Altmuligt > Elektronik > Lamper > Lysterapilamper

Den bedste lysterapilampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle lysterapilamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser, så er den bedste lysterapilampe Beurer TL90. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1084 DKK hos ProShop
1275 DKK hos Coolshop
1299 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny lysterapilampe, så er det vigtigt at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange lysterapilamper har vi sat sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 over de bedste lysterapilamper👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste lysterapilampe til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge lysterapilampe. I listen her svinger prisen fx. fra 263,- DKK for den billigste lysterapilampe til 1084,- DKK for den dyreste lysterapilampe.

Mange folk går efter en lysterapilampe fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Beurer.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har de fleste lysterapilamper et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb.

Hvis der ikke følger en passende stak batterier med, så bør du lige overveje om du bør købe lidt batterier med samtidigt med at du køber din nye lysterapilampe.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste lysterapilampe

For at kunne finde den bedste lysterapilampe, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra store mærker som Beurer.

Efter vi har udvalgt lysterapilamperne har vores robot indsamlet 2.220 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste lysterapilampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge lysterapilampe udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste lysterapilampe

Bedst anmeldt af lysterapilamperne er Beurer TL90. Lige nu står den til 1084 DKK hos ProShop. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr lysterapilampe. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for lysterapilamper.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1084 DKK hos ProShop
1275 DKK hos Coolshop
1299 DKK hos Whiteaway


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Beurer TL20. Lige nu står den til 263 DKK (før 465) hos Amazon DE. Helt sikkert en noget andet pris end Beurer TL90 som blev fremhævet lige før.

Beurer TL20

Beurer TL20

🥈 den bedst anmeldte billige lysterapilampe
🥉 den billigste lysterapilampe

4.44.5 stjerner baseret på 55 anmeldelser

263 DKK hos Amazon DE
359 DKK hos Coolshop
395 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Beurer TL20 ligger altså i den gode ende. Lækre 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Den billige Beurer TL20 koster netop nu 821 DKK mindre end Beurer TL90. Det betyder du kan spare 76%👍 Uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at de to lysterapilamper ikke er de samme modeller.

Såfremt vi sammenligner den bedste lysterapilampe med de andre lysterapilamper, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du kan se, så er Beurer TL90 virkelig bedre anmeldt end de andre modeller. Beurer TL90 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle lysterapilamperne er gråt.Det billigere alternativ Beurer TL20 er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Beurer TL20 er her de blå barer.Det er ikke blot indefor lysterapilamper at mærket Beurer klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor produkter som luftrensere, lysterapilamper, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Lysterapilamper fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en lysterapilampe fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste lysterapilamper fra disse mærker.

Der er klart nok flere store lysterapilampe mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Beurer.

Af de forskellige Beurer lysterapilamper modeller, så får Beurer TL90 flest stjerner i anmeldelserne. Lige nu har vi den til 1084 DKK hos ProShop.

Beurer TL90

Beurer TL90

🥇 den bedst anmeldte lysterapilampe

4.85 stjerner baseret på 9 anmeldelser

1084 DKK hos ProShop
1275 DKK hos Coolshop
1299 DKK hos Whiteaway


Alle 6 konkurrenter

Udover den bedste lysterapilampe lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende lysterapilamper. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Beurer TL30

4.44.5 stjerner

Lige udenfor de bedste lysterapilamper har vi Beurer TL30. I anmeldelserne får den hele 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 88% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 416 DKK.Beurer TL100

4.34.5 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Beurer TL100I anmeldelserne får den 4.3 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 1999 DKK hos Coop.Beurer TL70

4.34.5 stjerner

Beurer TL70 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 999 DKK hos Med24.
Læs mere

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedst anmeldte arbejdslamper. Arbejdslamper fra 623 DKK.

Bordlamper

Bordlamper

Alle de bedste bordlampe modeller. Fremragende bordlamper fra 109 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De allerbedste modeller. Priser fra 579 DKK.

Væglamper

Væglamper

De bedst anmeldte væglamper. Væglamper fra 139 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

Alle de bedste loftslampe modeller. Fremragende loftslamper fra 749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*