Altmuligt > Udstyr til børn > Malebøger

Den bedste malebog i 2021

Mads Phikamphon

Alle malebøgerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket flere hundrede anmeldelser, så er Fantasy Model Silver Art den bedste malebog. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på herunder.

Fantasy Model Silver Art

Fantasy Model Silver Art

🥇 den bedst anmeldte malebog

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

80 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for malebog. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange malebøger har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 9 liste over de bedst anmeldte malebøger👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på din nye malebog.

Hvordan vi finder frem til den bedste malebog

For at kunne finde den allerbedste malebog, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt malebøgerne har Find Hold robotten indsamlet 510 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste malebog.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge malebog udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste malebog

Bedst anmeldt af malebøgerne er Fantasy Model Silver Art. Lige nu står den til 80 DKK hos Coop.

Fantasy Model Silver Art

Fantasy Model Silver Art

🥇 den bedst anmeldte malebog

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

80 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Fantasy Model Silver Art ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Princess Mimi Mimi And Friends. Lige nu står den til 50 DKK hos Coop.

Princess Mimi Mimi And Friends

Princess Mimi Mimi And Friends

🥈 den bedst anmeldte billige malebog
🥉 den billigste malebog

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

50 DKK hos Coop

Kigger vi på Princess Mimi Mimi And Friends anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Den billige Princess Mimi Mimi And Friends koster lige nu 30 DKK mindre end modellen ovenfor. I procenter svarer det til at du sparer 38%👍

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den allerbedste malebog med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Fantasy Model Silver Art en del bedre end anmeldelserne af de andre malebøger (Fantasy Model Silver Art er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle malebøgerne er de grå barer).Noget billigere Princess Mimi Mimi And Friends er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder (Princess Mimi Mimi And Friends er her de øverste blå barer).Det er ikke blot indefor malebøger at mærket Fantasy Model fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som malebøger.

Den allerbedste billige malebog kommer som tidl. nævnt fra Princess Mimi.

Princess Mimi klarer sig ligesom Fantasy Model også godt indefor andre kategorier. For Princess Mimi fx. kategorier som malebøger.

Alle 9 konkurrenter til bedste malebog

Ved siden af den bedste malebog lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende malebøger. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Top Model TOPModel Hjerte

4.85 stjerner

Top Model TOPModel Hjerte har vi placeret lige uden for de allerbedste malebøger, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner👍

Den er til den billigste pris hos Legetøjseksperten. Hos Legetøjseksperten står den til 118 DKK.Ylvi And The Minimoomis Nayas World

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Ylvi And The Minimoomis Nayas World 4.7 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 94% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står den til 68 DKK.Horses Dreams Miss Melody Create Your Baby Pony

4.64.5 stjerner

Horses Dreams Miss Melody Create Your Baby Pony er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 87% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 70 DKK hos Coop.Princess Mimi Hest

4.64.5 stjerner

Princess Mimi Hest er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 85% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 78 DKK hos Legetøjseksperten.SES Creative Plys

4.04 stjerner

SES Creative Plys på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står den til 117 DKK.SES Creative Magiske Pailletter

4.04 stjerner

SES Creative Magiske Pailletter på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står den til 82 DKK.SES Creative Enhjørning

4.04 stjerner

I slutningen af listen her har vi SES Creative Enhjørning. I anmeldelserne får den 4 stjerner

For tiden er den til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står den til 65 DKK.
Læs mere

Natdragter

Natdragter

De bedst anmeldte modeller. Natdragter fra 140 DKK.

Penalhuse

Penalhuse

Alle de bedst anmeldte penalhus modeller. Fremragende penalhuse til priser fra 118 DKK.

Puslespil

Puslespil

Alle de allerbedste modeller. Fremragende puslespil til priser fra 120 DKK.

Pusleunderlag

Pusleunderlag

De bedst anmeldte modeller. Pusleunderlag fra 64 DKK.

Sikkerhedsgitre

Sikkerhedsgitre

Alle de bedst anmeldte sikkerhedsgitter modeller. Fremragende sikkerhedsgitre til priser fra 180 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*