Altmuligt > Elektronik > Luftkølere

Den bedste luftkøler i 2021

Mads Phikamphon

Alle luftkølerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket en hel del anmeldelser så er Eeese Air Cooler Lea 30 M2 den bedste luftkøler. Herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre luftkølere.

Eeese Air Cooler Lea 30 M2

Eeese Air Cooler Lea 30 M2

🥇 den bedst anmeldte luftkøler

4.34.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

1201 DKK hos ProShop
1234 DKK hos Legetøjseksperten
1449 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god luftkøler. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 4 over nogle af de bedste luftkølere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en luftkøler der modsvarer dine behov, så vi har derfor også kigget på features for hver af modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste luftkøler til en god pris👍

Opladning og plads nok

Når du kigger på en luftkøler, så bør du huske på at der formodentlig er et batteri som du skal holde opladt i ny og næ.

Hvis du går efter modeller med batterier, så må du huske at checke om du har batterier nok liggende - eller om der følger lidt batterier med i kassen. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din luftkøler.

Når det er tid til at finde en luftkøler, så skal du lige huske at være opmærksom på om du har plads nok. Det er nemlig ikke sådan at alle luftkølere er lige store.

PS: Sådan har vi fundet den bedste luftkøler

For at finde frem til den bedste luftkøler har vi udvalgt 4 forskellige luftkølere.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 72 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte luftkøler.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste luftkøler.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste luftkøler

Bedst anmeldt af luftkølerne er Eeese Air Cooler Lea 30 M2. Den står lige nu til 1201 DKK hos ProShop.

Eeese Air Cooler Lea 30 M2

Eeese Air Cooler Lea 30 M2

🥇 den bedst anmeldte luftkøler

4.34.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

1201 DKK hos ProShop
1234 DKK hos Legetøjseksperten
1449 DKK hos Coop

Hele 86% af Eeese Air Cooler Lea 30 M2 anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Evapolar EvaCHILL White. Lige nu står den til 632 DKK hos Computersalg.

Evapolar EvaCHILL White

Evapolar EvaCHILL White

🥈 den bedst anmeldte billige luftkøler
🥉 den billigste luftkøler

3.53.5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

632 DKK hos Computersalg
649 DKK hos Whiteaway
749 DKK hos Skousen


Den billige Evapolar EvaCHILL White koster lige nu 569 DKK mindre end Eeese Air Cooler Lea 30 M2. Det er det samme som at du kan spare 47%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste luftkøler med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Eeese Air Cooler Lea 30 M2 virkelig bedre anmeldt end alle de andre luftkøler modeller. Eeese Air Cooler Lea 30 M2 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Evapolar EvaCHILL White er også en del bedre end gennemsnittet for alle luftkølerne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Evapolar EvaCHILL White er her de blå barer).Det er ikke kun indefor luftkølere at eeese klarer sig fremragende. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. luftkølere.

Den bedste billige model kommer fra Evapolar. Evapolar klarer sig på samme måde som eeese også rigtig godt indefor andre andre typer produkter. For Evapolar fx. kategorier som luftkølere.

De 4 konkurrenter til bedste luftkøler

Ved siden af den bedste luftkøler lige herover, så findes der også andre spændende luftkølere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide luftkølerne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Evapolar EvaLIGHT White

3.84 stjerner

Evapolar EvaLIGHT White har vi placeret lige uden for de bedste luftkølere, da den får hele 3.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1199 DKK hos ProShop.Delonghi EV250.BK

3.53.5 stjerner

Lige herefter kommer Delonghi EV250.BK, der i anmeldelserne får 3.5 stjerner

Den er for tiden på tilbud til 1299 DKK hos Whiteaway.
Læs mere

Ventilatore

Ventilatore

De bedste modeller. Ventilatore fra 319 DKK.

Gulvventilatore

Gulvventilatore

De bedst anmeldte gulvventilator modeller. Priser fra 696 DKK.

Tårnventilatore

Tårnventilatore

Alle de allerbedste tårnventilatore. Fremragende tårnventilatore til priser fra 319 DKK.

Bordventilatore

Bordventilatore

De bedste modeller. Bordventilatore fra 499 DKK.

Damprensere

Damprensere

De bedst anmeldte damprenser modeller. Priser fra 359 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*