Ledlenser P7R Flashlight virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre lommelygte modeller (Ledlenser P7R Flashlight er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Duracell Though CMP10C LED Incl. 3 AAA Batt. er også en del bedre end gennemsnittet for alle lommelygterne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Duracell Though CMP10C LED Incl. 3 AAA Batt. er her de blå barer).Det er ikke kun indefor lommelygter at Ledlenser klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. lommelygter og pandelamper.

Den bedste billige model kommer fra Duracell. Duracell klarer sig på samme måde som Ledlenser også rigtig godt indefor andre andre typer produkter. For Duracell fx. kategorier som lommelygter og pandelamper.

Hvis du leder efter en lommelygte til børn, så er den bedst anmeldte Die Spiegelburg T-Rex World Dinosaurtil Børn Grøn. Den står lige nu til 172 DKK hos Lommelygte Salg.Lommelygter fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en lommelygte fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste lommelygter fra de store mærker.

Der er klart nok flere store lommelygte mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Maglite.

Den bedst anmeldte Maglite lommelygte vi har kunne finde er en Maglite XL50 Led. El VVS har den or tiden til 592 DKK.

Maglite XL50 Led

Maglite XL50 Led

4.75 stjerner baseret på 535 anmeldelser

592 DKK hos El VVS

Anmeldelserne af Maglite XL50 Led ligger rigtigt godt, da hele 91% er på 4+ ud af 5 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste lommelygte

Ved siden af den bedste lommelygte lige herover, så findes der også andre spændende lommelygter. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide lommelygterne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
WALTHER PRO Taschenlampe PL70R LED 910 Lumen Inklusive Akku+USB-Kabel

4.85 stjerner

WALTHER PRO Taschenlampe PL70R LED 910 Lumen Inklusive Akku+USB-Kabel har vi placeret lige uden for de bedste lommelygter, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt godt, da glimrende 96% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Outdoor Pro. Hos Outdoor Pro står den til 799 DKK.Armytek Prime C2 Pro Magnet USB+18650 / XHP35 Warm / 1580 Lm / TIR 20°:80° / 1X18650

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Armytek Prime C2 Pro Magnet USB+18650 / XHP35 Warm / 1580 Lm / TIR 20°:80° / 1X18650 4.8 stjerner, så den er også tæt på de allerbedste lommelygter. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner🤩

Netop nu er den billigst hos Lommelygte Salg. Der står den til 484 DKK.Maglite XL50 Led

4.75 stjerner

Maglite XL50 Led er blandt de rigtig godt anmeldte lommelygter, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger rigtigt godt. Hele 91% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 592 DKK hos El VVS.Walther Pro PL 50

4.75 stjerner

Walther Pro PL 50 er blandt de rigtig godt anmeldte lommelygter, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den står lige nu til 279 DKK hos Outdoor Pro.RING Small 30 Lm Alu Torch W/ 3 X Aaa Display W/12PCS

4.75 stjerner

RING Small 30 Lm Alu Torch W/ 3 X Aaa Display W/12PCS ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Lommelygte Salg. Der står den til 97 DKK.Maglite ML300LX Med 2 D-cell I Kartong

4.64.5 stjerner

Maglite ML300LX Med 2 D-cell I Kartong ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 4.6 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 92% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Lommelygte Salg. Der står den til 645 DKK.Duracell CMP-9 Compact Tough

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Duracell CMP-9 Compact Tough, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 76 DKK.

Duracell CMP-9 Compact Tough er også den billigste lommelygte her på siden.Maglite Mini PRO+ LED 2XAA

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Maglite Mini PRO+ LED 2XAA, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 469 DKK hos Grejfreak.Walther Taschenlampe PL70

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Walther Taschenlampe PL70, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 89% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Outdoor Pro. Der står den til 749 DKK.LED Lenser P2BM

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi LED Lenser P2BM, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den billigst hos Toolster. Der er den også på tilbud til 174 DKK.Et par lommelygter mere

De gode lommelygter ovenfor er ikke de eneste modeller vi har sammenlignet anmeldelser for. Nogle af de andre lommelygter vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste her.

Som du kan se, så er der virkelig lommelygter der får ned til under 3 stjerner😧

4.3Maglite Mini Led 2XAA
3.8Die Spiegelburg T-Rex World Dinosaurtil Børn Grøn
3.5Armytek Wizard C2 Pro V4 Magnet USB+ABM01+18650 / XHP50.2 Warm / 2330 Lm / TIR 70°:120° / 1X18650
2.4Duracell MLT-20C Multi-pro Tough

Læs mere

Myggenet

Myggenet

De bedste modeller. Myggenet fra 79 DKK.

Pandelamper

Pandelamper

De bedst anmeldte pandelampe modeller. Pandelamper fra 119 DKK.

Rygsække

Rygsække

Alle de allerbedste rygsække. Fremragende rygsække til priser fra 49 DKK.

Soveposer

Soveposer

De bedste modeller. Soveposer fra 299 DKK.

Telte

Telte

De bedst anmeldte telt modeller. Telte fra 268 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*