Altmuligt > Elektronik > Mælkeskummere

Den bedste mælkeskummer i 2021

Mads Phikamphon

Alle mælkeskummerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste mælkeskummer WMF Lono. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

WMF Lono

WMF Lono

🥇 den bedst anmeldte mælkeskummer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten
1038 DKK hos ProShop
1299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for mælkeskummer. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 20 over de bedste mælkeskummere.

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye mælkeskummer til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge mælkeskummer. Her i vores liste går priserne fx. fra 188,- DKK for den billigste mælkeskummer til 1590,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en mælkeskummer fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Bialetti.

Søger du efter en særlig type en mælkeskummer, så kan du også overveje en retro mælkeskummer.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har de fleste mælkeskummere et batteri som du skal holde opladt for at du får noget ud af maskineriet.

Hvis der ikke følger nogle batterier med til den model du vælger, så skal du nok lige overveje om du evt. skal købe batterier med samtidigt med at du køber din nye mælkeskummer. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du modtager din nye mælkeskummer.

PS: Hvordan vi finder den bedste mælkeskummer

For at finde den bedste mælkeskummer har vi udvalgt 20 forskellige modeller fra mærker som Bialetti.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 5.055 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte mælkeskummer.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange mælkeskummere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste mælkeskummer.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste mælkeskummer

Bedst anmeldt af mælkeskummerne er WMF Lono. Lige nu står den til 999 DKK hos Elgiganten. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr mælkeskummer. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte mælkeskummere.

WMF Lono

WMF Lono

🥇 den bedst anmeldte mælkeskummer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten
1038 DKK hos ProShop
1299 DKK hos Coop

Checker vi WMF Lono anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Bodum Chambord. Lige nu står den til 449 DKK hos Coop.

Bodum Chambord

Bodum Chambord

🥈 den bedst anmeldte billige mælkeskummer

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

449 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Bodum Chambord er på 4 eller 5 stjerner.Den billige Bodum Chambord koster 550 DKK mindre end WMF Lono herover. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 55%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to mælkeskummere ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste mælkeskummer med alle de andre mælkeskummere, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder.

Det er tydeligt at WMF Lono er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre modeller. WMF Lono er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Bodum Chambord er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram. Bodum Chambord er her de blå barer.Det er ikke kun indefor mælkeskummere at mærket WMF klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor produkter som fx. mælkeskummere, racletter og trykkogere.

Som nævnt, så kommer den bedste billige mælkeskummer fra Bodum. Bodum fremstår også rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. mælkeskummere, racletter og trykkogere.

Mælkeskummere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at de vælger en mælkeskummer fra et af de store mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor mælkeskummere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Bialetti.

Kigger vi på Bialetti mælkeskummerne, så er den bedst anmeldte Bialetti CREMA. Computersalg har den netop nu til 188 DKK.

Bialetti CREMA

Bialetti CREMA

🥉 den billigste mælkeskummer

4.54.5 stjerner baseret på 17 anmeldelser

188 DKK hos Computersalg
399 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Bialetti CREMA, så har vi hele 88% på 4+ ud af 5 stjerner.Mælkeskummere drivmidler

Nogen folk synes det er vigtigt at den nye mælkeskummer har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet en liste herunder med de bedste mælkeskummere med forskellige drivmidler som elektrisk.

Det bedste drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov. Dvs. man kan ikke bare sige at en type mælkeskummere er bedre end andre typer.

Den bedst anmeldte elektrisk mælkeskummer

Den bedst anmeldte elektrisk mælkeskummer vi har kunne finde finde er en Bialetti Hot And Cold. Den står lige nu lige nu til 520 DKK hos ProShop.10 konkurrenter

Udover den bedste mælkeskummer lige herover, så findes der også en sjat andre spændende mælkeskummere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Gastroback 42359 Milk & Chocolate

5.05 stjerner

Lige efter de bedste mælkeskummere har vi Gastroback 42359 Milk & Chocolate. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 999 DKK.Sjöstrand Coffee M10002

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Sjöstrand Coffee M10002 5 stjerner, så den er også tæt på de bedste mælkeskummere. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 569 DKK.Smeg Retro 50 S STYLEMFF01RDEU

4.95 stjerner

Smeg Retro 50 S STYLEMFF01RDEU får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.9 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 1590 DKK.Graef GRMS701EU

4.64.5 stjerner

Graef GRMS701EU får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 599 DKK.Smeg Retro 50 S STYLEMFF01BLEU

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi også Smeg Retro 50 S STYLEMFF01BLEU, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1590 DKK.Delonghi EMF2.W

4.64.5 stjerner

Her på siden har vi også Delonghi EMF2.W, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 89% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 687 DKK.Bialetti CREMA

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Bialetti CREMA, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 188 DKK.

Bialetti CREMA er også den billigste mælkeskummer i listen her over de bedst anmeldte modeller.Bialetti Mikro 1000

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi også Bialetti Mikro 1000, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 89% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 249 DKK.Melitta Cremio 2.0 Black

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Melitta Cremio 2.0 Black, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 417 DKK.Melitta Cremio 2.0 White

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Melitta Cremio 2.0 White, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 462 DKK.Flere modeller

Udover de gode mælkeskummere herover, så har vi også checket anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser. Nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for har vi samlet i listen her.

4.4DeLonghi Distinta EMFI.W
4.3Bialetti TUTTO CREMA
4.2Bialetti Hot And Cold
4.2Gastroback Latte Magic
4.2Bialetti TUTTOCREMA INDUCTION 1 Liter
4.1Bialetti MKF02
4.0Bodum Bistro
3.3CASO Milk Frother

Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

De allerbedste ledningsfri støvsugere. Ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

De bedste robotstøvsugere. Fremragende robotstøvsugere fra 799 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

De bedste poseløs støvsuger modeller. Poseløse støvsugere fra 709 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De allerbedste håndstøvsugere. Håndstøvsugere fra 135 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

De bedste stangstøvsugere. Fremragende stangstøvsugere fra 320 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*