Altmuligt > Luftfugtere

Den bedste luftfugter i 2021

Mads Phikamphon

Alle luftfugterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste luftfugter Philips AC2729/10. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Philips AC2729/10

Philips AC2729/10

🥇 den bedst anmeldte luftfugter

4.44.5 stjerner baseret på 216 anmeldelser

2695 DKK hos Coolshop
2695 DKK hos Whiteaway
2695 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for luftfugter. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange luftfugtere har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 liste over de bedste luftfugtere👍

Vi har også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye luftfugter til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge luftfugter. I listen her går priserne fx. fra 799,- DKK for den billigste luftfugter til 2695,- DKK for den dyreste luftfugter.

Opladning og plads nok

Som du nok allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle luftfugtere et batteri som du bør holde opladt før du får noget ud af dit nyindkøb.

Såfremt du vælger en luftfugter med batterier, så skal du lige se på om du har nogle batterier klar derhjemme - eller om der evt. følger batterier med fra starten af.

Som du måske har set, så er alle luftfugtere ikke samme størrelse. Nogen er større end andre. Husk derfor at overveje om du har plads nok til din nye luftfugter!

PS: Sådan har vi fundet den bedste luftfugter

For at finde frem til den bedste luftfugter har vi udvalgt 5 forskellige luftfugtere.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 256 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte luftfugter.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste luftfugter.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge luftfugter udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte luftfugter

Den bedst anmeldte luftfugter er Philips AC2729/10. Lige nu står den til 2695 DKK hos Coolshop. Uanset en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr luftfugter. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de viste luftfugtere.

Philips AC2729/10

Philips AC2729/10

🥇 den bedst anmeldte luftfugter

4.44.5 stjerner baseret på 216 anmeldelser

2695 DKK hos Coolshop
2695 DKK hos Whiteaway
2695 DKK hos Skousen

Philips AC2729/10 anmeldelserne ligger godt. Lækre 86% ligger på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Wilfa HU-230W Moist S. Den står lige nu til 799 DKK hos Whiteaway. Det må siges at være en bedre pris end Philips AC2729/10 ovenfor.

Wilfa HU-230W Moist S

Wilfa HU-230W Moist S

🥈 den bedst anmeldte billige luftfugter
🥉 den billigste luftfugter

4.34.5 stjerner baseret på 15 anmeldelser

799 DKK hos Whiteaway
799 DKK hos Elgiganten
799 DKK hos Skousen


Den billige Wilfa HU-230W Moist S koster 1896 DKK mindre end modellen ovenfor. Det betyder du kan spare 70%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om den samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste luftfugter med de andre luftfugter modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Det er ret tydeligt at Philips AC2729/10 er noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Philips AC2729/10 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Wilfa HU-230W Moist S er ligeså bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram (Wilfa HU-230W Moist S er her de øverste blå barer).Den bedste luftfugter stammer fra Philips. Dette mærke klarer sig også godt indefor produkter som fx. poseløse støvsugere, citruspressere, hårklippere og babyalarmer.

Modsat den bedste model, så kommer den bedste billige model fra Wilfa. Ligesom med Philips så klarer Wilfa sig også rigtig godt indefor andre typer produkter som poseløse støvsugere, citruspressere, hårklippere og babyalarmer.

5 konkurrenter

Udover den bedste luftfugter ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende luftfugtere. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide luftfugterne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Stadler Form Eva

3.84 stjerner

Lige udenfor de bedste luftfugtere har vi Stadler Form Eva. Den får hele 3.8 ud af 5 stjerner

Den står for tiden til 997 DKK hos Elgiganten.Stadler Form Oskar

3.63.5 stjerner

Lige herefter kommer Stadler Form Oskar, der i anmeldelserne får 3.6 stjerner

Den står for tiden til 971 DKK hos Skousen.Clatronic Klimator LK 3742 -LK 3742

3.03 stjerner

Clatronic Klimator LK 3742 -LK 3742 er også blandt de bedst anmeldte luftfugtere, da den får 3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1299 DKK hos Coop.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*