Altmuligt > Elektronik > Lamper > Lysterapilamper

Den bedste lysterapilampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle lysterapilamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket flere hundrede anmeldelser, så er den bedste lysterapilampe Beurer TL90. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1047 DKK hos Whiteaway
1047 DKK hos ProShop
1047 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny lysterapilampe, så er det vigtigt at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange lysterapilamper har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 over de bedste lysterapilamper👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste lysterapilampe til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge lysterapilampe. I listen her svinger prisen fx. fra 358,- DKK for den billigste lysterapilampe til 1146,- DKK for den dyreste lysterapilampe.

Mange folk går efter en lysterapilampe fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Beurer.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har de fleste lysterapilamper et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb.

Hvis der ikke følger en passende stak batterier med, så bør du lige overveje om du bør købe lidt batterier med samtidigt med at du køber din nye lysterapilampe.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste lysterapilampe

For at kunne finde den bedste lysterapilampe, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra store mærker som Beurer.

Efter vi har udvalgt lysterapilamperne har vores robot indsamlet 475 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste lysterapilampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge lysterapilampe udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedste lysterapilampe

Bedst anmeldt af lysterapilamperne er Beurer TL90. Lige nu står den til 1047 DKK hos Whiteaway. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr lysterapilampe. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for lysterapilamper.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1047 DKK hos Whiteaway
1047 DKK hos ProShop
1047 DKK hos Skousen


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Beurer TL30. Lige nu står den til 403 DKK hos Whiteaway.

Beurer TL30

Beurer TL30

🥈 den bedst anmeldte billige lysterapilampe

4.54.5 stjerner baseret på 138 anmeldelser

403 DKK hos Whiteaway
403 DKK hos Skousen
422 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Beurer TL30 ligger altså bestemt godt. Hele 93% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Beurer TL30 koster lige nu 644 DKK mindre end modellen herover. Du kan med andre ord spare 62%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste lysterapilampe med de andre lysterapilamper, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du kan se, så er Beurer TL90 virkelig bedre anmeldt end de andre modeller. Beurer TL90 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle lysterapilamperne er gråt.Det billigere alternativ Beurer TL30 er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Beurer TL30 er her de blå barer.Det er ikke blot indefor lysterapilamper at mærket Beurer klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor produkter som lysterapilamper, søvnsensore, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Lysterapilamper fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en lysterapilampe fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste lysterapilamper fra disse mærker.

Der er klart nok flere store lysterapilampe mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Beurer.

Af de forskellige Beurer lysterapilamper modeller, så får Beurer TL90 flest stjerner i anmeldelserne. Lige nu har vi den til 1047 DKK hos Whiteaway.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1047 DKK hos Whiteaway
1047 DKK hos ProShop
1047 DKK hos Skousen


Alle 6 konkurrenter

Udover den bedste lysterapilampe lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende lysterapilamper. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Beurer TL100

4.75 stjerner

Lige udenfor de bedste lysterapilamper har vi Beurer TL100. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 86% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1146 DKK.Beurer TL45

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Beurer TL45 4.5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste lysterapilamper. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu på tilbud til 648 DKK hos Apuls.Beurer TL20

4.44.5 stjerner

Beurer TL20 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.4 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 86% ligger på 4-5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 358 DKK hos Apuls. Beurer TL20 er således den billigste lysterapilampe på denne side.Beurer TL70

4.34.5 stjerner

Beurer TL70 får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.3 ud 5 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos Computersalg. Der står den til 893 DKK.
Læs mere

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De allerbedste modeller. Priser fra 619 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

De bedst anmeldte bordlamper. Bordlamper fra 150 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

Alle de bedste gulvlampe modeller. Fremragende gulvlamper fra 278 DKK.

Væglamper

Væglamper

De allerbedste modeller. Priser fra 138 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

De bedst anmeldte loftslamper. Loftslamper fra 1016 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*