Altmuligt > Elektronik > Lamper > Lysterapilamper

Den bedste lysterapilampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle lysterapilamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket flere hundrede anmeldelser, så er den bedste lysterapilampe Beurer TL41. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Beurer TL41

Beurer TL41

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

473 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny lysterapilampe, så er det vigtigt at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange lysterapilamper har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 7 over de bedste lysterapilamper👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste lysterapilampe til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge lysterapilampe. I listen her svinger prisen fx. fra 345,- DKK for den billigste lysterapilampe til 1066,- DKK for den dyreste lysterapilampe.

Mange folk går efter en lysterapilampe fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Beurer.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har de fleste lysterapilamper et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb.

Hvis der ikke følger en passende stak batterier med, så bør du lige overveje om du bør købe lidt batterier med samtidigt med at du køber din nye lysterapilampe.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste lysterapilampe

For at kunne finde den bedste lysterapilampe, så har vi udvalgt 7 forskellige modeller fra store mærker som Beurer.

Efter vi har udvalgt lysterapilamperne har vores robot indsamlet 496 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste lysterapilampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge lysterapilampe udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedste lysterapilampe

Bedst anmeldt af lysterapilamperne er Beurer TL41. Lige nu står den til 473 DKK (før 751) hos Amazon DE.

Beurer TL41

Beurer TL41

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

473 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af Beurer TL41 ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste lysterapilampe med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Det er tydeligt at Beurer TL41 er noget bedre anmeldt end alle de andre lysterapilamper (Beurer TL41 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Det er ikke blot indefor lysterapilamper at mærket Beurer klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor produkter som lysterapilamper, blodtryksmålere, pulsoximetere og sengevarmere.

Lysterapilamper fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en lysterapilampe fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste lysterapilamper fra disse mærker.

Der er klart nok flere store lysterapilampe mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Beurer.

Af de forskellige Beurer lysterapilamper modeller, så får Beurer TL41 flest stjerner i anmeldelserne. Lige nu har vi den til 473 DKK (før 751) hos Amazon DE.

Beurer TL41

Beurer TL41

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 21 anmeldelser

473 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af Beurer TL41 ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Alle 7 konkurrenter

Udover den bedste lysterapilampe lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende lysterapilamper. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Beurer TL90

4.85 stjerner

Lige udenfor de bedste lysterapilamper har vi Beurer TL90. I anmeldelserne får den hele 4.8 ud af 5 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1066 DKK.Beurer TL100

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Beurer TL100 4.7 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste lysterapilamper. Det betyder at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 86% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 1415 DKK hos Whiteaway.Beurer TL45

4.54.5 stjerner

Beurer TL45 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 749 DKK hos Whiteaway.Beurer TL30

4.54.5 stjerner

Beurer TL30 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende. Glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 418 DKK hos Whiteaway. Beurer TL30 er således den billigste lysterapilampe på denne side.Beurer TL20

4.44.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Beurer TL20. Den får nemlig 4.4 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 86% ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 359 DKK.Beurer TL70

4.34.5 stjerner

På samme måde godt anmeldt er Beurer TL70. Den får nemlig 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 947 DKK.
Læs mere

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedst anmeldte arbejdslamper. Arbejdslamper fra 619 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de bedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De allerbedste modeller. Priser fra 499 DKK.

Væglamper

Væglamper

De bedst anmeldte væglamper. Væglamper fra 104 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

Alle de bedste loftslampe modeller. Fremragende loftslamper fra 749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*