Altmuligt > Elektronik > Mælkeskummere

Den bedste mælkeskummer i 2021

Mads Phikamphon

Alle mælkeskummerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste mælkeskummer Krups. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Krups

Krups

🥇 den bedst anmeldte mælkeskummer

4.95 stjerner baseret på 23 anmeldelser

1399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for mælkeskummer. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 20 over de bedste mælkeskummere.

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye mælkeskummer til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge mælkeskummer. Her i vores liste går priserne fx. fra 76,- DKK for den billigste mælkeskummer til 1590,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en mælkeskummer fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Bialetti.

Søger du efter en særlig type en mælkeskummer, så kan du også overveje en retro mælkeskummer.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har de fleste mælkeskummere et batteri som du skal holde opladt for at du får noget ud af maskineriet.

Hvis der ikke følger nogle batterier med til den model du vælger, så skal du nok lige overveje om du evt. skal købe batterier med samtidigt med at du køber din nye mælkeskummer. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du modtager din nye mælkeskummer.

PS: Hvordan vi finder den bedste mælkeskummer

For at finde den bedste mælkeskummer har vi udvalgt 20 forskellige modeller fra mærker som Bialetti.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 11.627 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte mælkeskummer.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange mælkeskummere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste mælkeskummer.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste mælkeskummer

Bedst anmeldt af mælkeskummerne er Krups. Lige nu står den til 1399 DKK hos Coop. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en ret dyr mælkeskummer. Prisen er nemlig en del over gennemsnitsprisen for mælkeskummere.

Krups

Krups

🥇 den bedst anmeldte mælkeskummer

4.95 stjerner baseret på 23 anmeldelser

1399 DKK hos Coop

Lidt vilde 95% af anmeldelserne af Krups er på 4 eller 5 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Bialetti CREMA. Lige nu står den til 399 DKK hos Coop. En noget andet pris end Krups herover.

Bialetti CREMA

Bialetti CREMA

🥈 den bedst anmeldte billige mælkeskummer

4.54.5 stjerner baseret på 191 anmeldelser

399 DKK hos Coop
20395 DKK hos Computersalg

Kigger vi på anmeldelserne af Bialetti CREMA, så har vi hele 85% på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Bialetti CREMA koster lige nu 1000 DKK mindre end Krups herover. Du kan med andre ord spare 71%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to mælkeskummere ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste mælkeskummer med alle de andre mælkeskummere, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Det er tydeligt at Krups er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre modeller. Krups er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Bialetti CREMA er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram. Bialetti CREMA er her de blå barer.Det er ikke kun indefor mælkeskummere at mærket Krups klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor produkter som fx. mælkeskummere og toastmaskiner.

Som nævnt, så kommer den bedste billige mælkeskummer fra Bialetti. Bialetti fremstår også rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. mælkeskummere og toastmaskiner.

Mælkeskummere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at de vælger en mælkeskummer fra et af de store mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor mælkeskummere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Bialetti.

Kigger vi på Bialetti mælkeskummerne, så er den bedst anmeldte Bialetti CREMA. Coop har den netop nu til 399 DKK.

Bialetti CREMA

Bialetti CREMA

🥈 den bedst anmeldte billige mælkeskummer

4.54.5 stjerner baseret på 191 anmeldelser

399 DKK hos Coop
20395 DKK hos Computersalg

Kigger vi på anmeldelserne af Bialetti CREMA, så har vi hele 85% på 4+ ud af 5 stjerner.Mælkeskummere drivmidler

Nogen folk synes det er vigtigt at den nye mælkeskummer har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet en liste herunder med de bedste mælkeskummere med forskellige drivmidler som elektrisk.

Det bedste drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov. Dvs. man kan ikke bare sige at en type mælkeskummere er bedre end andre typer.

Den bedst anmeldte elektrisk mælkeskummer

Den bedst anmeldte elektrisk mælkeskummer vi har kunne finde finde er en Bialetti Hot And Cold. Den står lige nu lige nu til 520 DKK hos ProShop.10 konkurrenter

Udover den bedste mælkeskummer lige herover, så findes der også en sjat andre spændende mælkeskummere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Smeg Retro 50 S STYLEMFF01RDEU

4.95 stjerner

Lige efter de bedste mælkeskummere har vi Smeg Retro 50 S STYLEMFF01RDEU. I anmeldelserne får den hele 4.9 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 1590 DKK.Smeg Retro 50 S STYLEMFF01BLEU

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Smeg Retro 50 S STYLEMFF01BLEU 4.8 stjerner, så den er også tæt på de bedste mælkeskummere. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1590 DKK.Delonghi EMF2.W

4.64.5 stjerner

Delonghi EMF2.W får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 89% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 693 DKK.Severin SM 3590

4.54.5 stjerner

Severin SM 3590 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 76 DKK.

Severin SM 3590 er også den billigste mælkeskummer i listen her over de bedst anmeldte modeller.WMF Lono

4.44.5 stjerner

Med i listen har vi også WMF Lono, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 871 DKK.Melitta Cremio 2.0 Black

4.44.5 stjerner

Her på siden har vi også Melitta Cremio 2.0 Black, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 468 DKK.Melitta Cremio 2.0 White

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Melitta Cremio 2.0 White, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 468 DKK.Bialetti TUTTO CREMA

4.34.5 stjerner

Med på listen har vi også Bialetti TUTTO CREMA, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 198 DKK.Bialetti Hot And Cold

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi også Bialetti Hot And Cold, da den i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 520 DKK.Gastroback Latte Magic

4.24.5 stjerner

Med på listen har vi også Gastroback Latte Magic, da den i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 392 DKK.Flere modeller

Udover de gode mælkeskummere herover, så har vi også checket anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

4.2CASO Milk Frother
4.1Bialetti TUTTOCREMA INDUCTION 1 Liter
4.1Bialetti MKF02
4.0Graef GRMS701EU
4.0Bodum Bistro
4.0Gastroback 42359 Milk & Chocolate
3.9Bodum Chambord
3.9Bialetti Mikro 1000

Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

De allerbedste ledningsfri støvsugere. Ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedste robotstøvsugere. Fremragende robotstøvsugere fra 77 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

De bedste poseløs støvsuger modeller. Poseløse støvsugere fra 742 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De allerbedste håndstøvsugere. Håndstøvsugere fra 135 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

De bedste stangstøvsugere. Fremragende stangstøvsugere fra 320 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*