Altmuligt > Lommeregnere

Den bedste lommeregner i 2021

Mads Phikamphon

Alle lommeregnerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet anmeldelser for 8 forskellige lommeregnere. Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display er den bedste lommeregner. Hvorfor den er den bedste lommeregner kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for lommeregner. Vi har derfor fundet en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 8 over de bedst anmeldte lommeregnere👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en lommeregner der modsvarer dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste lommeregner til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nylommeregner. I listen her svinger prisen fx. fra 58,- DKK for den billigste lommeregner til hele 179,- DKK for den dyreste lommeregner.

Mange folk går efter en lommeregner fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Casio.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har de fleste lommeregnere modeller et batteri som du skal holde opladt for at du får noget brugbart ud af maskineriet.

Hvis der ikke medfølger nogle batterier med, så må du nok lige overveje om du skal købe batterier med samtidigt med at du køber din nye lommeregner👍

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste lommeregner

For at kunne finde frem til den bedste lommeregner, så har vi udvalgt 8 forskellige lommeregnere fra mærker som Casio.

Efter vi har udvalgt lommeregnerne har robotten indsamlet 1.330 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste lommeregner.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge lommeregner udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte lommeregner

Den bedst anmeldte lommeregner er Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display. Lige nu står den til 143 DKK hos Computersalg.

Anmeldelserne af Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display ligger altså godt, da hele 86% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg. Den står lige nu til 67 DKK hos Engsig.

Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg

Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg

🥈 den bedst anmeldte billige lommeregner

4.54.5 stjerner baseret på 595 anmeldelser

67 DKK hos Engsig
15651 DKK hos Computersalg

Anmeldelserne af Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg ligger altså i den gode ende. Hele 87% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Køber du den billige Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg i stedet for Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display ovenfor, så sparer du 76 DKK. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 53%👍

Hvis vi sammenligner den allerbedste lommeregner med de andre lommeregnere, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display en del bedre anmeldt end de andre modeller. Rexel Mapperegner Ibico 212X M/12 Cifre Og Justerbar Display er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg er ligeså bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram. Casio HL-820VER 8 Cifre Beskyttelseslåg er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor lommeregnere at mærket Rexel fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som lommeregnere.

I modsætning til den bedste lommeregner så kommer den bedste billige model fra mærket Casio.

Fuldstændig ligesom med Rexel, så klarer Casio sig også godt indefor produkter som fx. lommeregnere.

Lommeregnere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter en lommeregner fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på et par af de bedste lommeregnere fra de store mærker.

Der er klart nok adskillige store lommeregner mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Casio.

Den bedst anmeldte Casio lommeregner vi har kunne finde er en CASIO EURO CONV. MS-80VERII. ProShop har den or tiden til 137 DKK.

CASIO EURO CONV. MS-80VERII

CASIO EURO CONV. MS-80VERII

4.54.5 stjerner baseret på 306 anmeldelser

137 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af CASIO EURO CONV. MS-80VERII ligger altså i den gode ende, da hele 88% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.De 8 bobler

Ved siden af den bedste lommeregner lige herover, så findes der også andre spændende lommeregnere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide lommeregnerne herover🙂

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
CASIO EURO CONV. MS-80VERII

4.54.5 stjerner

CASIO EURO CONV. MS-80VERII har vi placeret lige uden for de allerbedste lommeregnere, da den får hele 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 88% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 137 DKK.CASIO MS-120BM Desktop Calculator

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit CASIO MS-120BM Desktop Calculator 4.5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Lækre 88% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 131 DKK.Casio Bordregner WM-320MT 12 Cifre

4.54.5 stjerner

Casio Bordregner WM-320MT 12 Cifre er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 88% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 142 DKK hos ProShop.Rexel Ibico 8 Cifre Euro

4.24.5 stjerner

Rexel Ibico 8 Cifre Euro er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.2 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 113 DKK hos Engsig.CASIO F120ECO

3.94 stjerner

CASIO F120ECO ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 3.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 179 DKK.Canon LS-39E8 Cifret

3.94 stjerner

Canon LS-39E8 Cifret ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 3.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den billigst hos Huma. Der står den til 58 DKK. Canon LS-39E8 Cifret er derved den billigste lommeregner her på siden.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*